Afdelingsleder til Løvhøj, Særforanstaltninger – Sødisbakke i Mariager

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Mariager

Er du leder med stærke pædagogiske kompetencer, eller har du mod på at blive det?

Så er der nu mulighed for et lederjob, som afdelingsleder ved Region Nordjyllands Område for Voksne med Udviklingshandicaps specialiserede Tilbud for Særforanstaltninger. Som afdelingsleder hos os bliver du en del af et ledelsesteam med én tilbudsleder og tre afdelingsledere. Du får ansvaret for den pædagogiske ledelse og kvalitetssikring på Løvhøj samt personaleansvar for afdelingens ca. 20 pædagogiske medarbejdere.

Som afdelingsleder ved afd. Løvhøj - Sødisbakke skal du:
  • Sikre den pædagogiske kvalitet og udvikling i din egen afdeling, samt bidrage til det samme i tilbuddet.
  • Være afdelingens personaleansvarlige leder.
  • Kvalitetssikre afdelingens dokumentation, både den daglige faglige dokumentation og de mere omfattende skrivelser som individuelle planer, statusbeskrivelser m.v.
  • Sikre implementering af regionens, specialsektorens og områdets strategier - og bidrage til udviklingen af disse.
  • Du skal sikre høj kvalitet i opgaveløsningen, via medarbejderne.

Hvad forventer vi:
Du har en for området, relevant uddannelse og erfaring med pædagogisk arbejde inden for målgruppen. Som leder skal du agere i paradokser, som dagligt forekommer i dit arbejde.
  • Du skal kunne agere med overblik og lede medarbejdere i de paradokser og dilemmaer som opstår i deres arbejde.
  • Du skal kunne arbejde selvstændigt og have mod til at træffe beslutninger, samtidig skal du have øje for vigtigheden af samarbejdet og inkludere medarbejdere og andre ledere i opgaveløsningen.
  • Du skal kunne arbejde resultatorienteret og få opgaverne fuldført, samtidig skal du kunne være anerkendende og lyttende i dialoger og processer.
  • Du skal kunne skabe og vedligeholde relationer samtidig med du holder et professionelt fokus på kerneopgaven.
  • Du skal kunne metareflektere over pædagogik og etik, samt omsætte dette til konkrete handlinger sammen med medarbejderne.


Vi kan tilbyde:
Vi kan tilbyde en stilling som afdelingsleder på en arbejdsplads, der løser højt specialiserede opgaver med voksne mennesker, som har komplekse problemstillinger. Vi har en arbejdsplads vi er stolte af, fordi vi med specialiserede pædagogiske kompetencer løser vores opgaver professionelt og med en høj etisk bevidsthed. Vi har en ambition om altid at blive endnu bedre. Dette gør vi med udgangspunkt i regionens I TOP værdier: Indflydelse, Tillid, Ordentlighed og Professionalisme.

Som afdelingsleder ved Løvhøj - Sødisbakke tilbydes du gode udviklingsmuligheder gennem lederteam, netværk, supervision, intern og ekstern uddannelse samt deltagelse ved konferencer, seminarer m.v.

Ledelseserfaring kan være en fordel, men er ikke en nødvendighed, hvis du har den rette personprofil med stærke pædagogfaglige og etiske kompetencer.
  1. samtale forventes afholdt tirsdag den 15. august
  2. samtale forventes afholdt mandag den 21. august


Der tilbydes Løn i henhold til gældende overenskomst.

Stillingen kan søges på

Ansøgningsfrist er den 8. august 2023.

For nærmere oplysninger kontakt tilbudsleder: Mette Aagaard – tlf. 92 43 81 96.

Du kan også besøge Sødisbakkes hjemmeside på hvor du også kan se filmen ”I kærlige hænder” eller høre vores podcasts ”Specialpædagogiske eftertanker”

Om tilbud for særforanstaltninger
Tilbuddet er et §§ 107 og 108 tilbud med plads til 14 beboere. På Løvhøj er der plads til fire beboere. Vi modtager beboere som har behov for en særlig tilrettelagt indsats. Omdrejningspunktet i den socialpædagogiske indsats er et målrettet arbejde hen imod positive forandringsprocesser for den enkelte beboer i tilbuddet. Vores pædagogiske tilgange er med udgangspunkt i Gentle Teaching, Low Arousel og neuropædagogik. Vi har et systemisk menneskesyn med et anerkendende og ressourceorienteret perspektiv i relationerne.

Om Sødisbakke
Sødisbakke er en paraplyorganisation for fem botilbud og et aktivitets- og samværstilbud og er Region Nordjyllands specialenhed for voksne med udviklingshandicap. Vores pædagogik bygger på et systemisk menneskesyn med Gentle Teaching som overordnet metode og vi har fokus på kompetenceskabende miljøer, faglige netværk samt musik og kultur. På Sødisbakke arbejder vi målrettet med at fremme nærvær og forebygge fravær.

Om Region Nordjylland
Vi er ca. 15.000 meget forskellige medarbejdere, der hver dag leverer velfærd til omkring 590.000 nordjyder inden for sundhed, regional udvikling og det specialiserede socialområde. Vi opfordrer alle kvalificerede til at søge jobbet - uanset etnisk baggrund, køn, seksuel orientering, handicap, religion eller alder. Læs mere om os på .


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Sygeplejerske", og befinder sig i kategorien "Sundhed og forskning".

Arbejdsstedet er beliggende i Mariager.

Jobbet er oprettet på vores service den 4.7.2023, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Sygeplejerske
  • Mariager
  • Tirsdag den 08. august 2023

Lignende jobs

  • Sygeplejerske i Frederikshavn

    I [xxxxx]s Hjemme- og Sygepleje Frederikshavn Øst søger vi en sygeplejerske med høj faglighed og erfaring. Vi er i fuld gang med implementeringen af faste teams i vores Hjemme- og S..
    • Sygeplejerske
    • Frederikshavn
    Få mere info
  • Sygeplejerske i Aalborg

    Sygeplejerske til fast stilling søges.I Sengeafsnit for Gynækologi søger vi sygeplejerske til fast stilling på 37 timer med blandede vagter. Tiltrædelse 1/7- 2024. Afsnitsprofil:Sengeafsn..
    • Sygeplejerske
    • Aalborg
    Få mere info
  • Sygeplejerske i Aalborg

    Søger du et arbejde, som er meningsfuldt, fagligt udfordrende og som udføres i et afsnit der har et fantastisk arbejdsmiljø og hvor fokus på læring og udvikling er af høj prioritet? Så skal du læse..
    • Sygeplejerske
    • Aalborg
    Få mere info
  • Sygeplejerske i Aalborg

    Da en af vores trofaste kolleger gennem mange år har valgt at gå på pension, har vi ved Radiologisk Afdeling på Aalborg Universitetshospital en stilling som afdelings- eller overlæge i mammaradiolo..
    • Sygeplejerske
    • Aalborg
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som sygeplejersker i Mariager

Herunder ser du udviklingen i udbudte sygeplejerske i Mariager over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal sygeplejersker.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte sygeplejersker over tid

Dato Alle jobs som sygeplejersker
11. maj 2024 0
10. maj 2024 0
9. maj 2024 0
8. maj 2024 0
7. maj 2024 0
6. maj 2024 0
5. maj 2024 0
4. maj 2024 0
3. maj 2024 0
2. maj 2024 0
1. maj 2024 0
30. april 2024 0
29. april 2024 0
28. april 2024 0
27. april 2024 0
26. april 2024 0
25. april 2024 0
24. april 2024 0
23. april 2024 0
22. april 2024 0
21. april 2024 0
20. april 2024 0
19. april 2024 0
18. april 2024 0
17. april 2024 0
16. april 2024 0
15. april 2024 0
14. april 2024 0
13. april 2024 0
12. april 2024 0
11. april 2024 0