Sygeplejersker på nedsat tid til socialpsykiatrisk bosted

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Kongens Lyngby

Slotsvænget er et døgndækket socialpsykiatrisk botilbud i Kongens Lyngby, beliggende i Bondebyen i naturskønne omgivelser, nær Mølleåen, med plads til 28 beboere i alderen 30 til 70 år. Vores beboere har forskellige støttebehov, men fælles for dem alle er deres behov for at blive set og mødt, der hvor de er.

Som bosted skiller vi os ud ved, at vi grundlæggende har en tro på, at psykiske udfordringer kommer fra traumer og gennem samspil med andre. Vi ved, at mennesker med alvorlige psykiske problemer, kan komme sig og udvikle sig positivt. Det er vigtigt for os, sammen med den enkelte beboer, at skabe alternativer/supplement til medicinsk behandling fx NADA, samtaler, bevægelse og livshistorisk arbejde. Selvbestemmelse og ligeværd er ydermere grundlæggende værdier i vores arbejde og vores bosted er kendetegnet ved et lavt konfliktniveau.

Vi søger to sygeplejersker med en bred faglig baggrund, med lyst og evne til at understøtte en helhedsorienteret indsats, med hele spekteret af sygeplejerskers kompetenceområde. En stilling med stor værdi for borgerne og med tid til at udfolde sygeplejerskers virksomhedsfelt, på en pædagogisk arbejdsplads. Du ansættes på mellem 28 og 35 timer pr. uge og arbejdstiden ligger i dagtimerne mandag til fredag samt hver 2. eller 3. weekend.

Om jobbet
Du bliver en del af et nyoprettet sygeplejefagligt team, som skal kvalificere den sundhedsfaglige indsats i samarbejde med beboerne på en måde, som understøtter Slotsvængets kerneopgave og borgernes selvbestemmelse.

Som sygeplejerske får du til opgave at have fokus på forebyggelse, sundhedsfremme, sundhedsfaglig behandling, relationssamtaler, div. medicinopgaver, ”ud af huset opgaver” så som lægebesøg, indlæggelser, udskrivningssamtaler mm. Derudover indgå i det daglige bodelsarbejde. Dette sker i tæt samarbejde med borgerne, den koordinerende sygeplejerske, bodelspersonalet inkl. daglig leder samt eksterne samarbejdspartnere såsom egen læge, psykiater mf.

Om dig
Du er uddannet sygeplejerske og har en bred faglig baggrund fra det somatiske og gerne fra det psykosociale område, som kan understøtte en helhedsorienteret indsats.

Vi forventer, at du kan anvende viden, teori og kan skabe læreprocesser i daglig praksis. Du kan navigere i sundhedsvæsnet og arbejde målrettet, systematisk og få tingene til at ske. Derudover er du aktiv i forhold til at tilegne sig Slotsvængets faglige tilgang, samt udvikling af egne kompetencer og refleksion over egen praksis.

Du har gode relationskompetencer, og brænder for at arbejde med mennesker med komplekse problemstillinger. Desuden har du gode kommunikationsevner både skriftligt og mundtligt, herunder evner til at formidle og vejlede i forhold til sundhedsfaglige problemstillinger.

Desuden har du:
  • Gode samarbejds- og konflikthåndteringskompetencer, både på gruppe- og individniveau.
  • IT-kompetencer på brugerniveau.
  • Kørekort til personbil, og gerne erfaring med/mod på at lære, at køre med minibus.


Vi har spurgt vores beboere, hvad der er vigtigt for dem, hos vores nye kollega:

”Er nærværende, lyttende og har forståelse og empati for alle”.
”Vil hjælpe os i hverdagen, med de ting der fylder hos os”.
”Kan bevare roen og overblikket i pressede situationer”.
”Er rolige og omsorgsfulde mennesker”.

Om os
Vi giver dig naturligvis en grundlæggende introduktion til stedet og vores metoder, der kan forenes med den faglighed, du allerede besidder. Samtidig arbejder vi på at højne den fælles faglighed med uddannelse indenfor forskellige områder som for eksempel stemmehøring, Low Arousal, Åben Dialog, traumeforståelse, CHIME og mestringsstrategier. Derudover har vi supervision og kollegial sparring.

Du får stor medindflydelse på tilrettelæggelsen af arbejdet sammen med de øvrige kollegaer, som er en stor tværfaglig kollegagruppe af pædagoger, socialrådgivere, psykomotoriske- og fysioterapeuter, sygeplejersker, SOSU-assistenter samt akademiker m.fl.

Som arbejdsplads er vi kendetegnet ved at være et socialpsykiatrisk bosted, hvor de nyansatte har givet udtryk for, at de er blevet taget rigtig godt imod.
Der er tale om en fast stilling i en organisation, som er under udvikling og omstilling til gavn og glæde for alle som er tilknyttet Slotsvænget. Vi har en vision om at blive en af Danmarks bedste bosteder og arbejdspladser.

Løn- og ansættelsesforhold efter gældende overenskomst.

Har du spørgsmål til os, er du velkommen til at kontakte daglig leder Cille Holm på tlf.: 2443 7763.

Ansættelsesforhold
Deltid

Tiltrædelse
Hurtigst muligt

Arbejdssted
Slotsvænget 23A, 2800 Kgs. Lyngby

I Lyngby-Taarbæk bliver du del af et stærkt fagligt fællesskab med høje ambitioner i en organisation med ca. 4.000 medarbejdere, der alle arbejder med det fælles mål – at skabe værdi for borgere og erhvervsliv. Vi lægger vægt på god ledelse, trivsel, faglige og personlige udviklingsmuligheder, kreativitet og nytænkning samt balance mellem arbejdsliv og fritidsliv. Vi ser mangfoldighed som en ressource og værdsætter, at medarbejdere hver især bidrager med deres særlige baggrund, personlighed og evner.
Kilde: Jobnet.dk


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Sygeplejerske", og befinder sig i kategorien "Sundhed og forskning".

Arbejdsstedet er beliggende i Kongens Lyngby.

Jobbet er oprettet på vores service den 13.10.2023, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Sygeplejerske
  • Kongens Lyngby
  • Torsdag den 26. oktober 2023

Lignende jobs

  • Sygeplejerske i Nordsjælland

    Vil du selv bestemme, hvornår og hvor meget? Vil du selv bestemme, hvornår du skal have en velfortjent fridag og vil du selv vælge, hvornår du skal arbejde i weekenderne? Det er fleksibelt at ar..
    • Sygeplejerske
    • Nordsjælland
    Få mere info
  • Sygeplejerske i Nordsjælland

    Vil du selv bestemme, hvornår og hvor meget? Vil du selv bestemme, hvornår du skal have en velfortjent fridag og vil du selv vælge, hvornår du skal arbejde i weekenderne? Det er fleksibelt at ar..
    • Sygeplejerske
    • Nordsjælland
    Få mere info
  • Sygeplejerske i Nordsjælland

    Vi har babyboom på Rehabiliteringsafdelingen, så derfor søger vi sygeplejersker med højt fagligt engagement.Er du sygeplejerske med en stærk faglighed og lyst til at arbejde med mennesker i en .
    • Sygeplejerske
    • Nordsjælland
    Få mere info
  • Sygeplejerske i Nordsjælland

    Vil du være en del af vores nye rehabiliterende modtageteam i Hjemmeplejen, [xxxxx]Vi søger to social- og sundhedshjælpere og to social- og sundhedsassistenter med weekendvagt hver 3. .
    • Sygeplejerske
    • Nordsjælland
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som sygeplejersker i Kongens Lyngby

Herunder ser du udviklingen i udbudte sygeplejerske i Kongens Lyngby over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal sygeplejersker.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte sygeplejersker over tid

Dato Alle jobs som sygeplejersker
15. maj 2024 1
14. maj 2024 1
13. maj 2024 1
12. maj 2024 2
11. maj 2024 2
10. maj 2024 2
9. maj 2024 2
8. maj 2024 1
7. maj 2024 1
6. maj 2024 1
5. maj 2024 1
4. maj 2024 1
3. maj 2024 1
2. maj 2024 1
1. maj 2024 1
30. april 2024 1
29. april 2024 1
28. april 2024 1
27. april 2024 1
26. april 2024 1
25. april 2024 1
24. april 2024 1
23. april 2024 1
22. april 2024 1
21. april 2024 1
20. april 2024 1
19. april 2024 2
18. april 2024 1
17. april 2024 1
16. april 2024 1
15. april 2024 2