Sygeplejerske til Urologisk Ambulatorium Næstved

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Næstved

En af vores erfarne og dygtige sygeplejersker har, efter mange år i vores afdeling, valgt at søge nye udfordringer. Derfor søger vi en ny kollega. Stillingen er ledig 1. november 2023 og er på 37 timer om ugen eller efter aftale.

Ambulatoriet i Næstved er en del af Urologisk Afdeling, som er fordelt på to matrikler, en afdeling i Roskilde og en afdeling i Næstved. Der er et tæt samarbejde mellem de to afdelinger. Begge varetager den urologisk funktion for hele Region Sjælland. Vi har fokus på det gode patientforløb samt udvikling af det tværfaglige samarbejde omkring patienten.

Udviklingen af sygeplejen prioriteres højt. Afdelingen har en klinisk udviklingssygeplejerske, som sammen med ledelsen i afdelingen og personalet varetager den sygeplejefaglige udvikling i afdelingen.

Aktuelt er vi godt i gang med at implementere perineale prostata biopsier. Og der ud over, er vi i samarbejde med fysioterapien, i gang med at etablere et træningsprogram for mænd med prostatakræft, samt et nyt projekt omkring bækkenbundstræning.

Aktiviteten i ambulatoriet foregår primært på afsnit 5. Ambulatoriet har åbent fra mandag til fredag i tidsrummet 7-16.

I ambulatoriet varetager læger og sygeplejersker i fællesskab undersøgelse og behandling af patienter med forskellige urologiske lidelser.

I sygeplejeambulatoriet varetager sygeplejerskerne selvstændigt behandlinger. Herunder urodynamiske undersøgelser, blæreskylninger og oplæring i selv katerisation, samt kontrol cystoskopier.

Aktiviteten i dagkirurgisk foregår på afsnit 6. Afsnittet er åbent fra mandag til torsdag i tidsrummet kl. 7-18.

Afsnittet varetager den præ-og post operative sygepleje og er normeret til 14 sengepladser. Patienterne er udelukkende elektive urologiske patienter, som ofte har en cancer diagnose. Afsnittet arbejder i tæt samarbejde med operationsafdelingen.

Afdelingen modtager studerende i 3. semester. Vi har to uddannede kliniske vejledere, men hele personalegruppen deltager i den daglige vejledning.

Hver 6. weekend vil der være vagt på vores sengeafsnit i Roskilde. Dette for at styrke samarbejdet på tværs af matriklerne og for at øge kendskabet til de enkelte patient forløb.

Vi søger en sygeplejerske:

Som er god til at arbejde selvstændig og som samtidig kan være en del af et hold.

Som har interesse for den korte og kompakte patientkontakt.

Som har gode kommunikative- og formidlingsevner, i arbejdet med de korte patientforløb.

Som stræber efter at yde den bedste sygepleje.

Som aktivt bidrager til det gode arbejdsmiljø i afdelingen.

Som har høj arbejdsmoral, gode samarbejdskompetencer og et højt fagligt niveau.

Vi tilbyder:

Et veltilrettelagt introduktions program, hvor du følger din mentor den første måned og undervejs har du planlagte samtaler med både mentor og oversygeplejerskesygeplejerske om, hvordan din introduktion forløber, så vi hurtigt kan justere forløbet.

Et udviklingsorienteret speciale, som vægter en hverdag hvor du oplever et godt arbejds- og læringsmiljø.

En afdeling med fokus på at styrke udviklings-og forbedringsarbejdet og, hvor vi hver uge har undervisning og tavlemøder.

Årlig deltagelse på Skills station.

Årlig temadag.

En alsidig og faglig spændende hverdag med både elektive operationspatienter og ambulante patienter.

En afdeling, hvor vi vægter åbenhed, dialog og tillid - så vi spiller hinanden gode og gør plads til hinandens forskelligheder.

En afdeling som er kendt for godt kollegaskab med stor hjælpsomhed. Ansvarsbevidste kollegaer, som har det godt sammen og som tager godt imod nye kollegaer.

15 engagerede og kompetente kollegaer, der yder sygepleje på et højt fagligt niveau, som vægter faglig sparring og altid er parate til at hjælpe hinanden.

Dit primære fremmøde vil være i ambulatoriet i Næstved, med weekendvagt hver 6. uge på urologisk sengeafdeling i Roskilde.

Kom gerne på besøg.

Du er velkommen til at komme på et uforpligtende besøg, eller du kan ringe og høre nærmere hos Oversygeplejerske Lis Blaabjerg. Tlf. 56 51 30 61 eller souschef Helle Pihl tlf. 56 51 44 92Der bliver løbende afholdt ansættelsessamtaler.

Løn og ansættelsesvilkår efter gældende overenskomst


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Sygeplejerske", og befinder sig i kategorien "Sundhed og forskning".

Arbejdsstedet er beliggende i Næstved.

Jobbet er oprettet på vores service den 1.9.2023, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Sygeplejerske
  • Næstved
  • Fredag den 22. september 2023

Lignende jobs

  • Sygeplejerske i Næstved

    Specialsygeplejerske søges Vil du være en del af en Børne og Ungdomspsykiatrisk klinik i udvikling? Har du lyst til at udvikle de særlige kompetencer, som du har oparbejdet under specialudd..
    • Sygeplejerske
    • Næstved
    Få mere info
  • Sygeplejerske i Næstved

    Vil du arbejde i en udviklingsorienteret og ambitiøs organisation, hvor målet er at bringe sundhedsydelserne tættere på borgerne? Vil du være med til at sikre borgerne den bedste behandling..
    • Sygeplejerske
    • Næstved
    Få mere info
  • Sygeplejerske i Vordingborg

    F-ACT team Distriktspsykiatrien i Vordingborg udgøres af en meget erfaren gruppe medarbejdere bestående af 6 sygeplejersker, 1 ergoterapeut, 1 socialrådgiver,1 lægesekretær, 1 kontorassistent, 1 ov..
    • Sygeplejerske
    • Vordingborg
    Få mere info
  • Sygeplejerske i Vordingborg

    Patienterne i afsnit S1 søger en sygeplejerske, der gerne vil være der for dem, når de kommer ind i Psykiatrien og har det dårligst. Sygeplejersken er ambassadør for arbejdet med nedbringelse af vo..
    • Sygeplejerske
    • Vordingborg
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som sygeplejersker i Næstved

Herunder ser du udviklingen i udbudte sygeplejerske i Næstved over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal sygeplejersker.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte sygeplejersker over tid

Dato Alle jobs som sygeplejersker
15. maj 2024 3
14. maj 2024 3
13. maj 2024 3
12. maj 2024 3
11. maj 2024 3
10. maj 2024 3
9. maj 2024 3
8. maj 2024 3
7. maj 2024 3
6. maj 2024 3
5. maj 2024 3
4. maj 2024 3
3. maj 2024 3
2. maj 2024 3
1. maj 2024 3
30. april 2024 3
29. april 2024 2
28. april 2024 2
27. april 2024 2
26. april 2024 2
25. april 2024 2
24. april 2024 2
23. april 2024 2
22. april 2024 2
21. april 2024 2
20. april 2024 2
19. april 2024 1
18. april 2024 1
17. april 2024 1
16. april 2024 2
15. april 2024 2