Nærværende og udviklingsorienteret leder af hjemmehjælpsgruppe i Domhusgade søges

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Kolding

Hjemmehjælpsgruppen i Domhusgade søger en dygtig leder med en sundhedsfaglig uddannelse, der kan skabe rum til selvværd og sammenhæng for borgere tilknyttet den kommunale hjemmehjælp i området omkring Domhusgade i centrum af Kolding.

Kolding kommune søger en leder med en naturlig autoritet, som formår at skabe tillid, engagement og brænder for den nære personaleledelse. Det skal samtidig være en leder, der har lyst til sammen med personalet at videreudvikle kompetencerne i hjemmehjælpen og tør at gå nye veje.

Hjemmehjælpen i Domhusgade Hjemmehjælpen i Domhusgade yder praktisk hjælp og personlig pleje til ca. 200 borgere i området omkring Kløvervej / Agtrupvej i dag- og aftentimerne, mens vi også dækker resten af Kolding Kommune i nattetimerne. Vi tilstræber altid velkoordinerede borgerforløb i tæt samarbejde med borger, pårørende og samarbejdspartnere ud fra strategien om Selvværd og Sammenhæng.

Vi er cirka 40 SSH og 15 SSA i gruppen, som også har to planlæggere til at varetage ruteplanlægningen, som naturligvis udarbejder arbejdstidsplanen under hensyn til både medarbejdernes ønsker og med fokus på en optimal drift til glæde for borgerne.

Kolding Kommunes hjemmehjælp består af otte grupper, som hjælper ca. 1.800 borgere. Hjemmehjælpen ledes af et erfarent og dynamisk ledelsesteam, hvor du sættes fri til at dyrke, udfolde og udvikle dine kompetencer. Vi prioriterer en god oplæring, blandt andet med en mentor, hvor du har mulighed for at sparre med en erfaren kollega.

På Domhusgade ønsker både ledelse og medarbejdere at fortsætte med og videreudvikle på arbejdet med et sundt både fysisk og psykisk arbejdsmiljø, og vi har derfor også et tæt samarbejde med både arbejdsmiljørepræsentanten og områdetillidsrepræsentanten.

Stillingen refererer til chefen for Sygepleje, Hjemmehjælp, Uddannelse og Kvalitet, som du kan forvente tæt sparring og feedback fra, hvilket blandt andet foregår under det månedlige en-til-en møde.

Opgaven som hjemmehjælpsleder i Domhusgade Som leder skal du sikre den daglige drift, samtidig med at du prioriterer både udvikling og optimering af driften. Vi forventer derfor, at du arbejder med en kontinuerlig udvikling af medarbejdernes faglighed og sikre høj kvalitet i opgaveløsningen, blandt andet ved at imødegå de nærværende udfordringer i forhold til det nære sundhedsvæsen.

Vi forventer, du kommer med en sundhedsfaglig baggrund - meget gerne som sygeplejerske, ligesom det er fordel hvis du kommer med ledelseserfaring og eventuel en lederuddannelse, eller indstillet på at erhverve en sådan. Du prioriterer både din egen, men også medarbejdernes kompetenceudvikling, sådan at vi hele tiden udvikler os med opgaven.

Vi prioriterer at få en leder, som er synlig, nærværende og involverende. En leder der både er udviklingsorienteret og i besiddelse af en god analytisk sans, og som ikke er bange for at gå nye veje, når det drejer sig om at understøtte og skabe god trivsel blandt medarbejderne. Det er også vigtigt, at du som leder i hjemmeplejen har en god forståelse for at agere i en politisk styret organisation, hvor du kan oversætte og implementere de overordnede politiske strategier og mål i et godt samarbejde med medarbejderne.

Du kan arbejde selvstændigt inden for rammerne, og du evner at holde overblikket og skabe fremdrift i forhold til igangværende tiltag. Derfor ser du også arbejdet med at fastholde en sund økonomi som en vigtig del af din ledelsesopgave.

Hvem er vi som forvaltning? Du bliver ansat i Senior-, Sundheds- og Fritidsforvaltningen, som har en klar vision: Selvværd og Sammenhæng i alt, hvad du siger og gør. Det er en vision, vi kan opfylde ved altid at arbejde ud fra forvaltningens fem leveregler:

  • Tal et sprog alle mennesker forstår
  • Alt indenfor din radar er dit ansvar
  • Det er borgerens plan/aftale
  • Sæt fællesskabet i spil
  • Gå borgeren i møde

Du kan læse mere om visionen Selvværd og sammenhæng her.

Flere oplysninger Du er velkommen til at kontakte Chef for Sygepleje, Hjemmehjælp, Uddannelse og Kvalitet, Tina Andersen på telefon 79 79 96 00 for at høre mere om stillingen, og hvem vi er.

?

Vi glæder os til at høre fra dig!

Løn og ansættelsesvilkår Løn og ansættelsesvilkår i henhold til gældende overenskomst efter principperne om lokal løndannelse, samt ansøgers kvalifikationer.

Vi forventer, du har gyldigt kørekort B.

Ansøgning Ansøgning sendes elektronisk via knappen "Ansøg".

Praktiske oplysninger om ansættelsesprocessen. Ansøgningsfrist er den 15. august 2021. Stillingen ønskes besat hurtigst muligt senest 1. oktober.

Vi afholder 1. samtalerunde d. 20 august og 2. samtale d. 26. august. Der vil indgå både en case og en personprofilanalyse i rekrutteringen, ligesom der vil blive trukket referencer forud for 2. samtale.

Du sender din ansøgning online ved at bruge knappen "send ansøgning". Husk at vedhæfte din ansøgning og CV samt andre relevante bilag.

Forud for ansættelse indhenter Kolding Kommune straffeattest/børneattest, når loven kræver det, eller stillingen i øvrigt berettiger til det.

Denne jobannonce blev oprindeligt opslået på https://www.ofir.dk/
(Den originale annonce kan ses på: https://www.ofir.dk/showojob?ofirid=d5b66295)
Kilde: Jobnet.dk


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Sygeplejerske", og befinder sig i kategorien "Sundhed og forskning".

Arbejdsstedet er beliggende i Kolding.

Jobbet er oprettet på vores service den 12.7.2021, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Sygeplejerske
  • Kolding
  • Søndag den 15. august 2021

Lignende jobs

  • Sygeplejerske i Sydjylland

    Er du specialsygeplejerske / sygeplejerske med erfaring inden for ambulant psykiatrisk udredning og behandling af børn og unge?Kunne du tænke dig at være en del af det Børne- og ungdomspsykiatr..
    • Sygeplejerske
    • Sydjylland
    Få mere info
  • Sygeplejerske (vikar) i Fredericia

    Om stillingerneVi søger til en fastCentersygeplejerske til 30-37 timer pr. uge i dagvagt på hverdage, meget gerne fra 1. august 2024. Det er en nyoprettet fast stilling, og hvis du først kan star..
    • Sygeplejerske
    • Fredericia
    Få mere info
  • Sygeplejerske i Vejle

    Sygeplejerske søges til organisation/virksomhed i 7100 Vejle
    • Sygeplejerske
    • Vejle
    Få mere info
  • Sygeplejerske i Fredericia

    Har du mod på at arbejde i en kommune, der vægter tværfagligt samarbejde højt og i den grad prioriterer at sundhedsfremme og forebygge, så skal du endelig læse videre. Som ansat i Sundhedsplejen i .
    • Sygeplejerske
    • Fredericia
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som sygeplejersker i Kolding

Herunder ser du udviklingen i udbudte sygeplejerske i Kolding over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal sygeplejersker.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte sygeplejersker over tid

Dato Alle jobs som sygeplejersker
14. juni 2024 16
13. juni 2024 17
12. juni 2024 17
11. juni 2024 17
10. juni 2024 14
9. juni 2024 14
8. juni 2024 14
7. juni 2024 14
6. juni 2024 11
5. juni 2024 9
4. juni 2024 9
3. juni 2024 7
2. juni 2024 5
1. juni 2024 5
31. maj 2024 6
30. maj 2024 5
29. maj 2024 5
28. maj 2024 5
27. maj 2024 5
26. maj 2024 6
25. maj 2024 6
24. maj 2024 4
23. maj 2024 4
22. maj 2024 3
21. maj 2024 3
20. maj 2024 4
19. maj 2024 4
18. maj 2024 4
17. maj 2024 4
16. maj 2024 3
15. maj 2024 3