Forløbsleder (barselsvikariat)

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Nyborg

REHPA søger en barselsvikar til kliniske, undervisende og forløbsledende opgaver i vores forskningsklinik pr. 1.april 2024. Af profession er du sygeplejerske, ergoterapeut eller socialrådgiver og har erfaring med patientundervisning - eller du er indstillet på at springe ud i dette område.

I REHPA Forskningsklinik afvikler vi internatophold til borgere berørt af livstruende sygdom inden for rehabilitering og integreret og koordineret rehabilitering og palliation. Vi arbejder med såvel protokollerede forløb som standardforløb. Du varetager patientundervisning, individuelle samtaler og er forløbsleder på udvalgte forløb. Vi arbejder ud fra den bio-psyko-sociale tilgang suppleret med eksistentielle perspektiver, hvor livskvalitet er i fokus. Forløbene gennemføres i et tæt, interprofessionelt og tværfagligt samarbejde med den øvrige del af forskningsklinikkens faste team af klinikere såvel som interne og eksterne forskere og klinikere, forløbsdeltagere og deres pårørende.

De kommende år arbejder REHPA med projekter, som udvikler viden og afprøver kliniske metoder bl.a. inden for behov vedr. smerter, fatigue, kognitive forandringer ol.

Om dig
Vikariatet ønskes besat af en sygeplejerske, ergoterapeuteller socialrådgiver med erfaring fra samarbejde med mennesker med kræftsygdomme eller andre livstruende sygdomme, gerne inden for rehabilitering eller palliation, samt erfaring fra patientuddannende og koordinerende aktiviteter.

Du har …

  • klinisk erfaring med kræftpatienter/borgere eller patienter med anden livstruende sygdom
  • klinisk erfaring/efteruddannelse inden for rehabilitering og/eller palliation
  • sundhedspædagogisk erfaring med patient (og pårørende) undervisning i gruppe
  • erfaring med rehabiliterende støttende/rådgivende individuelle samtaler
  • erfaring med koordinerende opgaver
  • indsigt i sundhedsvæsnets og civilsamfundets muligheder ifm. rådgivning af deltagere på REHPA.

Derudover forventer vi, at du ...

  • er udviklingsorienteret i forhold til at afprøve og bidrage til dokumentation af nye metoder inden for rehabilitering og palliation
  • deltager i forskningsrelaterede opgaver herunder søgning af litteratur, test/screening, dataindsamling og datahåndtering
  • har et godt klinisk fundament og har indsigt i ’Den Motiverende Intervention’, ’Acceptance and Commitment Therapy’ eller anden forandringsteori
  • kan arbejde engageret og dynamisk i tværfaglige og projektorienterede teams med skiftende forskere
  • rummer en omskiftelig arbejdsdag med reference til REHPAs strategi og funktion som videncenter.

Vi tilbyder
Vi tilbyder et interessant barselsvikariat med udfordringer og engagerede kolleger på en arbejdsplads, hvor du er med til at gøre en forskel. Vi har en opmærksom venlig omgangstone som grundlag for et højt fagligt niveau.
Du vil blive ansat i Klinikergruppen med reference til klinisk leder.

Tiltrædelse 1. april 2024.
Barselsvikariatet ophører, når medarbejder kommer tilbage, dog tidligst efter 11 måneder med mulighed for forlængelse (begivenhedsbestemt ansættelse).

Den gennemsnitlige, ugentlig arbejdstid er 37 timer. Arbejdsopgaverne er oftest placeret i tidsrummet 08.00 - 16.00 på hverdage, men opgaver til kl 18.00 kan forekomme lejlighedsvist. Timetallet kan variere i uger med fuld deltageraktivitet og i uger med opfølgningsaktivitet. Planen for disse er kendt lang tid i forvejen. Forskningsklinikken er lukket svarende til skolernes ferieplan, hvorfor vi afvikler ferie inden for disse rammer.

Tjenestestedet er hos REHPA i Nyborg.

Stillingen aflønnes efter gældende overenskomst på området og er omfattet af lokal løndannelse. Det betyder, at der ved samtalen skal drøftes gensidige forventninger til lønniveau.

Ansøgningsfrist og samtaler
Ansøgningsfrist er søndag den 28. januar 2024.
Vi forventer at holde samtaler mandag den 5. februar fra kl. 13.00 i Nyborg. Vi har reserveret tid til en eventuel 2. samtale den 7. februar fra kl. 14.00.

Yderligere oplysninger
Du er velkommen til at kontakte klinisk leder Annette Rasmussen på tlf. 2181 1867 eller mail [email protected], hvis du har spørgsmål til stillingen.

Om os
REHPA er det nationale videncenter for rehabilitering og palliation, der arbejder for at øge livskvaliteten for mennesker med livstruende sygdom. Det gør vi i samarbejde med alle relevante fagligheder og aktører for at skabe solide og anvendelige resultater. REHPA indsamler, producerer og formidler forskningsbaseret viden, der inspirerer og forbedrer praksis, og vores medarbejdere er drevet af et højt fagligt engagement, empati og professionalisme.

En del af videncentrets forskningsaktiviteter gennemføres som fortrinsvis femdags rehabiliteringsophold og opfølgning enten som ophold, virtuelt eller lign. Der visiteres borgere fra hele landet svarende til det enkelte projekts inklusionskriterier. Opholdene finder sted i rammer, der skaber perspektiv, ro og tryghed i en sårbar situation.

REHPA er organisatorisk forankret ved Region Syddanmark og tilknyttet Syddansk Universitet som forskningsenhed. Videncentret har hovedadresse på OUH - Nyborg Sygehus og kontorfaciliteter i København, Aalborg, Århus og Holbæk. REHPAs kliniske rehabiliteringsaktiviteter foregår i Nyborg.

Læs mere om os på www.rehpa.dk.

Kilde: Jobnet.dk


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Sygeplejerske", og befinder sig i kategorien "Sundhed og forskning".

Arbejdsstedet er beliggende i Nyborg.

Jobbet er oprettet på vores service den 11.1.2024, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Sygeplejerske
  • Nyborg
  • Søndag den 28. januar 2024

Lignende jobs

  • Sygeplejerske i Svendborg

    Får du energi af at se resultater af din planlagte sygeplejefaglige indsats ved patienterne? Ønsker du at indgå i en kollegagruppe, hvor DIN introduktion vægtes højt, og hvor dét at være holdspil..
    • Sygeplejerske
    • Svendborg
    Få mere info
  • Sygeplejerske i Svendborg

    Hvem er vi?Medicinsk Afdeling M/FAM er en almen intern medicinsk afdeling bestående af akutmodtagelse, lungemedicin, reumatologi, infektionsmedicin, gastroenterologi/hepatologi, endokrinologi o..
    • Sygeplejerske
    • Svendborg
    Få mere info
  • Sygeplejerske på Fyn

    Er du vores nye holdspiller på vores Dreamteam? Så opnormerer vi vores sygepleje.Har du lyst til at være medskabende til fremtidens sygepleje på plejehjemmet?Kan du se dig selv som en del af ho..
    • Sygeplejerske
    • Fyn
    Få mere info
  • Sygeplejerske i Odense C

    Hvem er vi?ITA2 er et alment intensivafsnit for voksne patienter. Vi yder behandling til patienter fra alle specialer. Oftest er det på baggrund af akutte organsvigt fra lunger, kredsløb eller ny..
    • Sygeplejerske
    • Odense C
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som sygeplejersker i Nyborg

Herunder ser du udviklingen i udbudte sygeplejerske i Nyborg over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal sygeplejersker.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte sygeplejersker over tid

Dato Alle jobs som sygeplejersker
15. juni 2024 2
14. juni 2024 2
13. juni 2024 2
12. juni 2024 2
11. juni 2024 2
10. juni 2024 2
9. juni 2024 2
8. juni 2024 2
7. juni 2024 2
6. juni 2024 2
5. juni 2024 2
4. juni 2024 2
3. juni 2024 2
2. juni 2024 2
1. juni 2024 2
31. maj 2024 2