Sygeplejerske på Alparken Døgnrehabilitering/ Tryghedshotellet.

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Lemvig

Sygeplejerske på Alparken Døgnrehabilitering/Tryghedshotellet.

Har du lyst til at være en del af et engageret tværfagligt team, der dagligt arbejder tæt sammen for at skabe de bedste borgerforløb? Brænder du for rehabilitering af den komplekse borger? Vil du være medspiller til den faglige udvikling? Så skal du læse med her.

Døgnrehabiliteringen har 12 pladser til borgere i døgnrehabiliteringsforløb og aflastningsophold. Borgerne kommer både direkte fra sygehuset og fra egen bolig Målgruppen er borgere med neurologiske, ortopædkirurgiske og almene medicinske problemstillinger. Vores borgerforløb er ofte komplekse, da borgerne er for dårlige til at kunne være i eget hjem. Borgerne er ofte multisyge og det stiller store faglige krav til vores tværfaglige indsats.

I Alparken ligger Dagcenter Syd, hvor der er særligt fokus på rehabilitering. Dagcenteret er en integreret del af Døgnrehabiliteringen.

Hvem er vi? Vi er i et tværfagligt team bestående af ergoterapeuter og fysioterapeuter, sygeplejersker og social- og sundhedsassistenter. Vi arbejder fokuseret på individuelle målrettede forløb, høj faglighed og med inddragelse af relevante kompetencer. Vi arbejder selvstændigt, tværfagligt og tværsektorielt. Vi har en lang række samarbejdspartnere: borgeren, pårørende, terapeuter, hjemmesygeplejersker, visitatorer og personale på plejeboliger, praktiserende læger m.fl., så vi sikrer det gode borgerforløb også på tværs af sektorer.

Arbejdsdagene er afvekslende med høj grad af medindflydelse og medansvar for den fælles arbejdsopgave. Vi arbejder med individuelt tilrettelagte og målrettede forløb med høj grad af borgerinddragelse.

Hvem er du? Som sygeplejerske på Alparken skal du kunne arbejde selvstændigt og gerne have en bred sygeplejefaglig erfaring. Du skal have et skarpt klinisk blik og kunne bevare overblikket i det daglige. Du skal være god til samarbejde også på tværs af sektorer i borgerforløbet. Du skal have fokus på tværfagligheden. Du skal som sygeplejerske kunne varetage komplekse sygeplejeopgaver hos borgerne. Du skal kunne modtage nye borgere, lave sygeplejefaglig udredning, medicindispensering, sårbehandling osv. Har du minimum 2 års erfaring ser vi det som en fordel.

Vi tilbyder: Et spændende job fortrinsvis på Alparken Døgnrehabilitering og med mulighed for timer på Tryghedshotellet. Vi har et godt arbejdsmiljø. Introduktion og mentorordning. En alsidig hverdag, i et lærende og udviklende miljø. En arbejdsplads i udvikling, hvor alle deltager med hver sin faglighed. Mulighed for indflydelse på vagtplanen.

Om stillingen: Fleksibilitet i forhold til timetal 20 - 30 timer pr. uge. Ansættelse pr. 1. august 2023. Arbejdstiden vil fortrinsvis være i dagvagter og aftenvagter, samt vagter hver 3. weekend. Vi afholder samtaler den 28 juni 2023.

Løn og ansættelsesforhold efter gældende overenskomst og efter principperne i ny løn.

Ansøgning


Læs mere om Lemvig Kommune på lemvig.dk.



Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Sygeplejerske", og befinder sig i kategorien "Sundhed og forskning".

Arbejdsstedet er beliggende i Lemvig.

Jobbet er oprettet på vores service den 7.6.2023, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Sygeplejerske
  • Lemvig
  • Søndag den 25. juni 2023

Lignende jobs

  • Sygeplejerske i Vestjylland

    Er du studerende og mangler et sommerferiejob og evt. efterfølgende afløser/weekendarbejde?Har du lyst til og mod på at pleje og yde omsorg for andre mennesker?Kan du sætte dig ind i andres situati..
    • Sygeplejerske
    • Vestjylland
    Få mere info
  • Sygeplejerske i Holstebro

    Mangler du stedet, hvor du kan gøre en forskel? Kan du kombinere tålmodighed og nærvær med ansvar og handle hurtigt i akutte situationer? Så er det dig, vi leder efter! [xxxxx]
    • Sygeplejerske
    • Holstebro
    Få mere info
  • Sygeplejerske i Vestjylland

    Sygeplejerske med interesse for kompleks borgernær sygepleje søges!Drømmer du om en fagligt ambitiøs arbejdsplads med fokus på samarbejde, bære – og væredygtighed og med mulighed for kompetence..
    • Sygeplejerske
    • Vestjylland
    Få mere info
  • Sygeplejerske i Ejstrupholm

    Har du som menneske et naturligt talent for at skabe gode relationer, og kan du indgå i et konstruktivt samarbejde og dialog med både medarbejdere, kolleger, samarbejdspartnere og ikke mindst vores..
    • Sygeplejerske
    • Ejstrupholm
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som sygeplejersker i Lemvig

Herunder ser du udviklingen i udbudte sygeplejerske i Lemvig over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal sygeplejersker.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte sygeplejersker over tid

Dato Alle jobs som sygeplejersker
23. april 2024 1
22. april 2024 1
21. april 2024 1
20. april 2024 1
19. april 2024 1
18. april 2024 1
17. april 2024 1
16. april 2024 1
15. april 2024 1
14. april 2024 1
13. april 2024 1