Er du tidligere - eventuelt pensioneret - sygeplejerske, jordemoder, læge eller med anden sundhedsfaglig baggrund?

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Nordjylland

Er du tidligere - eventuelt pensioneret - sygeplejerske, jordemoder, læge eller med anden sundhedsfaglig baggrund?

Vil du hjælpe nye kolleger i dit fag godt på vej? Og vil du gøre en forskel på arbejdsmarkedet på attraktive vilkår?

Så har vi brug for dig!
På Aalborg Universitetshospital har vi en helt ny ressourcestilling for den erfarne medarbejder - eks. dig, der er gået på pension. Dig, som kan bruge din viden, erfaring og sundhedsfaglige baggrund som ressourceperson på en afdeling og til at bidrage til opstarten af primært nyansatte og mindre erfarne medarbejdere på vores hospitalsafdelinger.

Om stillingen og arbejdsopgaverne
Som ressourceperson er du med til at hjælpe nye kollegaer godt ind i faget og med til at understøtte hele afdelingen. Opgaverne vil variere afhængig af dine kompetencer og faglige baggrund samt afdelingens behov, men grundlæggende er du en ressourceperson og en ekstra hjælp for afdelingen eksempelvis ved at:
  • Bidrage med din erfaring og din ro på afdelinger med mange nyansatte og/eller unge og på den måde være med til at skabe tryghed i opgaveløsningen
  • Bidrage til et godt opstartsforløb for nyansatte
  • Give sparring og supervisere på opgaver inden for grundlæggende sygepleje og behandling (eller grundlæggende opgaver indenfor netop dit fagområder)
  • Bistå med forefaldne, udvalgte opgaver på afdelingen afhængigt af kompetencer og behov


Vi tilbyder dig et nyt arbejdsfællesskab og attraktive arbejdsvilkår
Stillingerne er uden for normering og derfor vil du indgå i teamet på afdelingen uden at have det overordnede ansvar eller være bundet af vagter, medmindre det er dit ønske.

Du vil naturligvis blive klædt godt på til opgaven, sammen med dig finder vi frem til eventuelle relevante genopfriskningskurser eller oplæring, du har brug for. Og du vil ikke blive alene, udover dine nye kollegaer på afdelingen får du mulighed for at indgå i et netværk på tværs af hospitalet med andre i senior-stillinger, hvor I kan udveksle erfaringer og dyrke det gode kollegaskab.

Løn- og ansættelsesvilkår
Du bliver ansat i en specifik afdeling efter aftale. Antal timer og hvilke dage aftales mellem dig og afdelingen og kan justeres løbende, dog maksimalt 15 timer ugentligt. Der vil være en høj grad af fleksibilitet og et grundlæggende princip om, at du bestemmer hvor og hvornår, du vil arbejde indenfor de muligheder, vi kan tilbyde. Løn- og ansættelsesvilkår er i henhold til gældende overenskomst på området.

Din ansættelse er en del af et pilotprojekt og er derfor midlertidig. Den starter medio april eller hurtigst muligt herefter. Sluttidspunktet skal aftales, men vil senest være ved udgangen af 2023 (og med mulighed for forlængelse).

Hvad kræver det af dig?
  • At du har lang erfaring med dig i bagagen og eksempelvis er på vej på pension eller er gået på pension/efterløn, men ønsker at vende tilbage til arbejdsmarkedet på mere fleksible vilkår. Måske søger du et fleksjob.
  • At du har arbejdet i sundhedsvæsnet – gerne Aalborg Universitetshospital
  • At du har sundhedsfaglig baggrund og autorisation
  • At du har lyst til at være en ressourceperson for nye kollegaer og for en afdeling på Aalborg Universitetshospital

Aalborg Universitetshospital opfordrer alle kvalificerede ansøgere uanset alder, køn, religion, handikap, eller etnisk tilhørsforhold til at søge stillingen.

Ansøgning og samtaler
Som noget helt nyt vil Aalborg Universitetshospital genrekruttere sundhedspersonale, der ellers har trukket sig tilbage fra arbejdsmarkedet med henblik på at gøre brug af deres erfaring og viden. Stillingerne er derfor en del af et pilotprojekt. Som en del af pilotprojektet vil der løbende undervejs ske evaluering af projektet, hvor din feedback er vigtig.

For at komme i betragtning til en stilling, skal du trykke på nedenstående link og svare på en række korte spørgsmål omkring din hidtidige erfaring og dine ønsker.

Vi gennemgår alle ansøgninger til vores ressourcestillinger i starten af marts måned, hvor vi sammen med relevante afdelingsledelser sammenholder ønsker og behov. Vi afholder samtaler i slutningen af marts 2023.

Yderligere oplysninger
Kontakt for yderligere oplysninger om stillingen fås hos HR-konsulent Majken Krogh på mail eller tlf. 24954986.

Om Region Nordjylland
Region Nordjylland leverer velfærd til omkring 590.000 nordjyder inden for sundhed, regional udvikling og det specialiserede socialområde. Vi er ca. 15.000 medarbejdere om opgaven, der med et utal af forskellige fagligheder hver dag arbejder for at skabe værdi for de nordjyske patienter og borgere og et sammenhængende Nordjylland. Hos os kan du både gøre karriere, gøre hver dag vigtig og gøre en forskel. Læs mere om regionen på .


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Sygeplejerske", og befinder sig i kategorien "Sundhed og forskning".

Arbejdsstedet er beliggende i Nordjylland

Jobbet er oprettet på vores service den 18.1.2023, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Sygeplejerske
  • Nordjylland
  • Mandag den 27. februar 2023

Lignende jobs

  • Sygeplejerske i Frederikshavn

    I [xxxxx]s Hjemme- og Sygepleje Frederikshavn Øst søger vi en sygeplejerske med høj faglighed og erfaring. Vi er i fuld gang med implementeringen af faste teams i vores Hjemme- og S..
    • Sygeplejerske
    • Frederikshavn
    Få mere info
  • Sygeplejerske i Aalborg

    Sygeplejerske til fast stilling søges.I Sengeafsnit for Gynækologi søger vi sygeplejerske til fast stilling på 37 timer med blandede vagter. Tiltrædelse 1/7- 2024. Afsnitsprofil:Sengeafsn..
    • Sygeplejerske
    • Aalborg
    Få mere info
  • Sygeplejerske i Aalborg

    Søger du et arbejde, som er meningsfuldt, fagligt udfordrende og som udføres i et afsnit der har et fantastisk arbejdsmiljø og hvor fokus på læring og udvikling er af høj prioritet? Så skal du læse..
    • Sygeplejerske
    • Aalborg
    Få mere info
  • Sygeplejerske i Aalborg

    Da en af vores trofaste kolleger gennem mange år har valgt at gå på pension, har vi ved Radiologisk Afdeling på Aalborg Universitetshospital en stilling som afdelings- eller overlæge i mammaradiolo..
    • Sygeplejerske
    • Aalborg
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som sygeplejersker i Nordjylland

Herunder ser du udviklingen i udbudte sygeplejerske i Nordjylland over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal sygeplejersker i Nordjylland.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte sygeplejersker i Nordjylland over tid

Dato Alle jobs som sygeplejersker
14. maj 2024 50
13. maj 2024 47
12. maj 2024 46
11. maj 2024 46
10. maj 2024 46
9. maj 2024 46
8. maj 2024 44
7. maj 2024 41
6. maj 2024 36
5. maj 2024 33
4. maj 2024 32
3. maj 2024 30
2. maj 2024 26
1. maj 2024 25
30. april 2024 25
29. april 2024 25
28. april 2024 30
27. april 2024 30
26. april 2024 30
25. april 2024 30
24. april 2024 30
23. april 2024 33
22. april 2024 35
21. april 2024 37
20. april 2024 38
19. april 2024 37
18. april 2024 36
17. april 2024 37
16. april 2024 41
15. april 2024 42
14. april 2024 45