Wanted! Ny kollega søges til Hæmatologisk afd.H60 - afsnit L - er det dig?

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Roskilde

Kære Sygeplejerske

Vi er tidligt ude – sommeren står for døren – og vi vil så gerne supplere vores afsnit med en ny kollega efter ferien. Kan du se dig selv i et nyt spændende speciale hvor du bl.a. bliver super god til den kliniske vurdering, instrumentel sygepleje, nærvær med patienter og pårørende, og samtidig indgår i en personalegruppe der tager varer på hinanden? Så skal du måske overveje om det ikke netop er dig vi står og mangler!

For at få lidt syn for sagen, så tjek vores profil på Instagram; @haematologisk_afsnit_L_suh, her vil du kunne se lidt om vores dagligdag og meget mere…

Hvad er hæmatologi?

Hæmatologisk afdeling er i almindelig tale en afdeling for blodsygdomme. Blodsygdomme kan både være af akut og af mere kronisk karakter. På afsnit L behandler vi hovedsageligt patienter med lymfomsygdomme som spænder vidt fra den rolige fase til en mere aggressiv fase hvor der skal gives behandling her og nu. Behandlingen består primært af kemoterapi som gives både i vores ambulatorium og i sengeafsnittet. Når patienterne får kemoterapi går der ofte 7-10 dage, og her vil deres immunforsvar være påvirket i så høj grad, at vi bl.a. skal holde godt øje med de vitale værdier og deres kliniske fremtræden da der hurtigt kan opstå akutte tilstande så som; blodforgiftning, organsvigt m.m. Vores arbejde består også af mere fredelige ting så som; transfusioner, IV antibiotika, sc. kemoterapi, fokus på god kommunikation med patienter/pårørende/ primærsektor og meget meget mere...

Hvad betyder noget for os?

Det er super vigtigt at gå på arbejde og møde sammenhold og engagement, da det netop er med til at forme resten af dagen. Arbejdsmiljøet er derfor noget vi vægter meget højt. Vi har erfaret at tildelt patientpleje/helhedspleje er en tilfredsstillende og motiverende måde at arbejde på, og det går hånd i hånd med vores intention om, at patienten og de pårørende er i centrum igennem hele forløbet. Den personcentrerede tilgang til patienterne er bl.a. afgørende for, at vi kan bryste os af at ligge rigtig godt i forhold til patienttilfredshed (LUP). Starten af året blev L-afsnittet nomineret til ”Sygeplejestuderendes Praktiskpris 2022” – det er vi enormt stolte af!

Vi prioriterer at arbejde i makkerpar hvilket fremmer læring og refleksion, og understøtter den mindre erfarne sygeplejerske i beslutningsprocesser, prioritering og struktur. Både sygeplejersker, sosuassistenter og sygeplejestuderende fordeles i mindre grupper, hvorfra man planlægger dagens arbejde.

Vi har et fantastisk tværfagligt samarbejde og har hele tiden fokus på udvikling og forskning. I øjeblikket arbejder vi på at få flere og flere behandlinger på pumpe, så patienterne kan være mest muligt hjemme. Som en appelsin i turbanen har vi fået den kendte sygeplejeforsker, Professor Brendan McCormack, tilknyttet i et gæsteprofessorat i hæmatologisk regi. Han inspirerer os til at få implementeret mere af den personcentrerede sygepleje. Hertil gør vi et stort arbejde for unge med kræft - tjek det på Instagram @mod.kraeft.

Hvad kan vi tilbyde dig?

  • Supervision ved afdelingens psykolog
  • Et inspirerende og spændende arbejds- og læringsmiljø, med muligheder for personlig og faglig udvikling og uddannelse
  • Et grundigt og tryghedsskabende kompetenceudviklings program med bl.a. Hæmatologisk Kursus l, II og III. Vi arbejder ud fra en onboarding model, hvor vi lægger vægt på ugentlige samtaler, baseret på individuelle mål og skræddersyede introduktionsforløb, så vi tilpasser det til lige netop dig, din måde at lære på og i dit tempo. Det betyder bl.a. at du som nyansat vil få en mentor som du følges med i alle vagter de første 6-8 uger.
  • Vi tilbyder kursus i medicinsk kræftbehandling, hvilket primært indebærer administration af kemoterapi. Kurset er et teoretisk E-learningskursus og afdelingen har hertil et praktisk oplæringsprogram
  • Årlig simulationstræning – med afsæt i kliniske akutte problemstillinger
  • Nogle dejlige engagerede kolleger der brænder for hæmatologien, et godt arbejdsmiljø og en synlig ledelse

Hvad ønsker vi os?

  • En ny kollega, ung som gammel, erfaren eller uerfaren.
  • En kollega som er nysgerrig og har gå-på mod
  • En kollega der vægter god humor og godt samarbejde højt

Synes du ovenstående lyder spændende, har lyst til at sende os en ansøgning eller har du lyst til at kigge forbi til en kop kaffe, så kontakt os! Timeantallet er vi fleksible med, så måske er det noget for dig hvis du ønsker en deltidsstilling? 32/37 timer pr. uge, hver 3 weekend, skiftende vagter, dog fortrinsvis 2 holdskift. Har du mest lyst til en fast aften- eller nattevagtstilling, så er det også muligt.

Du er velkommen til at kontakte os, hvis du har spørgsmål eller har lyst til at komme og besøge os; Oversygeplejerske Tina Scharbau Bøtcher, 47 32 48 20 eller souschef Kristine Tang, 47 32 48 62.

Ansøgningsfrist:

22.5.2023- Hvis du ikke kommer i betragtning til stillingen vil du modtage en mail herom.

Ansættelsessamtaler; holder vi løbende

Ansættelse: – Ansættelse august/september eller efter aftale


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Sygeplejerske", og befinder sig i kategorien "Sundhed og forskning".

Arbejdsstedet er beliggende i Roskilde.

Jobbet er oprettet på vores service den 1.5.2023, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Sygeplejerske
  • Roskilde
  • Torsdag den 01. juni 2023

Lignende jobs

  • Sygeplejerske i Slagelse

    ”Den enkelte har aldrig med et andet menneske at gøre, uden at han holder noget af dets liv i sin hånd” Sådan skrev K. E. Løgstrup i 1956, og det gælder stadig den dag i dag. At arbejde i retspsyk..
    • Sygeplejerske
    • Slagelse
    Få mere info
  • Sygeplejerske i Roskilde

    Sygeplejerske til Afsnit Ø1 st, Psykiatrien Øst i Roskilde Hvem er vi? På Ø1 stuen, mangler vi lige netop dig! Vi søger en der vil være med på vores fantastiske team. Vi kan tilby..
    • Sygeplejerske
    • Roskilde
    Få mere info
  • Sygeplejerske i Slagelse

    Vil du være med til at udvikle, forbedre og styrke den neurologiske sygepleje … så har vi lige stillingen til dig her på Afsnit for hjerne- og nervesygdomme i Slagelse Som udviklingssygeplejers..
    • Sygeplejerske
    • Slagelse
    Få mere info
  • Sygeplejerske i Roskilde

    Hæmatologisk Klinisk Forskningsenhed har fået en opnormering, så vi søger hermed 6 projektsygeplejersker til fastansættelse hurtigst muligt. Vi søger 4 projektsygeplejersker i brobyggerfunktio..
    • Sygeplejerske
    • Roskilde
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som sygeplejersker i Roskilde

Herunder ser du udviklingen i udbudte sygeplejerske i Roskilde over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal sygeplejersker.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte sygeplejersker over tid

Dato Alle jobs som sygeplejersker
29. april 2024 14
28. april 2024 14
27. april 2024 14
26. april 2024 16
25. april 2024 17
24. april 2024 14
23. april 2024 13
22. april 2024 15
21. april 2024 15
20. april 2024 15
19. april 2024 18
18. april 2024 20
17. april 2024 19
16. april 2024 19
15. april 2024 21
14. april 2024 21
13. april 2024 21
12. april 2024 19
11. april 2024 19
10. april 2024 19
9. april 2024 21
8. april 2024 20
7. april 2024 21
6. april 2024 22
5. april 2024 22
4. april 2024 22
3. april 2024 20
2. april 2024 18
1. april 2024 18
31. marts 2024 18
30. marts 2024 18