5 gode grunde til at søge stillingen som sygeplejerske hos OK-Fonden Gurli-Vibeke

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Odense M

Inden du suser videre, så læs lige med her!
Der er nemlig mindst 5 gode grunde til, at du skal søge stillingen hos Gurli-Vibeke.

OK-Fonden Gurli-Vibeke er et hjem for 26 mennesker med demens. Som sygeplejerske får du en blændende mulighed for at blive udfordret og udvikle dig både fagligt og menneskeligt. Vi arbejder for, at mennesker skal leve livet – hele livet. Hos os er selvbestemmelse og tryghed altid omdrejningspunktet. Gurli-Vibeke er et hjem: vi oplever hverdagen sammen, og vi bidrager alle til stemningen og fællesskabet.Vi ligger smukt i det gamle Hunnerupkvarter tæt på Odense Å.
Gurli-Vibeke er en del af OK-Fonden Odense, som også består af Dyruphus. OK-Fonden er en non-profit erhvervsdrivende fond med 30 enheder over hele landet og mere end 2000 medarbejdere.

Læs mere om vores hjem her.

1# Du får et job, hvor du kan vokse fagligt og menneskeligt
Hverdagen på Gurli-Vibeke er sygeplejefagligt kompleks. Beboerne har sammensatte sygdomsforløb, hvor alle dine kompetencer, erfaringer og evner bliver sat i spil blandt andet som tovholder ved multisygdom, palliative og terminale forløb. Som sygeplejerske arbejder du rehabiliterende, forebyggende og har det kliniske blik for tidligt at identificere, planlægge og udføre sygeplejen i ofte meget uforudsigelige og komplekse forløb. Du bliver kontaktsygeplejerske for beboerne og vil i det daglige understøtte de sygeplejefaglige aspekter hos de øvrige faggrupper. Du håndterer såvel medicin som kontakt og sparring med læger, tandlæger, ældrepsykiatrisk team, hospital og pårørende. Sammen med gode kollegaer har du ansvar for supervisering, oplæring og undervisning. Kompleksiteten og bredden i stillingen gør, at du kan bruge dine erfaringer og viden fra tidligere stillinger samtidig med, at du kan opnå specialiseret viden om behandlingen af mennesker med demens. Som en af vores sygeplejersker formulerer det: ”Det er det mest alsidige og udfordrende job som sygeplejerske, jeg har haft!”.

Se nærmere om Gurli-Vibeke på vores Facebook-side: https://www.facebook.com/OKFondenOdense

2# Du skaber stjernestunder
Når vi spørger vores kollegaer, hvorfor de holder så meget af OK-Fonden Odense, så handler det om stjernestunderne. Når vi gennem nærvær og kendskab til beboerens livshistorie finder vej til små glemte glimt af beboerens tidligere identitet og sammen skaber små stjernestunder. Det kan være gennem sang, dans eller anden aktivitet, der finder det store i det små, og som åbner døren til erindringen og følelserne, så smilet og grinet kommer frem. Selvom vi har travlt, tager vi altid tiden til at drage omsorg for det enkelte menneske! Her ser vi mennesket - ikke en opgave”, som en af dine kommende kollegaer formulerer det.I OK-Fonden Odense har vi fokus på det, der virker. Blandt andet har vi hver uge besøg af Lulu, som er hospitals- og demensklovn. Lulu er med til at lokke livsglæden frem og forstørre vores faglige metoder som Marte Meo principperne og sanseintegration.

Du kan se Lulu på et af sine besøg hereller læse mere om værdien og fagligheden bag samarbejdet med Lulu her.

3# Du får kollegaer, som du ikke kan undvære (næsten)
De fleste af os bruger mere tid med kollegaerne end vores familie, og derfor skal vi have det godt, når vi er sammen. Ikke alle dage er fyldt med stjernestunder. Arbejdet med mennesker med demens er meningsfuldt, men det stiller også krav til os. Vi skal kommunikere klart og altid handle med respekt i pressede og akutte situationer. Vi skal have forståelse for pårørendes eventuelle fortvivlelse og rumme deres frustrationer. Derfor har vi brug for hinanden, sammenholdet og fællesskabet. På Gurli-Vibeke er arbejdsmiljøet og kulturen præget af åbenhed, humor og respekt. Det kommer ikke af sig selv, så derfor har vi hele tiden fokus på trivsel, værdierne, kulturen og hinanden som mennesker.

4# Du bliver en del af et fagligt miljø med ambitioner
Du bliver en del af enudviklingsorienteret omsorgsorganisation, hvor vi hele tiden er nysgerrige på ny teknologi, metoder, viden og samarbejdsformer. De fælles tilgange er den personcentreret omsorgsfilosofi og sanseintegration/ sansestimulering. Derudover bruger vi Marte Meo som en fælles metode. Vi har to
uddannede Marte Meo-terapeuter, og alle medarbejdere gennemgår intern grunduddannelse. Vi arbejder med udvikling af Human-First teknologier, og er løbende involveret i diverse forskning og udviklingsprojekter. Vi arbejder tværfagligt, og derfor vil dine kollegaer være sygeplejersker, ergoterapeuter, fysioterapeut, social- og sundhedsassistenter, samt social- og sundhedshjælpere. Desuden lægger vi stor vægt på samarbejdet med pårørende. Vi har gang i meget, men aldrig mere end vi magter. Dialogen mellem medarbejdere og ledelse har vi hele tiden, så vi sammen fokuserer på det rigtige for vores beboere.

Du kan se et indslag fra Tv2 om vores samarbejde med pårørende her.

5# Du får en meningsfuld hverdag – med plads til at være dig
Som sygeplejerske på Gurli-Vibeke har du fokus på de sygeplejefaglige indsatser og tilrettelægger og oplærer social- og sundhedsassistenterne i konkrete sygeplejefaglige opgaver. Du understøtter indsatserne og deltager ved behov i pleje og omsorg samt meningsgivende aktiviteter med beboerne. Du er en vigtig sparringspartner og rollemodel for dine kollegaer, og du bidrager med dine observationer, refleksioner og viden i forhold til den somatiske, psykiske og kliniske sygepleje. Sammen med kollegaer faciliterer I den daglige triagering, og i løbet af dagen deltager du i de daglige aktiviteter med beboerne, foretager medicindispensering, sikrer korrekt dokumentation, oplæring osv. Hos os har du beslutningskompetence i et fladt hierarki, fleksibilitet og frihed til selv at planlægge hverdagen og opgaverne, så det giver bedst mening for dig og den enkelte beboer. Du skal have lyst til at varetage opgaven som kliniskvejleder for sygeplejestuderende, og har du ikke uddannelsen, tilbyder vi den hurtigst muligt.

Hør Tina, en af dine kommende kollegaer, fortælle mere om OK-Fonden Odense her.

Lyder det som noget for dig, så skynd dig at søge stillingen før det er for sent. Ønsker du alligevel at høre lidt mere om stillingen, er du velkommen til at kontakte
afdelingsleder og sygeplejerske Pia Kristensen på 23458542/ [email protected] eller chef Anne Mulberg Dahl på 42776971.

Er du interesseret i jobramme og jobprofil, kan du skrive en mail til Anne Marie Bolvig på [email protected] og få det tilsendt.

Fakta om stillingen
Stillingen er på 32 timer om ugen og med arbejde hver 4. weekend.
  • Ansøgningsfrist: mandag 25. oktober 2021
  • Ansættelsessamtaler: torsdag 28. oktober 2021
  • Ansættelse: 1. december 2021 eller efter aftale


Vi glæder os til at møde dig!
Med venlig hilsen
Anne, Pia, Aino og alle dine kommende kollegaer.

Kilde: Jobnet.dk


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Sygeplejerske", og befinder sig i kategorien "Sundhed og forskning".

Arbejdsstedet er beliggende i Odense M.

Jobbet er oprettet på vores service den 8.10.2021, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Sygeplejerske
  • Odense M
  • Mandag den 25. oktober 2021

Lignende jobs

  • Sygeplejerske i Odense C

    Senior-ressourcepersoner til Odense UniversitetshospitalVil du gøre en forskel på arbejdsmarkedet med arbejdsopgaver og timetal, der er tilpasset dine behov? Og har du lyst til (igen) at indgå i .
    • Sygeplejerske
    • Odense C
    Få mere info
  • Sygeplejerske i Odense C

    Tænk hvis det var dig der som sygeplejerske, paramediciner eller ambulancebehandler sad klar til at besvare opkald, når der bliver ringet 1-1-2 ved akut sygdom eller ulykke i [xxxxx]..
    • Sygeplejerske
    • Odense C
    Få mere info
  • Sygeplejerske i Odense C

    Er du klar til nye udfordringer som operationssygeplejerske?Så er det det lige dig vi står og mangler.Hvad får du?Godt kollegialt sammenhold En afvekslende hverdag med mulighed for personli..
    • Sygeplejerske
    • Odense C
    Få mere info
  • Sygeplejerske i Odense C

    Ambulatoriesygeplejerske søges til barselsvikariat på 12 mdr.Tiltrædelse: 1. august 2024 - 31. juli 2025.Arbejdstid: 37 timer om ugen.Plastikkirurgisk Ambulatorie er tilknyttet operationsafs..
    • Sygeplejerske
    • Odense C
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som sygeplejersker i Odense M

Herunder ser du udviklingen i udbudte sygeplejerske i Odense M over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal sygeplejersker.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte sygeplejersker over tid

Dato Alle jobs som sygeplejersker
1. juni 2024 0
31. maj 2024 0
30. maj 2024 0
29. maj 2024 0
28. maj 2024 0
27. maj 2024 0
26. maj 2024 0
25. maj 2024 0
24. maj 2024 0
23. maj 2024 0
22. maj 2024 0
21. maj 2024 0
20. maj 2024 0
19. maj 2024 0
18. maj 2024 0
17. maj 2024 0
16. maj 2024 0
15. maj 2024 0
14. maj 2024 0
13. maj 2024 0
12. maj 2024 0
11. maj 2024 0
10. maj 2024 0
9. maj 2024 0
8. maj 2024 0
7. maj 2024 0
6. maj 2024 0
5. maj 2024 0
4. maj 2024 0
3. maj 2024 0
2. maj 2024 0