Rekrutteringsfirma

Dedikerede ledere med lyst til at tage medansvar for opbygningen af hjemmeplejen i Lyngby-Taarbæk, søges.

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Nordsjælland

Vil du medvirke til at bygge et nyt og stærkt ledelsesteam op, hvor halvdelen er nye og hvor energien og troen på fremtiden er stor? Og hvor dit engagement og din indflydelse er helt afgørende for at vi, sammen, får etableret et stærkt og sundt ledelsesteam og en arbejdsplads i både trivsel og udvikling.


Om opgaven:
Hjemmeplejen i Lyngby-Taarbæk står overfor store forandringer, særligt på ledelsesdelen, hvor ca. halvdelen af lederne i den kommende tid vil være nye. Det betyder at du, med din indsats og tilstedeværelse, får rig mulighed for at påvirke opbygningen og konsolideringen af både det lederteam du træder ind i men også det arbejdsfællesskab du får ansvar for at stå i spidsen for. Hovedopgaven for den samlede hjemmepleje er at samle og forene de visioner og den faglige energi som er til stede på alle matrikler. Ydermere at sikre at synergien og dynamikken forenes til fordel for en ny, samlet og bedre fungerende arbejdsplads.

Hjemmeplejen er opdelt i 7 teams jfr. nedenstående organisationsplan, og der er lige nu behov for ledere til 3 selvstændige teams som alle har hjælpere, assistenter og sygeplejersker ansat og fordelt på både dag og aftenhold. Der er flere nye tiltag i gang, heriblandt en udflytning af sygeplejerskerne til alle teams til fordel for en tættere kontakt, dialog og læring. Den ene af de 3 ledere skal med sin baggrund som sygeplejerske kunne varetage den sygeplejefaglige ledelse, sikre den fortsatte udvikling i sygeplejegruppen, og være garant for etableringen og vedligeholdelsen af et fagligt stærkt fundament.
link til organisationsplan
Det er generelt 3 godt fungerende teams med en stærk sammenhængskraft, et godt samarbejde og lysten til at understøtte den fortsatte udvikling.
Du skal varetage driften, økonomien og udviklingen og sikre at den helt generelle daglige opgavevaretagelse har kvalitet, er i trygge hænder og kontinuerligt udvikler sig i takt med omgivelserne. Derudover skal du indgå i det ledelsesfællesskab som er under opbygning, hvor du bliver kollega til både Joen, Nønne, Marianne og Heidi, som alle har en stærk tro på fremtiden og lysten til, i fællesskab, at opbygge et stærkt fundament for hjemmeplejen i Lyngby-Taarbæk.

Om dig:
Dit udsyn er bredt og du kender til vigtigheden af at tale fællesskabet op, bygge bro i samarbejdet og skabe stærke relationer på en arbejdsplads i udvikling. Du tager ansvar ikke kun for opgaverne i egen organisation men også gerne på tværs af et område, hvor der er gode muligheder for at øge indflydelse på hvordan hjemmeplejen i fremtiden skal se ud.

Dit lederDNA er veludviklet og rummer begreber og værdier som tillid, ansvar og ordentlighed. Du både handler og kommunikerer med omtanke og respekt for dine omgivelser. Din tro på andre menneskers formåen gør dig i stand til at delegere, involvere og engagere i bred forstand, at sikre ejerskabet til opgaverne tættest på borgerne, og at gøre det attraktivt, udviklende og meningsgivende at blive en del af den fremtidige hjemmepleje i Lyngby-Taarbæk. Du ser medarbejderne som den vigtigste ressource og største aktiv for at sikre borgerne den bedste hjælp. Derfor er du anerkendende og opmærksom og formår at give plads til begejstring når ting lykkes. Du er tilstede og nærværende når det er vigtigt, både for medarbejderne, for samarbejdet og for relationerne på tværs af vagtlag og faglighed.

Du har erfaring med ledelse i hjemmepleje eller lign. indenfor ældreområdet og er bekendt med de behov som en passioneret og dedikeret medarbejdergruppe har, for både sparring, vejledning og ledelse i hverdagen. Du kender også til de systemer, strukturer og processer som dagligt er en nødvendighed for både at sikre drift, økonomi, kvalitet og ressourcer.

Du får:

  • Medarbejdere som både har fagligheden, energien og troen på at lykkes sammen.
  • En plads i et ledelsesteam hvor man har forstået vigtigheden af at man har hinanden.
  • Rig mulighed for påvirkning af din fremtidige arbejdsplads opbygning.
  • Medansvar for opbygningen af en ny ledelseskultur.

Du har:

  • En sundhedsfaglig uddannelse og baggrund.
  • Ledelseserfaring og evnen til at skabe stærke fællesskaber.
  • Positive resultater med drift, faglig udvikling samt opbygningen af stærke teams.
  • Gerne en diplomuddannelse i ledelse eller lysten til at tage en.
  • Energi og vilje til at skabe resultater og et ledelses DNA som savner udfordringer.

Vi glæder os til at høre fra dig. Er du nysgerrig på mere viden om stillingen, er du mere end velkommen til at kontakte rekrutteringskonsulent Anders Krauch på telefon 2196 8060.

Sidste frist for ansøgning til stillingen er d. 19. november. Vi afholder samtaler d. 22. samt 27. november og forventer at anvende både persontest og case i forbindelse med samtalerne.


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Sygeplejerske", og befinder sig i kategorien "Sundhed og forskning".

Arbejdsstedet er beliggende i Nordsjælland

Jobbet er oprettet på vores service den 28.10.2023, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Sygeplejerske
  • Nordsjælland
  • Søndag den 19. november 2023

Lignende jobs

  • Sygeplejerske i Nordsjælland

    Vil du selv bestemme, hvornår og hvor meget? Vil du selv bestemme, hvornår du skal have en velfortjent fridag og vil du selv vælge, hvornår du skal arbejde i weekenderne? Det er fleksibelt at ar..
    • Sygeplejerske
    • Nordsjælland
    Få mere info
  • Sygeplejerske i Nordsjælland

    Vil du selv bestemme, hvornår og hvor meget? Vil du selv bestemme, hvornår du skal have en velfortjent fridag og vil du selv vælge, hvornår du skal arbejde i weekenderne? Det er fleksibelt at ar..
    • Sygeplejerske
    • Nordsjælland
    Få mere info
  • Sygeplejerske i Nordsjælland

    Vil du selv bestemme, hvornår og hvor meget? Vil du selv bestemme, hvornår du skal have en velfortjent fridag og vil du selv vælge, hvornår du skal arbejde i weekenderne? Det er fleksibelt at ar..
    • Sygeplejerske
    • Nordsjælland
    Få mere info
  • Sygeplejerske i Nordsjælland

    Vi har babyboom på Rehabiliteringsafdelingen, så derfor søger vi sygeplejersker med højt fagligt engagement.Er du sygeplejerske med en stærk faglighed og lyst til at arbejde med mennesker i en .
    • Sygeplejerske
    • Nordsjælland
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som sygeplejersker i Nordsjælland

Herunder ser du udviklingen i udbudte sygeplejerske i Nordsjælland over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal sygeplejersker i Nordsjælland.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte sygeplejersker i Nordsjælland over tid

Dato Alle jobs som sygeplejersker
17. maj 2024 55
16. maj 2024 53
15. maj 2024 52
14. maj 2024 49
13. maj 2024 48
12. maj 2024 48
11. maj 2024 48
10. maj 2024 46
9. maj 2024 45
8. maj 2024 43
7. maj 2024 40
6. maj 2024 41
5. maj 2024 41
4. maj 2024 42
3. maj 2024 41
2. maj 2024 36
1. maj 2024 38
30. april 2024 39
29. april 2024 32
28. april 2024 32
27. april 2024 34
26. april 2024 36
25. april 2024 36
24. april 2024 40
23. april 2024 38
22. april 2024 36
21. april 2024 33
20. april 2024 33
19. april 2024 35
18. april 2024 36
17. april 2024 39