Er du den kommende institutionsleder på [xxxxx]

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Munke Bjergby

Kerneopgave:
Det enkelte menneske oplever trivsel, livskvalitet og en meningsfuld hverdag – understøttet af et tværprofessionelt samarbejde Socialt døgntilbud Brommeparken søger en institutionsleder, der sammen med ledelsesteamet og tilbuddets ca. 45 medarbejdere og 18 beboere vil være med til at sætte kursen for fremtiden!
Stillingen er til besættelse pr. 1. maj 2024.

Om døgntilbuddet
Brommeparken er et socialt døgntilbud og en del af Filadelfias 4 sociale tilbud. Målgruppen er borgere i alderen 18 – 65 år, som på grund af betydelige og varigt nedsatte funktioner har behov for omfattende hjælp til almindelige daglige funktioner. Der er i særlig grad tale om borgere med epilepsi og fysiske eller kognitive udfordringer. Beboerne bor i egne lejligheder med fælles faciliteter. Fælles for beboerne er behovet for socialpædagogisk støtte til at fastholde og udvikle sociale og praktiske færdigheder. Derudover støttes beboerne til at deltage i sociale fællesskaber. Der leveres desuden fuld kompenserende støtte til praktisk hjælp, personlig pleje og omsorg. Der leveres forskellige sygeplejefaglige ydelser i tilbuddet, herunder administration og dispensering af medicin. På Brommeparken arbejdes der aktivt og løbende med at udvikle kvaliteten i indsatserne til beboerne. Organisationskulturen er kendetegnet ved en høj grad af forandringsparathed og et højt fagligt ambitionsniveau.

Ledelsesprofil
Vi søger dig - sygeplejerske, pædagog eller terapeut - som allerede har et indgående kendskab til døgntilbudsområdet. Du har allerede bred ledelseserfaring med tværprofessionelle pædagogiske- og sundhedsfaglige indsatser på socialområdet samt samarbejdet med kommuner og myndigheder. Du kender til kompleksiteten og udfordringerne på det specialiserede socialområde og kan bidrage ledelsesmæssigt til, at Brommeparken også fremadrettet lever op til gældende lovgivninger, standarder og kvalitetskrav. Det er forventningen, at du tidligere har samarbejdet med Styrelsen for Patientsikkerhed og Socialtilsynet og således har arbejdet med både målpunkter og kvalitetsindikatorer.
Vi forventer, at du er pædagogisk og sundhedsfagligt velfunderet og desuden er opdateret på viden, behandlingstilgange og pædagogiske metoder ift. kognitive, fysiske og sociale problemstillinger.

Ansvarsområder
Stillingen som Institutionsleder spænder bredt og er meget varieret. Overordnet er du ansvarlig for Brommeparkens samlede drift, personaleledelse og økonomi.
Derudover er du også ansvarlig for, at dine teamledere sikres rum og rammer for den løbende opfølgning af de fælles fastlagte mål for kvalitet efter aftale med områdeleder og kvalitetsudviklingsleder for Filadelfias Sociale Tilbud (FST). Endelig er du som Institutionsleder tillagt ansvaret for en række opgaver, som for tiden vurderes at sikre og understøtte en effektiv drift af institutionen og realisering af organisationens strategiske mål og ambitioner.
Din overordnede funktion er som nævnt at sikre den daglige drift og den daglige personaleledelse.
Med din professionelle dømmekraft og ledelseserfaring vil du sammen med tilbuddets 2 teamledere dagligt være sparringspartner for medarbejderne ved pædagogiske og sundhedsfaglige spørgsmål, ved hverdagens dilemmaer, konflikter eller ved tilspidsede situationer. Medarbejderne vil opleve,
at du gennem dine observationer, refleksioner og spørgsmål tager initiativ til feedback, sparring og skaber motivation til løbende forbedringer, som bidrager til udviklingen af både den individuelle og samlede kompetencekapacitet på Brommeparken.
Funktionen som institutionsleder kræver en høj grad af personlig robusthed. Funktionen kræver, at du er tydelig, handlekraftig og beslutsom i din ledelse og det er vigtigt, at du hviler i din faglighed og dit eget ledelsesrum.
Du kan læse mere om institutionslederens ansvarsområder og opgaver i stillings-og funktionsbeskrivelsen, som er vedlagt. Du kan også læse mere om Brommeparken på Brommeparken | Socialt døgn- og dagtilbud ved Sorø (filadelfia.dk).

Yderligere spørgsmål:
Har du spørgsmål vedrørende stillingen er du meget velkommen til at kontakte områdeleder Søren Juul på tlf.: 23349423.

Stillings- og funktionsbeskrivelsen findes som et link i stillingsopslaget på hjemmesiden.

Løn og ansættelsesforhold:
Stillingen aflønnes efter gældende overenskomster. Der vil forud for ansættelsen blive indhentet referencer fra tidligere arbejdsplads og udvidet straffeattest.

Søg stillingen online via http://www.filadelfia.dk.

Ansøgningsfrist er tirsdag d. 19. marts 2024. Der afholdes samtaler mandag d. 25. marts 2024

Kilde: Jobnet.dk


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Sygeplejerske", og befinder sig i kategorien "Sundhed og forskning".

Arbejdsstedet er beliggende i Munke Bjergby.

Jobbet er oprettet på vores service den 9.2.2024, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Sygeplejerske
  • Munke Bjergby
  • Tirsdag den 19. marts 2024

Lignende jobs

  • Sygeplejerske i Slagelse

    Vil du være en del af en personalegruppe på en spændende afdeling, hvor dagene aldrig er ens? Så har du nu muligheden for at blive en del af vores fantastiske Akutafdeling. Hvis du trives med fagli..
    • Sygeplejerske
    • Slagelse
    Få mere info
  • Sygeplejerske i Køge

    Opvågningssygeplejerske til Dagkirurgisk Afsnit, SUH Køge Kan du li ’ korte kirurgiske patientforløb (modtagelse - operation – udskrivelse) med kontinuitet i arbejdsopgaver, er du måske vores kom..
    • Sygeplejerske
    • Køge
    Få mere info
  • Sygeplejerske i Slagelse

    Kom og bliv en del af vores dedikerede Børne- & Ungeafsnit, hvor høj faglighed, god uddannelse og et trygt og stimulerende arbejdsmiljø er med til at skabe fundamentet for vores afsnit. Om Afd..
    • Sygeplejerske
    • Slagelse
    Få mere info
  • Sygeplejerske på Midt-og Vestsjælland

    Steno Diabetes, stofskifte- og Osteoporoseambulatorie søger medarbejder til blodprøvetagning Til vores sammedagsscreening søger vi en medarbejder med relevant sundhedsfaglig baggrund. I sam..
    • Sygeplejerske
    • Midt-og Vestsjælland
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som sygeplejersker i Munke Bjergby

Herunder ser du udviklingen i udbudte sygeplejerske i Munke Bjergby over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal sygeplejersker.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte sygeplejersker over tid

Dato Alle jobs som sygeplejersker
9. maj 2024 0
8. maj 2024 0
7. maj 2024 0
6. maj 2024 0
5. maj 2024 0
4. maj 2024 0
3. maj 2024 0
2. maj 2024 0
1. maj 2024 0
30. april 2024 0
29. april 2024 0
28. april 2024 0
27. april 2024 0
26. april 2024 0
25. april 2024 0
24. april 2024 0
23. april 2024 0
22. april 2024 0
21. april 2024 0
20. april 2024 0
19. april 2024 0
18. april 2024 0
17. april 2024 0
16. april 2024 0
15. april 2024 0
14. april 2024 0
13. april 2024 0
12. april 2024 0
11. april 2024 0
10. april 2024 0
9. april 2024 0