Kompleksaflastningspladser Bøgelund på Egvad Plejehjem, Tarm søger en sygeplejerske til dag/aftenvagt.

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Ringkøbing

Kompleksaflastning Bøgelund skaber gode resultater og ønsker, at du er med til at gøre dem bedre. Brænder du for den akutte sygepleje med stor afveksling i hverdagen med både korte borgerforløb, men også længerevarende komplekse forløb, så er du måske vores nye kollega.

Stillingerne er til dag/aftenvagt og antal timer kan aftales. Vagterne er mellem 7 – 8 timer og der er weekendvagt hver 3. weekend.
Vi vil gerne du starter den 1. november 2022, eller snarest.

Komplekspladserne tilpasser sig hele tiden de krav der stilles for området. Vi er ikke blege for at sige, at vi vil være de bedste. Vi er ikke bange for forandringer, hvor det giver mening for vores borgere. Formålet er at sikre optimale borgerforløb. Vi har også en vigtig opgave med at forebygge indlæggelser og genindlæggelser. Kan du lide at tage ansvar og koordinere komplekse borgerforløb for sårbare borgere og dennes pårørende, så kan du blive udfordret hos os.

Vi mangler dig, der har gode ideer, krøllede tanker og er nysgerrig på viden og udvikling. Du har relevant erfaring og lyst til at være vores sparringspartner i dagligdagen, så vi sammen kan bliver dygtigere og få flere kompetencer til at udføre sygepleje og løse vores kerneopgave.
Du har udviklet/er villig til at udvikle særlige kompetencer inden for minimum et af nedenstående specialeområder og aktivt tage ansvar for udvikling af pågældende område i enheden, herunder deltage i struktureret kompetenceudvikling som planlægges af/i samarbejde med enhedslederen.

· KOL/hjerte/diabetes (medicin og kroniske sygdomme)

· Palliation

· Ernærings- og væske terapi

· Sårbehandling

· Onkologi

· Ortopæd. Kir.

· Psykiatri/ Demens

Vi er et dygtigt tværfagligt team, som sætter kvaliteten i vores arbejde, borgernes trivsel og pleje i højsædet, og prioriterer et godt arbejdsmiljø. Vi arbejder med den rehabiliterende tilgang til vores borgere, som kommer fra sygehuset eller eget hjem til midlertidig ophold. Vi har et stort flow med høj grad af patient- og pårørende inddragelse. Vi samarbejder med visitatorerne om at finde de optimale løsninger for borgerne, så deres behov bedst kan tilgodeses fremadrettet.

Akutfunktionen og aflastningsområdet er et område, der er ved at blive etableret som en fælles enhed med en enhedsleder. Du vil primært arbejde på de 9 komplekse pladser i Tarm.

Enheden består også af 12 akutpladser på Fjordparken Ældrecenter i Ringkøbing samt den udkørende team akutsygeplejersker, som har base på Fjordparken.

Vil du gerne være en del af Akutfunktionen og aflastningsområdet, som er en vigtig brik i det nære sundhedsvæsen i Ringkøbing Skjern kommune? Har vi vakt din nysgerrighed? Så se med her på vores video på YouTube

Har du lyst til at høre mere om stillingen, så ring, få en snak og en rundvisning ved enhedslederen, Deirdre Maguire Toft på 5455 7456, eller send din ansøgning snarest og senest onsdag d. 05. oktober.

Samtaler afholdes løbende.

Løn efter principperne i Ny Løn

Ringkøbing-Skjern Kommune henstiller til, at ansøgninger sendes elektronisk. Du kan søge elektronisk via kommunens hjemmeside.
Du sender din ansøgning ved at trykke på knappen "Ansøg". Vedhæft din ansøgning og dit CV samt relevante bilag i PDF eller DOC format.

Medarbejderne i Ringkøbing-Skjern Kommune er vores vigtigste ressource

Vi understøtter det gode liv og væksten. Vi går efter de gode løsninger sammen med borgere, virksomheder og andre gode relationer.

Vores arbejde er båret af viden, som vi hele tiden udvikler. Vi lærer af enhver opgave - både som enkeltperson, team og organisation. Læring er en del af hverdagen.

Vi er og bliver rige på natur i Danmarks største kommune. Naturen er kilden til det gode liv og til at skabe vækst. Det går vi efter. Det lykkes, fordi vi forkæler ildsjælene og arbejder sammen på tværs.

Denne jobannonce blev oprindeligt opslået på https://www.ofir.dk/
(Den originale annonce kan ses på: https://www.ofir.dk/showojob?ofirid=e28b6c34)
Kilde: Jobnet.dk


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Sygeplejerske", og befinder sig i kategorien "Sundhed og forskning".

Arbejdsstedet er beliggende i Ringkøbing.

Jobbet er oprettet på vores service den 14.9.2022, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Sygeplejerske
  • Ringkøbing
  • Onsdag den 05. oktober 2022

Lignende jobs

  • Sygeplejerske i Lemvig

    Stillingen er på ca. 30 timer ugentligt – i dagvagter – og kun på hverdage.Ældrecenter Hav-Fjord har to boenheder. Her arbejdes ud fra principperne omkring leve-bo-miljø.Du vil indgå i plej..
    • Sygeplejerske
    • Lemvig
    Få mere info
  • Sygeplejerske (studiejob) i Vestjylland

    SUNDHEDSFAGLIG STUDENTERMEDHJ LPER Sangens Hus søger en studentermedhjælper til udviklings- og forskningsprojekter indenfor..
    • Sygeplejerske
    • Vestjylland
    Få mere info
  • Sygeplejerske i Vestjylland

    Er du sundhedsplejerske, og vil du være med til at fremme sundhed og trivsel for børn og unge i [xxxxx]?Så tilbyder vi mentorordning til den sundhedsplejerske eller sundhedsplejerskestu..
    • Sygeplejerske
    • Vestjylland
    Få mere info
  • Sygeplejerske i Vestjylland

    Brænder du for at skabe sammenhæng i det nære sundhedsvæsen med det formål at skabe mere værdi for borgere, medarbejderne og kommunen som helhed? Og har du lyst til at arbejde med udviklings-, dri..
    • Sygeplejerske
    • Vestjylland
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som sygeplejersker i Ringkøbing

Herunder ser du udviklingen i udbudte sygeplejerske i Ringkøbing over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal sygeplejersker.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte sygeplejersker over tid

Dato Alle jobs som sygeplejersker
31. maj 2024 0
30. maj 2024 0
29. maj 2024 0
28. maj 2024 0
27. maj 2024 0
26. maj 2024 0
25. maj 2024 0
24. maj 2024 0
23. maj 2024 0
22. maj 2024 0
21. maj 2024 0
20. maj 2024 0
19. maj 2024 0
18. maj 2024 0
17. maj 2024 0
16. maj 2024 0
15. maj 2024 0
14. maj 2024 0
13. maj 2024 0
12. maj 2024 0
11. maj 2024 0
10. maj 2024 0
9. maj 2024 0
8. maj 2024 0
7. maj 2024 0
6. maj 2024 0
5. maj 2024 0
4. maj 2024 0
3. maj 2024 0
2. maj 2024 0
1. maj 2024 0