Kandidatuddannet sygeplejerske søges til ph.d. projekt, Kardiologisk Afdeling, Sjællands Universitetshospital - Roskilde

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Roskilde

Vi opruster forskning i sygepleje på Kardiologisk Afdeling, Sjællands Universitetshospital - Roskilde og søger en kandidat med sygeplejefaglig baggrund til et finansieret ph.d. projekt.

Vi søger en sygeplejerske med en kandidatuddannelse som cand.cur. eller cand.scient.san til et ph.d. projekt i regi af det Interreg finansierede projekt ”Briding Safe Elderly Care”.

Omdrejningspunktet for det kommende ph.d. projekt, SeCoDo- projektet, bliver den ældre patient med kronisk hjertesygdom og flere samtidige sygdomme. Vi udforsker patienters og sygeplejerskers erfaringer med og syn på patienters sikkerhed og tryghed samt kontinuitet i plejeforløb ved overgange på tværs af hospitalet. Vi udforsker dokumentations-praksis, når patienter flytter på tværs af hospital og sektorer. Baseret på disse resultater deltager vi i en samskabelsesproces med patienter, klinikere og udviklere af digitale dokumentationssystemer for at udvikle en model for sikker sygepleje-dokumentation i forbindelse med overgange.

Kort om projektet
Dette forskningsprogram adresserer et potentiale for at reducere antallet af utilsigtede hændelser, herunder genindlæggelser og for at forbedre patientsikkerheden og kontinuiteten i pleje og behandling, når patienter er i en overgang mellem forskellige afsnit og afdelinger på hospitalet og i tværsektorielle overgange. Projektets mission er at skabe viden, der skal bruges i udviklingen af forbedret sygeplejedokumentation og sygepleje.

Projektet bygger på både kvantitative og kvalitative metoder, og er designet som et treårigt ph.d. projekt, der skal forløbe i perioden 2024-2026. Der foreligger en færdig projektbeskrivelse, som der er opnået økonomisk støtte til at gennemføre. Projektet har opnået 3 års finansiering, hvoraf de første måneder vil anvendes til forberedelse af de første aktiviteter, og det forventes derfor, at du aktivt søger ekstern finansiering til det sidste halve års forløb, hvor du primært færdiggør projektet og skriver afhandling.

Din profil
Du er uddannet sygeplejerske, har kardiologisk efteruddannelse og kendskab til patienter, der lever med kronisk hjertesygdom og flere andre samtidige sygdomme. Vi lægger derudover vægt på, at du har nogen erfaring med forskningsprojekter, det være sig enten kvalitative eller kvantitative projekter, da begge tilgange skal anvendes i det kommende projekt. Det er en forudsætning, at du har gode samarbejdsevner, kan møde kollegaer i forskning og klinik med en positiv attitude, samt at du kan arbejde selvstændigt og navigere i en ofte kompleks og travl hverdag. Det forventes, at du har gode formidlingsevner og behersker engelsk i både skrift og tale.

Arbejdssted
Din daglige arbejdsplads er på Kardiologisk Afdeling, Sjællands Universitetshospital i Roskilde. Du vil blive en del af kardiologisk afdelings spirende sygeplejefaglige forskningsmiljø, der indgår i afdelingens øvrige veletablerede forskningsmiljø. Vi forventer, at du i høj grad bidrager til at udvikle dette miljø ved synligt og aktivt at gå ind i opgaver og drøftelser.

Kardiologisk Afdeling består af tre sengeafsnit, et ambulatorium og et kardiologisk laboratorium. Projektet gennemføres primært i de tre sengeafsnit, men patienter og sygeplejersker med tilknytning til ambulatorium og Kardiologisk Laboratorium vil også indgå. Afdelingen har en veletableret klinisk forskningsenhed.

Sjællands Universitetshospital udbygges og samler i 2025-27 de fleste højtspecialiserede funktioner i Region Sjælland og fungerer samtidig som akutsygehus med regional traumemodtagelse. Når bygningerne i Køge står færdige i 2025, vil det meste af regionens specialiserede behandlings-, forsknings- og undervisningsaktiviteter være samlet her.

Universitets tilknytning og vejledere
Efter en godkendelsesproces på Syddansk Universitet (SDU) kan du indskrives som ph.d.-studerende ved universitetet med tilknytning til Institut for Regional Sundhedsforskning, og du får et vejlederteam tilknyttet med én hoved- og tre medvejledere. Vejlederteamet er etableret og består af følgende:

Hovedvejleder:
Lektor i klinisk sygepleje, Gitte Bunkenborg, Kardiologisk Afdeling, Sjællands Universitetshospital, Roskilde og Institut for Regional Sundhedsforskning, Syddansk Universitet.

Bi-vejledere:
Lektor i klinisk sygepleje, Connie Berthelsen, Medicinsk Afdeling, Sjællands Universitetshospital, Køge og Institut for Regional Sundhedsforskning, Syddansk Universitet samt en international forsker.

Du vil organisatorisk referere til chefsygeplejerske Jytte Hykkelbjerg Bruhn, Kardiologisk Afdeling, Sjællands Universitetshospital - Roskilde.

Løn- og ansættelsesvilkår sker i henhold til gældende overenskomster.

Vil Du vide mere om stillingen?
Har du lyst til at høre mere om stillingen eller læse projektbeskrivelsen, er du velkommen til at kontakte Lektor i klinisk sygepleje Gitte Bunkenborg, Kardiologisk Afdeling, SUH, [email protected]. Der kan via mail træffes aftale om at blive ringet op.

Sådan ansøger du

  • Stillingen er en fuldtidsstilling med opstart d. 1. oktober 2023
  • Motiveret ansøgning, cv og dokumentation for gennemførte relevante uddannelser
  • Ansøgningsfrist: d. 23. august 2023
  • Samtaler vil foregå snarest efter ansøgningsfristen.

Alle uanset alder, køn, religion og etnisk oprindelse opfordres til at søge.


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Sygeplejerske", og befinder sig i kategorien "Sundhed og forskning".

Arbejdsstedet er beliggende i Roskilde.

Jobbet er oprettet på vores service den 11.8.2023, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Sygeplejerske
  • Roskilde
  • Onsdag den 23. august 2023

Lignende jobs

  • Sygeplejerske i Slagelse

    ”Den enkelte har aldrig med et andet menneske at gøre, uden at han holder noget af dets liv i sin hånd” Sådan skrev K. E. Løgstrup i 1956, og det gælder stadig den dag i dag. At arbejde i retspsyk..
    • Sygeplejerske
    • Slagelse
    Få mere info
  • Sygeplejerske i Roskilde

    Sygeplejerske til Afsnit Ø1 st, Psykiatrien Øst i Roskilde Hvem er vi? På Ø1 stuen, mangler vi lige netop dig! Vi søger en der vil være med på vores fantastiske team. Vi kan tilby..
    • Sygeplejerske
    • Roskilde
    Få mere info
  • Sygeplejerske i Slagelse

    Vil du være med til at udvikle, forbedre og styrke den neurologiske sygepleje … så har vi lige stillingen til dig her på Afsnit for hjerne- og nervesygdomme i Slagelse Som udviklingssygeplejers..
    • Sygeplejerske
    • Slagelse
    Få mere info
  • Sygeplejerske i Roskilde

    Hæmatologisk Klinisk Forskningsenhed har fået en opnormering, så vi søger hermed 6 projektsygeplejersker til fastansættelse hurtigst muligt. Vi søger 4 projektsygeplejersker i brobyggerfunktio..
    • Sygeplejerske
    • Roskilde
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som sygeplejersker i Roskilde

Herunder ser du udviklingen i udbudte sygeplejerske i Roskilde over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal sygeplejersker.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte sygeplejersker over tid

Dato Alle jobs som sygeplejersker
29. april 2024 14
28. april 2024 14
27. april 2024 14
26. april 2024 16
25. april 2024 17
24. april 2024 14
23. april 2024 13
22. april 2024 15
21. april 2024 15
20. april 2024 15
19. april 2024 18
18. april 2024 20
17. april 2024 19
16. april 2024 19
15. april 2024 21
14. april 2024 21
13. april 2024 21
12. april 2024 19
11. april 2024 19
10. april 2024 19
9. april 2024 21
8. april 2024 20
7. april 2024 21
6. april 2024 22
5. april 2024 22
4. april 2024 22
3. april 2024 20
2. april 2024 18
1. april 2024 18
31. marts 2024 18
30. marts 2024 18