Oversygeplejerske til Center for Neurorehabilitering, Næstved Sygehus

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Næstved

Har du lyst til at lede et visionært afsnit, der arbejder med specialiseret rehabilitering på regionsniveau?

Og vil du være en del af et stærkt tværfagligt fællesskab med patienten i centrum?

Så er dit nye job lige her
Vi søger en oversygeplejerske, der brænder for ledelse, samt videreudvikling og fastholdelse af den gode kvalitet og medarbejdernes trivsel.

Vi forventer, du har en stærk interesse i patienter med hjerneskade, i rehabilitering og de muligheder, der findes og kan udvikles. Vi søger en, som har lyst og kompetencer til være leder for en stor gruppe medarbejdere, som rummer 50 sygeplejersker og social- og sundhedsassistenter samt sekretær og socialrådgiver.

Om Center for Neurorehabilitering (CNN)

Center for Neurorehabilitering (CNN) er Region Sjællands specialafdeling med regionsfunktion for rehabilitering af voksne patienter med følger efter hjerneskade forårsaget af bl.a. ulykke (traume), hjerneblødning og blodprop samt patienter til rehabilitering efter Guillain-Barré Syndrom (AIDP). Vi er en afdeling i konstant udvikling, og ser frem til, at du kan fortsætte opgaven sammen med os.

Der er i alt 23 senge fordelt på to etager.

Medarbejdergruppen repræsenterer en bred skare af både erfarne og nyuddannede plejepersonaler, der er engagerede i den specialiserede rehabilitering. Vi ønsker en leder, der anvender og videreudviklinger medarbejdernes kompetencer. Alle nye medarbejdere oplæres og kompetenceudvikles i specialet. Der arbejdes i tværfaglige teams omkring den enkelte patient.

Den tværfaglige rehabilitering dækkes af læger, plejepersonale, neuropsykologer, fysioterapeuter, ergoterapeuter, talepædagoger og socialrådgiver. Et ambulatorium med tilknytning til CNN er under opbygning.

Vi tilbyder dig

  • At være en del af afsnitsledelsen, der består af oversygeplejersken og den ledende overlæge, som i fællesskab håndterer hverdagens udfordringer, og sideløbende lægger planer og strategi for specialet i samråd med afdelingsledelsen.
  • En meget engageret medarbejdergruppe der sætter en ære i faglighed, kvalitet og medmenneskelighed.
  • Tæt samarbejde og sparring med den ledende fysioterapeut og den ledende ergoterapeut.
  • At blive en del af en stor tværfaglig og dynamisk ledergruppe for hele Medicin 3 og afdeling for fysio- og ergoterapi.
  • Gode støttefunktioner med 2 erfarne souschefer og en dygtig udviklingssygeplejerske.

Vi søger dig der:

  • Har erfaring som leder og kan gå foran med visioner, og har evner til at formidle det til medarbejdergruppen.
  • Har erfaring med det neurologiske speciale eller har interesse for at tilegne sig viden om specialet og om neurorehabilitering.
  • Naturligt kan motivere dit personale gennem en anerkendende ledelsesstil.
  • Skaber trivsel og arbejdsglæde og får den enkelte medarbejder til at føle sig tryg.
  • Føler dig drevet af, at skabe værdi for patient/pårørende og har fokus på det tværfaglige samarbejde som en vej hertil.
  • Evner at balancere mellem drift og udvikling og er bevidst om, at god ledelse forudsætter begge dele.
  • Har en lederuddannelse eller har ønske om at gennemføre en.

Om afdelingen

CNN er en del af Medicin 3 og Afdeling for Fysio- og Ergoterapi. Afdelingen ledes af en Cheffysioterapeut og en Cheflæge, og består endvidere af afsnittene: Ældresygdomme afsnit G1, Ældresygdomme afsnit G2, Geriatrisk ambulatorium og Hukommelsesklinik, Neurologisk sengeafsnit og neurologisk ambulatorium der alle er placeret i Slagelse. Samt fysio- og ergoterapiafsnit på både Næstved og Slagelse. Fagligt er specialerne opdelt, men samarbejdet er hele tiden i højsædet.

Vores patientforløb
Patientforløbene er alle af flere ugers varighed generelt omkring 30 dage. Aktiviteter med patienterne kan ud over direkte træning have fokus på, at øge selvstændighed, at bedre hukommelse og orienteringsevne.

Formålet med rehabiliteringen, er at øge den hjerneskadede patients personlige kompetencer, handlemuligheder og livsduelighed gennem et nærværende og sammenhængende rehabiliteringstilbud. Formålet er desuden at styrke de pårørendes muligheder for at håndtere de nye livsbetingelser, og derfor stor inddragelse af såvel patient som pårørende i det enkelte forløb.

Samarbejdet på tværs af sektorer er højt prioriteret med henblik på at sikre en glidende overgang til primærsektoren. Under indlæggelsesforløbet holdes tværsektorielle møder, hvor den tværfaglige personalegruppe knyttet til afdelingen samt relevante samarbejdspartner fra kommunen, indgår i et tæt samarbejde med den ramte familie.
Målet er således at tilbyde et højt specialiseret rehabiliteringstilbud, som er præget af koordination, høj faglighed og kontinuitet for alle involverede.

Vi arbejder på tværs
Ud fra tanken om at ”Sammen er vi bedst” er fokus for Næstved, Slagelse og Ringsted sygehuse samarbejde på tværs af specialer og faggrupper. Vi arbejder hele tiden på at optimere patientforløbene. Vi ser sygehuset, som en helhed, og det er derfor vigtigt, at du prioriterer tværfagligt samarbejde højt, og at du bidrager aktivt til dette.

Hør mere om vores fantastiske afsnit
Vi håber, at du er blevet nysgerrig på vores afsnit. Vi fortæller gerne nærmere, og ønsker du at høre mere om os så kontakt Cheffysioterapeut Lisbeth Schrøder tlf. 27 22 42 38 eller [email protected]

Ansøgningsfrist: 30. april 2023

Samtaler: 3. maj 2023


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Sygeplejerske", og befinder sig i kategorien "Sundhed og forskning".

Arbejdsstedet er beliggende i Næstved.

Jobbet er oprettet på vores service den 14.4.2023, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Sygeplejerske
  • Næstved
  • Søndag den 30. april 2023

Lignende jobs

  • Sygeplejerske (vikar) i Næstved

    Bliv en del af [xxxxx]s eget vikarkorps! Som kollega i vores vikarkorps bliver du en del af et stærkt fællesskab. Sammen med dine fastansatte kolleger gør du en væsentlig forskel for .
    • Sygeplejerske
    • Næstved
    Få mere info
  • Sygeplejerske i Vordingborg

    Er du uddannet sygeplejerske enten nyuddannet eller erfaren med mod på spændende udfordringer i et psykiatrisk speciale, så har vi en ledig stilling på S228 Psykiatrien Syd Oringe beliggende i Vord..
    • Sygeplejerske
    • Vordingborg
    Få mere info
  • Sygeplejerske i Vordingborg

    Sygeplejerske til Psykiatrisk Akutmodtagelse, Psykiatrien Syd, Vordingborg. Er du interesseret i akut psykiatri enten som nyuddannet eller som erfaren, så vil vi gerne skæddersy et introduktion..
    • Sygeplejerske
    • Vordingborg
    Få mere info
  • Sygeplejerske i Næstved

    Specialsygeplejerske søges Vil du være en del af en Børne og Ungdomspsykiatrisk klinik i udvikling? Har du lyst til at udvikle de særlige kompetencer, som du har oparbejdet under specialudd..
    • Sygeplejerske
    • Næstved
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som sygeplejersker i Næstved

Herunder ser du udviklingen i udbudte sygeplejerske i Næstved over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal sygeplejersker.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte sygeplejersker over tid

Dato Alle jobs som sygeplejersker
1. maj 2024 3
30. april 2024 3
29. april 2024 2
28. april 2024 2
27. april 2024 2
26. april 2024 2
25. april 2024 2
24. april 2024 2
23. april 2024 2
22. april 2024 2
21. april 2024 2
20. april 2024 2
19. april 2024 1
18. april 2024 1
17. april 2024 1
16. april 2024 2
15. april 2024 2
14. april 2024 2
13. april 2024 2
12. april 2024 2
11. april 2024 2
10. april 2024 2
9. april 2024 2
8. april 2024 2
7. april 2024 2
6. april 2024 2
5. april 2024 2
4. april 2024 2
3. april 2024 2
2. april 2024 2
1. april 2024 2