Er du en erfaren sygeplejerske, der går og overvejer om ledelse kunne være noget for dig?

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Roskilde

Så bliv assisterende afdelingsleder på et stabilt afsnit med høj faglighed, nysgerrighed overfor nye måder at gøre tingene på og et tæt samarbejde om såvel egen, patienternes og afsnittets udvikling?

På R4, Psykiatrisk Center Sct. Hans, tilbyder vi en spændende stilling, hvor du i tæt parløb med afsnitsledelsen, får mulighed for at udvikle dine lederkompetencer og blive en del af et engageret lederteam.

Din rolle og ansvarsområder som assisterende afsnitsleder Udover dine sygeplejefaglige opgaver bliver du en central sparringspartner for afsnitsledelsen. Du har overblikket og står for den daglige tilrettelæggelse af arbejdet på afsnittet.

Sammen med oversygeplejersken og den kliniske sygeplejespecialist får du ansvaret for den faglige ledelse og sikrer, at der ydes den bedst mulige pleje og behandling til afsnittets patienter.

Arbejdsopgaver:

  • Daglig koordinering af teamets arbejdsopgaver.
  • Understøtte ledelsen med administrative opgaver.
  • Samarbejde med afsnittets vagtplanlægger omkring medarbejderressourcer.
  • Planlægning og varetagelse af introduktionen af nye medarbejdere i samarbejde med den kliniske sygeplejespecialist.
  • Varetage det daglige forbedringsarbejde og driften af sygeplejen.

Vi tilbyder Du vil blive ansvarlig for aktivitetsgruppen, bestående af dig, og afsnittets 2 ergoterapeuter. Aktiviteterne udspringer af patienternes ønsker og behov, hvilket bl.a. kan være fisketur, røgeri, malerværksted, målrettede ture ud af huset mm. Der skal være mulighed for, at man som patient lærer noget nyt, mens man er her.

Faglig udvikling og sparring i ledelsesrollen. I afsnittet er du med i udviklingsgruppen bestående af dig, oversygeplejersken, den kliniske sygeplejespecialist, en specialuddannet psykiatrisk sygeplejerske og psykologen. Hertil indgår du i erfagruppen for assisterende afsnitsledere.

En medarbejdergruppe der udviser stor omsorg for hinanden, og som betragter respekt som et nøgleord både i tilgangen til den enkelte patient og i det kollegiale samarbejde. Vi prioriterer samarbejde højt, og vi bruger hinanden til at udvikle praksis og egne kompetencer.

Fokus og behandlingstilgang på R4 Vi har plads til 18 patienter og modtager patienter, der efter indlæggelse i lukket afsnit, vurderes parate til at tage del i ansvaret for eget liv og fremtid. Patienterne er derfor stabile, når de kommer til afsnittet og fokus er på rehabilitering.

Vores sub-speciale er at modtage patienter med en udvisningsdom, hvilket er situationen for ca. halvdelen af vores patienter. Vi har dermed et flerkulturelt og flersprogligt miljø, hvor du bl.a. også kommer til at arbejde med rehabilitering, i forhold til at kunne give den bedste støtte til et nyt liv i et hjemland.

Vi arbejder recovery- og helhedsorienteret og ud fra en kognitiv miljøterapeutisk referenceramme, patientforløbsbeskrivelser, samt de ønsker og behov som patienter og pårørende har.

Om dig
  • Du er nysgerrig på en karriere indenfor ledelse.
  • Du har overblik og interesserer dig for drift.
  • Du interesserer dig for den gode implementering af udviklingstiltag.
  • Du er kreativ og ser muligheder indenfor rammerne, med fokus på kerneydelsen.
  • Du er loyal overfor ledelsen og vægter refleksion og nuancering højt.

For at blive taget i betragtning til stillingen skal du være autoriseret sygeplejerske med mindst to års psykiatrisk erfaring.

Løn- og ansættelsesvilkår Løn- og ansættelsesvilkår følger gældende overenskomst. Vi er indstillet på at forhandle tillæg, som svarer til dine kompetencer.

Stillingen er til besættelse den 1. april 2023 eller efter aftale.

Vi glæder os til at høre fra dig Søg via linket på siden senest den 19. februar 2023. Vi indkalder løbende til samtaler.

Har du spørgsmål, eller ønsker du at vide mere om stillingen, er du velkommen til at kontakte oversygeplejerske, Birgitte Carlsen på 20121265.

Læs og hør mere om Region Hovedstadens Psykiatri som arbejdsplads på: "Job i Psykiatrien". Er du blevet nysgerrig på retspsykiatrien, kan du læse mere om specialet og finde medarbejderudtalelser på: www.psykiatri-regionh.dk/nyt-job-retspsykiatri. Du kan også følge med i hverdagen på psykiatrisk.center.scthans.

Kilde: Jobnet.dk


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Sygeplejerske", og befinder sig i kategorien "Sundhed og forskning".

Arbejdsstedet er beliggende i Roskilde.

Jobbet er oprettet på vores service den 18.1.2023, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Sygeplejerske
  • Roskilde
  • Søndag den 19. februar 2023

Lignende jobs

  • Sygeplejerske i Slagelse

    Vil du være med til at udvikle, forbedre og styrke den neurologiske sygepleje … så har vi lige stillingen til dig her på Afsnit for hjerne- og nervesygdomme i Slagelse Som udviklingssygeplejers..
    • Sygeplejerske
    • Slagelse
    Få mere info
  • Sygeplejerske i Roskilde

    Hæmatologisk Klinisk Forskningsenhed har fået en opnormering, så vi søger hermed 6 projektsygeplejersker til fastansættelse hurtigst muligt. Vi søger 4 projektsygeplejersker i brobyggerfunktio..
    • Sygeplejerske
    • Roskilde
    Få mere info
  • Sygeplejerske i Ringsted

    Vil du være med til at drifte udvalgte områder i Sundhedsplatformen? Vi kan garantere dig en spændende hverdag med alsidige opgaver, der giver mening. Velkommen til Koncern Digitalisering D..
    • Sygeplejerske
    • Ringsted
    Få mere info
  • Sygeplejerske i Kalundborg

    Om jobbet Da Jernholtparken plejehjem opnormerer med endnu en centersygeplejerske – har du nu mulighed for at blive en del af vores stærke sygeplejefaglige team i AOP – fagstaben. Jernholtpar..
    • Sygeplejerske
    • Kalundborg
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som sygeplejersker i Roskilde

Herunder ser du udviklingen i udbudte sygeplejerske i Roskilde over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal sygeplejersker.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte sygeplejersker over tid

Dato Alle jobs som sygeplejersker
3. maj 2024 14
2. maj 2024 13
1. maj 2024 15
30. april 2024 15
29. april 2024 14
28. april 2024 14
27. april 2024 14
26. april 2024 16
25. april 2024 17
24. april 2024 14
23. april 2024 13
22. april 2024 15
21. april 2024 15
20. april 2024 15
19. april 2024 18
18. april 2024 20
17. april 2024 19
16. april 2024 19
15. april 2024 21
14. april 2024 21
13. april 2024 21
12. april 2024 19
11. april 2024 19
10. april 2024 19
9. april 2024 21
8. april 2024 20
7. april 2024 21
6. april 2024 22
5. april 2024 22
4. april 2024 22
3. april 2024 20