Vil du være intensivsygeplejerske og med til at gøre en forskel for unge patienter i psykiatrien? Vi tilbyder et udda...

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Roskilde

Brænder du for mødet med den unge patient? Og trives du i situationer hvor kritisk syge patienter har brug for din behandling og dit nærvær – ofte også akut? Er svaret ja, så er det lige præcis dig vi søger som sygeplejerske til ungdomspsykiatrisk afsnit U1 intensiv.

Du kan være erfaren psykiatrisk sygeplejerske, du kan have arbejdet indenfor andre specialer eller du kan være helt nyuddannet. Det væsentligste er, at du har lyst til og interesse for den intensive del af børne- og ungdomspsykiatrien. Så skal vi nok lære dig resten.

Til stillingen har vi udviklet et uddannelsesprogram målrettet det intensive speciale. Her vil du gennem det første halve år blive klædt grundigt på til arbejdet som intensivsygeplejerske i Børne- og Ungdomspsykiatrien.

Introduktionsprogrammet vil tage udgangspunkt i følgende:

  • Formaliseret undervisning i bl.a. miljøterapi og psykopatologi
  • Simulationer, herunder suicidalscreening, visitering, dispensering og adm. af medicin
  • Bedside undervisning
  • Sygeplejefaglig vejledning og supervision

På U1 intensiv modtager vi unge op til 18 år med et bredt udsnit af psykiatriske diagnoser og problemstillinger og som alle har behov for intensiv pleje og behandling.

Heidi, sygeplejerske på U1 fortæller:
”Som intensiv sygeplejerske på U1 er du med i hele behandlingsforløbet. Dine observationer, faglige viden og refleksioner bruges ligeværdigt i samarbejde med det tværfaglige team. Dét at være med fra start og følge en ung i sygdomsudvikling, fremgang, op- og nedture og være noget for nogen og gøre en forskel, giver stor arbejdsglæde og mening”.

Dagene og opgaverne er afvekslende og udfordrende. Du bliver kontaktperson for den unge patient, og du får i samarbejde med behandlere, patienten og familien indflydelse på behandlingsforløbet. Du kommer til at yde individuel pleje og behandling og du kommer også ind imellem til at tage imod patienten og være med til at identificere problemstillingerne.

På U1 intensiv prioriterer vi, og sætter tid af til, relationsarbejdet med patient og familie. Vi arbejder ud fra en mentaliseringsbaseret, miljøterapeutiske ramme og er organiseret i teams.

Vi ønsker et sikkert miljø for såvel vores unge patienter som for personalet. Det arbejder vi aktivt på gennem en mentaliserende og deeskalerende tilgang, og det er enormt motiverende at vi gang på gang lykkes med at undgå tvang gennem lige netop disse principper. I fællesskab får vi løst svære udfordringer.

At vi vægter arbejdsmiljø og hinanden som kolleger højt er ikke kun ord men også praksis.

Heidi fortsætter:
”Mine kollegaer og arbejdsmiljøet er fundamentet for at behandling og arbejdsglæde kan finde sted. På U1 vægtes arbejdsmiljøet og det kollegiale højt. I praksis kommer det bl.a. til udtryk ved, at der i hver vagt er sat tid af til kollegial dialog. Vi samles, får set hinanden i øjnene, får grint og delt og rummet hinandens oplevelser”

Kompetencer

  • Du er uddannet sygeplejerske og brænder for at arbejde med unge mennesker og deres pårørende
  • Du har lyst til at lære mere om specialet – hvad enten du kommer med meget eller lidt erfaring
  • Du værdsætter et ligeværdigt, tværfagligt samarbejde
  • Du er åben, ærlig og arbejder mentaliserende
  • Du vil dagligt være med til at løfte miljøterapien
  • Du har en anerkendende tilgang og kan eller er interesseret i at lære at være i eskalerende situationer som i fællesskab deeskaleres
  • Du har mod på at være en del af en udviklende psykiatri

Vi tilbyder dig
Et arbejde i de smukke omgivelser ved Roskilde Fjord, dem bruger vi så meget som muligt året rundt. Vi har en spændende og dynamisk arbejdsplads blandt både erfarne og nyere kolleger, hvor refleksion og faglig udvikling er en del af hverdagen.

  • 6 måneders uddannelsesprogram målrettet det ungdomspsykiatriske speciale
  • Tildeling af mentor, sygeplejefaglig vejledning, supervision, personaletræning mv
  • Ligeværdigt og tværfagligt samarbejde med sparring på højt fagligt niveau
  • Du arbejder aldrig alene, men er en del af et tæt samarbejdende team hvor vi har tillid til hinanden og tør gøre os sårbare overfor hinanden

Caroline, sygeplejerske på U1 opsummerer hvorfor hun er glad for at arbejde på U1:

"U1 er et fantastisk afsnit at arbejde på. Det er en afdeling hvor fagligheden er i højsædet, som har
sit kernefokus på den gode behandling og det miljøterapeutiske forløb, og hvor der er højt til loftet samt plads til forskellighed. Man føler sig aldrig alene i arbejdet eller beslutninger på U1.
Det er en afdeling som gør mig glad, fordi jeg føler at jeg gør en kæmpe forskel hver dag, for både patienter, pårørende og mine kollegaer. Alle burde prøve at være en del af team U1!"


Ungdomspsykiatrisk Afsnit U1, intensiv
U1 intensiv består af 4 modtagesenge og 8 intensive senge.

Afsnittet er etableret ned til Roskilde Fjord, i en bygning fra 2012 som er bygget til på bedste vis at understøtte de børne- og ungdomspsykiatriske opgaver i relation til døgnregi, herunder både individuel behandling og miljøterapi. I samme bygning er der desuden et selvstændigt afsnit til børn med 9 pladser.

Læs mere om afsnit U1 her

Løn- og ansættelsesvilkår
Løn i henhold til overenskomst.
Ansættelse er betinget af, at der senest ved tiltrædelsen foreligger tilfredsstillende børne- og straffeattest til offentligt brug

Afdeling for Børne- og Ungdomspsykiatri
Afdeling for Børne- og Ungdomspsykiatri dækker hele Region Sjælland. I Regionen bor der ca. 185.000 børn og unge. Afdelingen består af 9 kliniske afsnit, og de enkelte afsnit har selvstændig daglig ledelse, der alle refererer til afdelingsledelsen. Der er ca. 350 ansatte. Afdelingsledelsen og ledelsessekretariatet er placeret i Roskilde.

Yderligere oplysninger
Du er meget velkommen til at kontakte afdelingssygeplejerske Tina Fibiger Gildberg på 58 53 80 20 eller ledende oversygeplejerske Poul Erik Ravnsmed på 29 27 12 66 hvis du har spørgsmål til stillingen.

Ansøgning
Ansøgning vedlagt dokumentation for uddannelse og tidligere beskæftigelse fremsendes elektronisk via ’søg jobbet’.

Ansøgningsfrist: Ansøgningsfristen er den 15. juni 2022 men vi indkalder løbende til samtaler, da stillingen ønskes besat hurtigst muligt.

Ansættelsessamtaler: 17. juni 2022

Ansættelsesdato: 1. august 2022 eller efter aftale


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Sygeplejerske", og befinder sig i kategorien "Sundhed og forskning".

Arbejdsstedet er beliggende i Roskilde.

Jobbet er oprettet på vores service den 20.4.2022, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Sygeplejerske
  • Roskilde
  • Onsdag den 15. juni 2022

Lignende jobs

  • Sygeplejerske i Slagelse

    Intensiv Afsnit i Slagelse søger sygeplejersker med en intensiv specialuddannelse OG sygeplejersker med lyst til at lære det intensive speciale at kende. Generelt om afsnittet: ITA er et mu..
    • Sygeplejerske
    • Slagelse
    Få mere info
  • Sygeplejerske på Midt-og Vestsjælland

    #selvstændig #sygeplejerske til #kardiologisk #ambulatorie #NSR Selvstændig sygeplejerske til kardiologisk ambulatorie NSR Brænder du for det kard..
    • Sygeplejerske
    • Midt-og Vestsjælland
    Få mere info
  • Sygeplejerske (vikar) i Slagelse

    Kan du lide at din sygepleje spænder fra akutte situationer, til vejledning og partnerskab med forældre? Er du god til kommunikation og til at være i den akutte sygepleje, såvel som i de langvarige..
    • Sygeplejerske
    • Slagelse
    Få mere info
  • Sygeplejerske i Holbæk

    Kirurgisk-/gynækologisk sengeafsnit er et akutafsnit som varetager patientforløb hvor antallet af sygeplejersker i teamet har stor betydning. Vi søger en aftensygeplejerske som vil blive en del af .
    • Sygeplejerske
    • Holbæk
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som sygeplejersker i Roskilde

Herunder ser du udviklingen i udbudte sygeplejerske i Roskilde over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal sygeplejersker.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte sygeplejersker over tid

Dato Alle jobs som sygeplejersker
18. maj 2024 15
17. maj 2024 16
16. maj 2024 16
15. maj 2024 16
14. maj 2024 14
13. maj 2024 16
12. maj 2024 14
11. maj 2024 14
10. maj 2024 14
9. maj 2024 14
8. maj 2024 13
7. maj 2024 14
6. maj 2024 13
5. maj 2024 11
4. maj 2024 12
3. maj 2024 14
2. maj 2024 13
1. maj 2024 15
30. april 2024 15
29. april 2024 14
28. april 2024 14
27. april 2024 14
26. april 2024 16
25. april 2024 17
24. april 2024 14
23. april 2024 13
22. april 2024 15
21. april 2024 15
20. april 2024 15
19. april 2024 18
18. april 2024 20