Selvledende teams søger sygeplejerske på [xxxxx]. Vi har altså gang i noget spændende….

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Rødovre

Vi søger en erfaren sygeplejerske, som synes det er vildt spændende med selvledende teams og frisættelse, som vi kender det fra hjemmeplejen visse steder i Danmark og andre steder i verden.

På Dorthe Mariehjemmet er vi sikre på, at det er vejen frem at skabe selvledende teams i arbejdet med og i omsorgen for beboerne. Teamet skal selv sikre planlægning og styring i hverdagen. Medarbejderne er eksperterne, der kender opgaven, beboerne og dermed svaret bedst. Derfor handler frisættelse og selvledelse om at skabe mening, at finde og dyrke potentialer og kompetencer og ansvarlighed gennem nye måder at arbejde på. Det kræver professionelt mod, tydelige rammer og ikke mindst ledelse, også faglig ledelse.

Der er her du kommer ind i billedet.

Du vil blive en del af kvalitets- og udviklingsteamet som lige nu består af to sygeplejersker og en dokumentationsansvarlig assistent. Vi vil gerne udvide teamet med endnu en sygeplejerske, der kan facilitere, udvikle, lede og yde sygepleje til den komplekse geriatriske borger. Du skal sammen med kvalitets- og udviklingsteamet sikre den nødvendige viden i de 6 teams, så husets beboere er modtager ensartet og kvalitetsfuld pleje og omsorg i alle døgnets timer. Vi søger en sygeplejerske, der har erfaring med den geriatriske borger og som kender hverdagen på et plejehjem, hvor nærvær og værdighed er essentielt - også når livet slutter.

Du er sygeplejerske, der er brænder for at skabe gode livsvilkår for husets beboere baseret på faglig argumentation og evidens. Vi ønsker at være stærke i mødet med den demente og kognitivt udfordrede beboer og deres familier. Vi kender værdien og glæden i at arbejde habiliterende i omsorg og pleje og du skal have lyst til at styrke dette i hverdagen på et plejehjem.

Du skal mestre relevant instrumentel sygepleje og oplære og viden dele til kolleger ligesom du skal få øje på de talenter og potentialer, der er blandt personalet i vores hus. Vi er et fagligt stærkt hus med kompetente medarbejdere – flere har været i huset i årtier.

Vi arbejder med tidlig opsporing, tavlemøder og faglig refleksion. Vi forventer, at du naturligt arbejder coachende og faciliterende, så de selvledende teams sættes fri til at bruge deres sunde fornuft, professionelle dømmekraft og de ressourcer, de har i de situationer, de står i på den bedst tænkelige måde. Du skal være nærværende og til stede i de selvledende teams, så du får stort kendskab til beboere, opgaven og medarbejderne.

Vi er i en proces vi ikke har prøvet før og du skal være frisk på at trampe nye stier og samtidig holde fast i de rutiner og aftaler, der er aftalt og virksomme. Lige nu er vi i gang med pilotproces med selvledende teams i to ud af seks teams.

Du skal have brændende lyst til at være med til at lede Dorthe Mariehjemmet ind i fremtiden med de udfordringer vi kender, dem som vi kan forudse, men du skal også være med til at ruste os, så vi står stærkt over for de udfordringer vi ikke kender.

Løn efter gældende overenskomst i samarbejde med Mariehjemmene. Stillingen er på 32 timer med fremmøde fortrinsvis i dagtid, men da du ansættes som selvtilrettelægger skal du være klar over at arbejdet følger opgaven.

Funktionsbeskrivelse kan rekvireres.

Skriv evt. til Anne Munk, forstander [email protected] eller ring 91169725 for interesse. Ansøgninger modtages løbende på [email protected].

Frist for ansøgningen den 21. august med 1. samtale 23. og 24. august 2023.

Dorthe Mariehjemmet er et selvejende plejehjem tilknyttet Fonden Mariehjemmene.

Dorthe Mariehjemmet har driftsaftale med Rødovre Kommune og der er ca. 90 fastansatte medarbejdere, hvoraf hovedparten er pleje og omsorgspersonale og en mindre del er administrativ stab samt medarbejdere i servicefunktioner som køkken, rengøring, ejendom m.v.

Den fælles kerneopgave er at yde omsorg, pleje og nærvær til de 90 mennesker, der bor på Dorthe Mariehjemmet, så de oplever mest mulig livsglæde og værdighed den sidste del af livet.

Se mere om os og vores værdier på https://dorthe.mariehjem.dk/. Her kan du også finde en lille film om Dorthe Mariehjemmet.

Kilde: Jobnet.dk


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Sygeplejerske", og befinder sig i kategorien "Sundhed og forskning".

Arbejdsstedet er beliggende i Rødovre.

Jobbet er oprettet på vores service den 11.7.2023, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Sygeplejerske
  • Rødovre
  • Tirsdag den 05. september 2023

Lignende jobs

  • Sygeplejerske i Greve

    Fri kontakt
    Vores kollega i Visitationen går på barsel, og vi har derfor et barselsvikariat på 37 timer til besættelse den 1. juli eller 1. august 2024. I Visitationen arbejder vi primært med vurdering og Screening af de underretninger vi modtager, hvor viinddrager børn/ungeog partshører for vurdering af støttebehov.
    • Sygeplejerske
    • Greve
    Få mere info
  • Sygeplejerske i Greve

    Fri kontakt
    Ønsker du at være en del af noget virkelig specielt? Så er du kommet til det rette sted nemlig hjemmeplejen Tune. Vi tilbyder ikke bare et fantastisk arbejdsmiljø. Vi tilbyder et arbejdsmiljø, der får enhver anden arbejdsplads til at ligne en grå kontorkubus i forhold!
    • Sygeplejerske
    • Greve
    Få mere info
  • Sygeplejerske i Taastrup

    Sygeplejerske søges til organisation/virksomhed i 2630 Taastrup
    • Sygeplejerske
    • Taastrup
    Få mere info
  • Sygeplejerske i Taastrup

    Sygeplejerske søges til organisation/virksomhed i 2630 Taastrup
    • Sygeplejerske
    • Taastrup
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som sygeplejersker i Rødovre

Herunder ser du udviklingen i udbudte sygeplejerske i Rødovre over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal sygeplejersker.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte sygeplejersker over tid

Dato Alle jobs som sygeplejersker
16. maj 2024 1
15. maj 2024 1
14. maj 2024 1
13. maj 2024 1
12. maj 2024 1
11. maj 2024 1
10. maj 2024 1
9. maj 2024 1
8. maj 2024 1
7. maj 2024 1
6. maj 2024 1
5. maj 2024 1
4. maj 2024 1
3. maj 2024 1
2. maj 2024 1
26. april 2024 1
25. april 2024 1
24. april 2024 1
23. april 2024 1
22. april 2024 1
21. april 2024 1
20. april 2024 1
19. april 2024 2
18. april 2024 2
17. april 2024 2
16. april 2024 2