Afdelingsleder til det socialpsykiatiske Bosted Kærvang i Nykøbing Mors

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Nykøbing Mors

Afdelingsleder til det socialpsykiatriske Bosted Kærvang, Afdeling Fjorden 1.sal
”Er du klar til at gøre en forskel for mennesker med psykiske lidelser og komplekse problemstillinger og lede kerneopgaven gennem medarbejdere? Kan du motivere, inspirere og facilitere forandringsprocesser?

Så kig med her:

Da Bostedet Kærvangs hidtidige afdelingsleder på Fjorden 1.sal er blevet ansat som tilbudsleder af hele Kærvang søger vi nu hendes afløser. Som ny afdelingsleder på Kærvang, Afdeling Fjorden 1.sal får du et tydeligt ledelsesansvar. Det betyder, at du modtager en grundig introduktion, så du kender forventningerne til dig og dit ledelsesansvar ligesom du ved, hvad der forventes af dine ledelseskolleger på de andre ledelsesniveauer. Ledelsesansvaret bygger på Region Nordjyllands ledelsesgrundlag. Du forventes at agere i organisationen i overensstemmelse med denne. .

Se hvad ledelsesansvaret betyder for dig som afdelingsleder.

Som leder i Specialsektoren skal du bidrage til vores mission og vision: Vores mission er at medvirke til, at hvert enkelt menneske, der benytter vores tilbud, får de bedst mulige vilkår for at mestre sin egen tilværelse. Visionen er, at vi vil være kommunernes foretrukne samarbejdspartner og leverandør af specialiserede ydelser. Læs mere om

Om jobbet:
Som afdelingsleder i Afdeling Kærvang Fjorden 1.sal har du lokalt ansvaret for at omsætte og implementere vedtagne strategier til forbedringer lokalt i Afdelingen. Du er med til at sikre de rette faglige kompetencer i afdelingen og derved bidrager du til at indsatsen til den enkelte beboer er i overensstemmelse med gældende retningslinjer, samt at der er et godt og tæt samarbejde med kommunerne, der bestiller indsatsen.

I din daglige ledelse vil du og den øvrige ledelse på Kærvang samt medarbejderne være optaget af høj trivsel og et godt arbejdsmiljø med et godt blik for kompetenceudvikling. Derudover forventes du at sikre ressourceforbruget inden for den tildelte økonomiske ramme for afdelingen Fjorden 1.sal med en forståelse for, at tilbuddets økonomi fungerer på markedsvilkår ved salg af ydelser til kommunerne.

Du bliver leder i et tværfagligt felt og vil indgå i tilbuddets ledergruppe, som består af 3 afdelingsledere og 1 tilbudsleder. Vi forventer at du bidrager til, og er indstillet på at modtage sparring på den strategiske-, faglige-, personalemæssige- og administrative driftsledelse. Som afdelingsleder vil du få mange professionelle snitflader og indgå i et fællesskab med lederkollegaer og medarbejdere på eget tilbud samt med afdelingslederne på tværs i Området for Socialpsykiatri og på tværs af virksomheden.

Læs mere om Bostedet Kærvang (Vi udvikler aktuelt på hjemmesidens indhold og design, og du vil derfor kunne opleve løbende ændringer i løbet af januar og februar måned.)

Vi tilbyder:
Du får gode arbejdsvilkår med fokus på en sund balance mellem arbejde og privatliv. Arbejdet er kendetegnet ved en høj grad af ordentlighed, tillid, professionalisme og mulighed for indflydelse. Du bliver sidste brik i en ny ledergruppe på Kærvang, hvor der er fokus på lederudvikling og ledersparring. Vi betragter ledelse som et fag og vægter løbende kompetenceudvikling. Der er tæt samarbejde med tilbudslederen og mellem dine lederkolleger, som altid står klar med sparring og støtte.

Som afdelingsleder i Afdeling Kærvang Fjorden 1.sal bliver du nærmeste leder for en stabil og erfaren medarbejdergruppe, som prioriterer tværfaglighed og trivsel højt. Du får ansvaret for ca. 30 erfarne medarbejdere med tværfaglig baggrund, der arbejder i skiftende arbejdertider 365 dage året rundt. De regionale værdier ITOP (indflydelse, tillid, ordentlighed og professionalisme) lever i praksis og medarbejderne arbejder aktivt for at skabe de bedste betingelser for de 12 beboere som bor i Kærvangs afdeling Fjorden 1.sal.

Om dig:
Vi drømmer om, at du har mellemlang pædagogisk eller sundhedsfaglig uddannelse. Erfaring med ledelse er en fordel, men ikke et krav. Vi ønsker, at du har erfaring fra psykiatri/socialpsykiatrien -gerne i arbejdet med servicelovens §107, §108 eller §85. Du har en stærk interesse i personaleledelse, kunne sikre følgeskab og være sparringspartner for medarbejderne. Vi vægter, at du prioriterer et tæt og godt samarbejde med pårørende, værger, interne og eksterne samarbejdspartnere.

Derudover forventer vi, at du:
  • Har økonomiforståelse ift. sikker økonomistyring og sikrer løbende stabil drift i egen afdeling
  • Kan arbejde datadrevet i din ledelse og kan omsætte data til konkrete forbedringer i afdelingen
  • Ser vigtigheden i at skabe relationer, og være tydelig i din verbale og nonverbale kommunikation
  • Trives i en politisk organisationsstruktur og prioritering i arbejdet, samt kan følge de heri beskrevne arbejdsgange og specifikke tidsfrister i opgaveløsningen


Medarbejderne på 1.sal
”Vi ønsker, at du har en anerkendende og tillidsbaseret tilgang til ledelse. Vi ønsker en afdelingsleder, som kan understøtte den faglige opgaveløsning ved at fremme reflektions- og læreprocesser og ser potentialet i den enkelte medarbejder. Vi ønsker, at du kan bidrage til at vi fortætter med at have en kultur, hvor der er fokus på at alle fagligheder ligeværdigt kan inspirere hinanden og hvor der er plads til at dele faglig tvivl og turde italesætte usikkerhed, så vi kontinuerligt har fokus på løsningen af kerneopgaven hos den enkelte beboer.”

Opstart:
Inden første arbejdsdag får du tilsendt en plan for dit opstartsforløb, ligesom du bliver tilknyttet en ledelsesmentor, der er afdelingsleder i Området Socialpsykiatri. Alt sammen for at sikre dig den bedst mulige opstart i jobbet.

Om Bostedet Kærvang:
Bostedet Kærvang er organisatorisk forankret i Området for Socialpsykiatri under Specialsektoren i Region Nordjylland og samlet er der ansat knap 100 medarbejdere fordelt på 3 afdelinger. Bostedet Kærvang er et højt specialiseret botilbud for mennesker med svære psykiske lidelser, komplekse problemstillinger og en afdeling for mennesker med svære demenslidelser. Fælles for målgrupperne er, at beboerne døgnet rundt har brug for tæt støtte og kompenserende hjælp til at mestre hverdagen.
På Bostedet Kærvang bor der samlet 44 borgere. Der er 24 borgere indskrevet på §107 og §108 på Kærvang Fjordens 2 afdelinger, og 20 borgere indskrevet på §105 med §85 bostøtte i Afdelingen Midtbyen. Medarbejderne i de 3 afdelinger er tværfagligt sammensat. Der er ansat pædagoger, ergoterapeuter, social- og sundhedsassistenter, sygeplejersker, omsorgsmedhjælpere, husassistenter og en fysioterapeut. Herudover har vi et lille administrativt tværgående funktion bestående af sekretær, tjenestetidsplanlæggere, kvalitets- og udviklingsmedarbejder, tværgående arbejdsmiljørepræsentant og en pedelfunktion.

Når du starter hos os, får du cirka 1800 nye kolleger i Specialsektoren, som hver dag arbejder for at gøre en forskel for borgerne. Du bliver også en del af Region Nordjylland, som er en politisk ledet organisation. Hvis du har lyst til at møde nogle af dine kommende kolleger, så kig med her:

Vi værdsætter, at du har orienteret dig i de indsatte links inden en eventuel samtale. Du er ligeledes velkommen til at rette personlig henvendelse til Tilbudsleder Mia Schnefeldt Sørensen.

Vil du vide mere
Så kan du kontakte Tilbudsleder Mia Schnefeldt Sørensen i dag-tid på hverdage på hovednummeret 97 64 51 20 eller send en mail . Du er også velkommen til at komme og besøge Bostedet Kærvang efter nærmere aftale.

Det praktiske
Løn- og ansættelsesvilkår efter gældende overenskomst.

Der må påregnes en del kørsel i arbejdet til regionens øvrige matrikler og Områdekontoret i Ålborg. Egen bil er derfor nødvendig. Kørselsgodtgørelse gives efter statens høje takst.

Du er selvtilrettelæggende, arbejdstiden forventes planlagt i dag-tid på hverdage. Der kan undtagelsesvis forekomme enkelte arbejdsrettede opkald i løbet af året i aftenstid/weekender.

Ansøgningsfristen er søndag den 26. februar 2023

Der afholdes 1. ansættelsessamtaler fredag den 3.marts 2023. Ved flere kvalificerede kandidater vil der blive indkaldt til 2. samtale onsdag den 15. marts 2023. Kandidater der går videre til 2.samtale skal forvente at deltage i en personlighedstest forinden 2.samtale. (denne test foregår elektronisk via et fremsendt link)

Ansættelsesudvalget består af Områdechefen, Tilbudslederen, afdelingslederkollegaer, den daglige ansvarlige medarbejder på afdelingen, TR-repræsentant samt en beboer repræsentant.

Tiltrædelse 1.maj 2023 eller snarest derefter.

Der indhentes reference samt udvidet straffeattest ved ansættelse.

Om Region Nordjylland
Region Nordjylland leverer velfærd til omkring 590.000 nordjyder inden for sundhed, regional udvikling og det specialiserede socialområde. Vi er ca. 15.000 medarbejdere om opgaven, der med et utal af forskellige fagligheder hver dag arbejder for at skabe værdi for de nordjyske patienter og borgere og et sammenhængende Nordjylland. Hos os kan du både gøre karriere, gøre hver dag vigtig og gøre en forskel. Læs mere om regionen på .


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Sygeplejerske", og befinder sig i kategorien "Sundhed og forskning".

Arbejdsstedet er beliggende i Nykøbing Mors.

Jobbet er oprettet på vores service den 18.1.2023, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Sygeplejerske
  • Nykøbing Mors
  • Søndag den 26. februar 2023

Lignende jobs

  • Sygeplejerske i Aalborg

    Da en af trofaste kolleger gennem mange år har valgt at gå på pension, har vi ved Radiologisk Afdeling, Aalborg Universitetshospital en stilling som vagtbærende afdelings- eller overlæge i neurorad..
    • Sygeplejerske
    • Aalborg
    Få mere info
  • Sygeplejerske i Frederikshavn

    Er du sygeplejerske og går med tanker om at prøve nye udfordringer, så har vi et spændende job til dig i sygeplejegruppen i Frederikshavn Vest. Brænder du for sygeplejefaget, kan du lide at pla..
    • Sygeplejerske
    • Frederikshavn
    Få mere info
  • Sygeplejerske i Aalborg

    En afdelingslægestilling ved Karkirurgisk afdeling, Aalborg Universitetshospital er ledig til besættelse pr. 1. september 2024 eller efter aftale.Karkirurgisk afdeling varetager al karkirurgi i..
    • Sygeplejerske
    • Aalborg
    Få mere info
  • Sygeplejerske i Hjørring

    I Danmarks nordligste Børne- og Ungeafdeling søger vi sygeplejerske til fast stilling på fuld tid, der har interessen for og er nysgerrig på at arbejde med børn, unge og deres familier.Vi er en d..
    • Sygeplejerske
    • Hjørring
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som sygeplejersker i Nykøbing Mors

Herunder ser du udviklingen i udbudte sygeplejerske i Nykøbing Mors over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal sygeplejersker.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte sygeplejersker over tid

Dato Alle jobs som sygeplejersker
2. maj 2024 0
1. maj 2024 0
30. april 2024 0
29. april 2024 0
28. april 2024 0
27. april 2024 0
26. april 2024 0
25. april 2024 0
24. april 2024 0
23. april 2024 0
22. april 2024 0
21. april 2024 0
20. april 2024 0
19. april 2024 0
18. april 2024 0
17. april 2024 0
16. april 2024 0
15. april 2024 0
14. april 2024 0
13. april 2024 0
12. april 2024 0
11. april 2024 0
10. april 2024 0
9. april 2024 0
8. april 2024 0
7. april 2024 0
6. april 2024 0
5. april 2024 0
4. april 2024 0
3. april 2024 0
2. april 2024 0