Innovative sygeplejersker der er klar til nye udfordringer - så åbner vi et nyt deldøgnsafsnit på Nyk. F. sygehus

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Nykøbing Falster

Spændende ny stilling og mulighed for stor indflydelse på DIN kommende arbejdsplads.

Vi ønsker at udbygge vores deldøgnsafsnit og skabe en innovativ arbejdsplads med udgangspunkt i den enkelte patient.

Kunne du tænke dig at gå nye veje og udvikle og styrke det tværsektorielle samarbejde for at optimere patientforløbene? Ønsker du at få afgørende indflydelse helt fra start på din kommende arbejdsplads? Så læs videre.

Vi søger sygeplejersker til vores daghospital, nu kaldet deldøgnsafsnit. Der er tale om fastansættelse på gennemsnitlig 37 timer om ugen, i dag og aften tjeneste. Ansættelse med start den 1/9 og 1/10 eller efter aftale.

Deldøgnsafsnittet skal udvikles til et primært borgernært ambulant tilbud og til aflastning af sengeafdelingerne. Vi ønsker, at optimere ved at udnytte samdriftsfordele mellem deldøgnsafsnit, sengeafsnit, akutafdeling og primærsektor og samtidigt understøtte strategien om udvikling af et borgernært tilbud, herunder muligheder for etablering af evt. udekørende funktioner på sigt, i samarbejde med E-hospitalet.

Vi ønsker et afsnit, hvor vores sygeplejersker har forskellige ”spor” som f.eks. undersøgelse og behandling, som transfusioner, iv.ab., venesectio osv. Procedurespor f.eks. assistance ved lumbalpunktur og diverse drænager. Sidste spor bliver E konsultationer med kronisk syge patienter der bliver monitoreret i eget hjem.

Vi stræber efter det ideelle patientforløb, hvor det er lettere at være patient.

Deldøgnsafsnit vil blive en del af element i patientforløbet for mange patienter. Hvis der ikke er noget til hinder for, at patienten kan overnatte hjemme, skal ambulant tilbud overvejes.

Afsnittet vil høre under Afsnit for lungesygdomme og er fysisk på etagen nedenunder. Der forventes kun at være behov for op til 6 pladser i aftentimerne og i weekenden, hvorfor deldøgnssenge vil være fysisk placeres på Afsnit for lungesygdomme i de tidsrum. Her forventes det, at du både skal behandle deldøgnspatienterne, men også være en del af behandlingen og plejen af vores komplekse lungemedicinske patienter.

Vi håber, at kunne reducere akutte indlæggelser ved at praktiserende læger eller vagtlæger kan henvise direkte til os. Akutafdelingen kommer ligeledes til at kunne booke subakutte tider, fremfor at patienterne skal indlægges i sengeafsnittene, hvis der skønnes, at en indlæggelse ikke er nødvendigt, men en subakut tid næste dag, kan afhjælpe for en indlæggelse.

Lungemedicinsk afsnit og lunge ambulatorie

Vores lungemedicinske afsnit er et afsnit med vokseværk og i rivende udvikling. Her passes komplekse patienter med bl.a. pneumoni, astma, cancer, TB, KOL, pleuraempyem og pleuraeksudat. I afsnittet bliver der anlagt pleuradræn, givet High floW iltbehandling, samt varetaget NIV behandling til vores dårlige KOL patienter. Du vil komme til at arbejde med både kroniske og akutte respiratoriske patienter. Der er også en del palliative patienter i vores afsnit. Dagene er derfor sjældent ens og du vil få mulighed for, at få en bred medicinsk viden og erfaring. Vi har et tæt samarbejde med flere forskellige faggrupper. Vi har egen diætist ansat i afsnittet, som er en støtte til vores ernæringstruet patienter. Vi har ligeledes egen farmakonom, som dagligt dispensere til vores patienter. Der er tilknyttet faste læger, samt fys-og ergoterapeuter. Afsnittet er uddannelsessted for sygeplejestuderende og social-og sundhedsassistentelever, samt ambulancebehandler elever. Lunge ambulatoriet lægger sammen med vores sengeafsnit og der er et tæt samarbejde da personalet er tværgående.

Hvorfor skal du vælge os?

  • Vi er meget fleksible mht. udarbejdelse af vagtplaner, da vi ved at privat og arbejdsliv skal hænge sammen
  • Du vil få en synlig og dedikeret ledelse
  • Du vil være med helt fra start til opbygningen af et nyt afsnit
  • Der bliver årligt afholdt skills, som er en kompetence og udviklingsdag for alle sygeplejersker og social- og sundhedsassistenter i medicinsk blok
  • En unik mulighed for at få indflydelse på arbejdsgange, patientforløb og implementering

Hvad ønsker vi?

  • Sygplejerske med minimum 2 års erfaring
  • Interesse i udviklingen af deldøgnsafsnittet, samt det lungemedicinske speciale
  • Der er arbejde hver 2. eller 3. weekend i gennemsnit, alt efter hvad der passer dig
  • Vi ønsker, at du er ansvarsbevidst og kommer positiv på arbejde og tager del i den faglige udvikling og det sociale fællesskab
  • Det er vigtig på både deldøgns og sengeafsnittet, at du ser patienten som din forbundsfælle og prioritere at medinddrage patienten og de pårørende i pleje og behandlingen
  • Vi ønsker, at vores kommende kollega kan tænke kreativt og ud af boksen og har mod på en stilling man selv skal være med til at udvikle

Der vil blive afholdt ansættelsessamtaler i uge 30 d. 28. Juli 2021.


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Sygeplejerske", og befinder sig i kategorien "Sundhed og forskning".

Arbejdsstedet er beliggende i Nykøbing Falster.

Jobbet er oprettet på vores service den 6.7.2021, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Sygeplejerske
  • Nykøbing Falster
  • Søndag den 25. juli 2021

Lignende jobs

  • Sygeplejerske i Nykøbing Falster

    Da vores dygtige konsultationssygeplejerske har valgt at søge nye udfordringer på Grønland, leder vi efter en ny kollega. Vi er er dynamisk og travl lægepraksis med 2 speciallæger, 1 sekretær, .
    • Sygeplejerske
    • Nykøbing Falster
    Få mere info
  • Sygeplejerske på Lolland og Falster

    Er du Social- og Sundhedshjælper eller har en tilsvarende uddannelse? Vil du være med til at skabe det gode liv for beboerne på Bakkehuset? Så er det dig, som vi søger.Bakkehuset er kommunens s..
    • Sygeplejerske
    • Lolland og Falster
    Få mere info
  • Sygeplejerske i Nakskov

    Team Sygepleje Nakskov søger sygeplejersker til faste stillinger fra 1. august 2024 eller efter aftale. Ansættelsen er på 32-37 timer pr. uge, og består primært af dagvagter, cirka to-fire aftenvag..
    • Sygeplejerske
    • Nakskov
    Få mere info
  • Sygeplejerske i Nakskov

    Team Sygepleje Nakskov søger sygeplejersker til faste stillinger fra 1. august 2024 eller efter aftale. Ansættelsen er på 32-37 timer pr. uge, og består primært af dagvagter, cirka to-fire aftenvag..
    • Sygeplejerske
    • Nakskov
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som sygeplejersker i Nykøbing Falster

Herunder ser du udviklingen i udbudte sygeplejerske i Nykøbing Falster over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal sygeplejersker.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte sygeplejersker over tid

Dato Alle jobs som sygeplejersker
1. juni 2024 1
31. maj 2024 1
30. maj 2024 1
29. maj 2024 1
28. maj 2024 1
27. maj 2024 1
26. maj 2024 1
25. maj 2024 1
24. maj 2024 1
23. maj 2024 1
22. maj 2024 1
21. maj 2024 1
20. maj 2024 1
19. maj 2024 1
18. maj 2024 1
17. maj 2024 1
16. maj 2024 1
15. maj 2024 1
14. maj 2024 1