Sygeplejerske søges til Urologisk Sengeafdeling

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Roskilde

Urologisk Afdeling søger sygeplejerske, der har lyst til at opleve, hvad urologien byder på af forskelligartede sygeplejeopgaver.

Vi er ambitiøse og har masser af energi og patienter. Vi mangler en kollega – er det dig?

Vi søger en sygeplejerske til en fast stilling fra d. 01.04.24 med mulighed for weekendvagt hver 6. weekend.

Se mere om os på Instagram #urologisk_afdeling og Linkedin - Urologisk Afdeling, Sjællands Universitetshospital

Måske din kommende arbejdsplads?

Vi ønsker os en sygeplejerske, som vil arbejde i vores sengeafsnit. Vi ønsker, at vores afdeling skal kendes på, at vi yder en professionel sygepleje af høj faglig kvalitet i en atmosfære, som er præget af tillid, respekt, samarbejde og arbejdsglæde. Dette skal gerne afspejles i vores daglige arbejde med patienter, pårørende og tværfaglige samarbejdspartnere.

Vi prioriterer synlig og nærværende ledelse i forhold til personalet, det kan både være ved fysisk tilstedeværelse, men også telefonisk og pr. mail. Vi har meget fokus på kvalitet i sygeplejen og opgaveløsning, på læring og kompetenceudvikling samt et godt arbejdsmiljø – alt sammen til gavn for både personale og patienter.

Da vores hverdag er præget af et højt aktivitetsniveau og mange forskelligartede påvirkninger udefra, er det vigtigt for os, at personalet er medinddraget i løsning af forskellige problemstillinger. Vi tror på, at mange problemer bedst løses, når man har flere perspektiver med i overvejelserne, og at det derved også bliver lettere at forholde sig til de beslutninger, der bliver taget.

Hvem er du?

Du er uddannet sygeplejerske. Du kan lide at have medindflydelse på dine opgaver og at arbejde med kvalitet i det daglige arbejde. Du kan forvente at blive medinddraget i overvejelser omkring både personlig og faglig udvikling, du har mulighed for at påvirke beslutninger i hverdagen, og du får mulighed for at arbejde indenfor eventuelle kompetence- eller interesseområder. Vi tror på, at alle har noget at byde ind med, og du er derfor velkommen, hvad enten du er nyuddannet eller har mange års erfaring.

Du værner om det gode arbejdsmiljø, og deler gerne ud af dine erfaringer – ligesom du gerne lytter, når dine kolleger deler deres. Det skaber den respekt og tryghed, som vi gerne vil have på vores afdeling, hvor vi værner om vores fællesskab og prioriterer tid til hinanden.

Hvem er vi?

Urologisk Afdeling behandler patienter i alderen 18-99+ med sygdomme primært i blære, nyrer, prostata og urinveje. I sengeafsnittene modtager vi både planlagte og akutte patienter, og vores patientforløb spænder fra de korte, ukomplicerede til de længere indlæggelser med komplekse problemstillinger, herunder vores palliative forløb. Vi er den eneste urologiske afdeling i regionen, og vi har 2 sengeafsnit i Roskilde - D11 og D13, med plads til 19 patienter på hvert afsnit. Herudover har vi afdelingens store urologiske ambulatorium som nærmeste nabo, og et søsterafsnit med dagsfunktion i Næstved.

Du kan se frem til kolleger med forskellig alder og baggrund. Vi har et super godt samarbejde med læger og sekretærer i afdelingen, og vi har en afdelingsledelse, der vægter alle faggrupper i afdelingen. Vi er gode til at hjælpe hinanden, og vi har et læringsmiljø, hvor alle gerne vil lære fra sig, og hvor det er tilladt at sige fra og bede om hjælp.

Du møder både SSA-elever og sygeplejestuderende hos os, og vi har 2 sygeplejersker, der varetager planlægning og koordinering af uddannelsesforløbene, men alle personaler fungerer som vejledere. Vi planlægger dog, at du i dit introduktionsforløb ikke fungerer som vejleder, således at du når at falde til i afdelingen før du skal deltage i opgaven med elever og studerende.

Hvorfor er Urologisk Afdeling en fantastisk arbejdsplads?

Liv har arbejdet som sygeplejerske i afdelingen siden 2014: ”Hvorfor kan jeg særligt godt lide at være på Urologisk Afdeling: Diversitet! Ikke to dage er ens, og det er aldrig kedeligt hos os. Ind imellem kan jeg faktisk føle, at jeg går glip af en masse, når jeg ikke har været på arbejde. Jeg kan virkelig godt lide, at man lærer noget nyt hver dag – det er ikke løgn, når jeg siger, at jeg er ret vild med mit arbejde. ”

Isabella, nyansat sygeplejerske: ”Jeg kom fra en afdeling jeg var glad for at være på, dog med vagt hver 2. weekend. Jeg er lige startet efter barsel, og med 2 små børn følte vi ikke at have fri i weekenderne sammen. Da jeg så opslaget fra jer, faldt jeg for det. Arbejde hver 6. weekend er luksus”.

Hvad kan vi tilbyde:
Du vil blive ansat fra 1. april 2024 eller efter aftale. Timetal efter ønske, dog gerne minimum 32 timer ugentligt. Vi arbejder dag/aften eller dag/nat, men er også åbne for andre muligheder. Vi kører lige nu med weekendvagt i gennemsnit hver 6. weekend.

Du vil få et introduktionsprogram, hvor vi tager afsæt i dit udgangspunkt. I denne periode følges du tæt af erfarne kolleger, indtil du føler dig ”flyvefærdig”.

Vi afholder løbende ansættelsessamtaler. Sidste frist for ansøgning d. 26.02.24.
Hvis du ønsker at vide mere, eller har uddybende spørgsmål er du velkommen til at rette henvendelse til konstitueret oversygeplejerske Emilie Enselmann Holm på mobil 56 51 35 17.


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Sygeplejerske", og befinder sig i kategorien "Sundhed og forskning".

Arbejdsstedet er beliggende i Roskilde.

Jobbet er oprettet på vores service den 31.1.2024, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Sygeplejerske
  • Roskilde
  • Mandag den 26. februar 2024

Lignende jobs

  • Sygeplejerske i Slagelse

    Intensiv Afsnit i Slagelse søger sygeplejersker med en intensiv specialuddannelse OG sygeplejersker med lyst til at lære det intensive speciale at kende. Generelt om afsnittet: ITA er et mu..
    • Sygeplejerske
    • Slagelse
    Få mere info
  • Sygeplejerske på Midt-og Vestsjælland

    #selvstændig #sygeplejerske til #kardiologisk #ambulatorie #NSR Selvstændig sygeplejerske til kardiologisk ambulatorie NSR Brænder du for det kard..
    • Sygeplejerske
    • Midt-og Vestsjælland
    Få mere info
  • Sygeplejerske (vikar) i Slagelse

    Kan du lide at din sygepleje spænder fra akutte situationer, til vejledning og partnerskab med forældre? Er du god til kommunikation og til at være i den akutte sygepleje, såvel som i de langvarige..
    • Sygeplejerske
    • Slagelse
    Få mere info
  • Sygeplejerske i Holbæk

    Kirurgisk-/gynækologisk sengeafsnit er et akutafsnit som varetager patientforløb hvor antallet af sygeplejersker i teamet har stor betydning. Vi søger en aftensygeplejerske som vil blive en del af .
    • Sygeplejerske
    • Holbæk
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som sygeplejersker i Roskilde

Herunder ser du udviklingen i udbudte sygeplejerske i Roskilde over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal sygeplejersker.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte sygeplejersker over tid

Dato Alle jobs som sygeplejersker
19. maj 2024 15
18. maj 2024 15
17. maj 2024 16
16. maj 2024 16
15. maj 2024 16
14. maj 2024 14
13. maj 2024 16
12. maj 2024 14
11. maj 2024 14
10. maj 2024 14
9. maj 2024 14
8. maj 2024 13
7. maj 2024 14
6. maj 2024 13
5. maj 2024 11
4. maj 2024 12
3. maj 2024 14
2. maj 2024 13
1. maj 2024 15
30. april 2024 15
29. april 2024 14
28. april 2024 14
27. april 2024 14
26. april 2024 16
25. april 2024 17
24. april 2024 14
23. april 2024 13
22. april 2024 15
21. april 2024 15
20. april 2024 15
19. april 2024 18