Sommer Samsø - og en arbejdstid der starter på soldækket - vi søger ferieafløsere i hjemmesygeplejen

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Samsø

Har du lyst til sommerjob, hvor din arbejdstid starter, når du sidder på færgen eller hvor du efter arbejde kan være på stranden ti minutter, efter du har fri? Så kom og vær en del af vores dejlige sygeplejeteam på Samsø.

Vores stærke team af sygeplejersker og social-og sundhedsassistenter skal holde sommerferie, og vi søger ferieafløsere i juni, juli og august. Vi har brug for afløsere til dag-, aften- og nattevagt både i hverdagene og i weekenderne.

Kan du se dig selv være en del af vores team, hvor vi dagligt yder sygepleje af høj faglig standard, til vores skønne borgere på øen, så er vi klar til at tage imod dig og hjælpe dig godt i gang hos os. Med jobbet får du også mulighed for at prøve ø-livet af eller kombinerer et liv mellem fastland og øen.

Om jobbet

Arbejdet er planlagte opgaver inden for både servicelov og sundhedslov, og der kan være akutte besøg. Du skal have kørekort, og vi stiller bil til rådighed. Vi har en bred vifte af borgere med mange forskellige problematikker. Du vil derfor få rigtig god mulighed for at få indsigt i disse arbejdsopgaver både som uddannet og som kommende sygeplejerske. Er du sygeplejestuderende, afstemmer vi opgaverne med dit studieniveau.

Så har du lyst til

  • Et spændende job med afvekslende arbejdsdage
  • En god introduktion og mentor makker
  • Samarbejde med dygtige sundhedsfaglige kolleger
  • At lære at håndterer simple og komplekse opgaver
  • At udvikle din sygeplejefaglige ekspertise

Så søger vi dig, der trives med at arbejde selvstændigt, er mødestabil, fleksibel, ansvarsbevidst og har et humoristisk og positiv menneskesyn.

Samsø er en af landets mindste kommuner, og vi har derfor en stor variation af kompetencer i vores team. Vi samarbejder med kollegerne på Kildemosen, øens eneste plejecenter, og på Samsø Sundheds- og Akuthus, hvor øens borgere kan blive indlagt, når deres sygdom ikke kræver specialiseret behandling. Du vil derfor få en stor variation i dine arbejdsopgaver, og får du en god idé, er der kort vej til ledelsen og muligheden for at gøre den til virkelighed.

Vi tilbyder

en lille arbejdsplads, der rummer det hele. Vi har brug for, at du kan arbejde i blandede vagter, og vi er indstillet på at sammensætte en arbejdsplan med sammenhængende fri- og arbejdsperioder, som er afstemt dine og vores behov.

Dine kommende sommer kolleger er en gruppe med cirka 20 faglig kompetente social- og sundhedsassistenter og sygeplejersker. Fælles for os er, at vi er stabile, fleksible og har en positiv tilgang til arbejdet, hinanden og livet i særdeleshed. Stillingen er som udgangspunkt på 28-30 timer/uge.

Som kollega vil du blandt andet få rutinerede social- og sundhedsassistenter og sygeplejersker, der har været på øen i flere år og andre der er gået på efterløn eller pension, men tager nogle vagter hen over året. Du vil også få relativt nyuddannede social- og sundhedsassistenter og sygeplejersker, der har valgt at slå sig ned på Samsø og stifte familie. Så du får mulighed for både at lære fra de erfarne og at høre om, hvordan det er at bo og leve på Samsø.

Flere oplysninger

Vi søger pr. 1. juni. Der er en mulighed for at starte senere.

Arbejdstid: 28 –30 timer pr. uge.

Vi afholder løbende samtaler og gerne virtuelt.

Vi beder om, at du fremviser en straffeattest og kørekort.

Ansøgningsfrist den 19. maj 2023

Er du interesseret i at vide mere, er du meget velkommen til at kontakte:

Afdelingsleder for sygeplejen Ulla Skov Aldahl

på tlf. 51377170 eller på mail: [email protected]

Lyder det som noget for dig – og bor du ikke på Samsø? Så kan du læse meget mere om livet på Samsø på www.tidtilsamsoe.dk eller følge med på både Instagram på @tidtilsamsoe og Facebook på @tidtilsamsoe. Du kan læse mere om Samsø Kommune på kommunens hjemmeside www.samsoe.dk

Øen er kendt for en helt unik natur, de smukke landskaber, lyset, havet og den helt specielle østemning. Samsø er højtprofileret som en grøn kommune med en meget skarp miljøprofil. Kommunen lever af landbrug og turister og har i betragtning af sit befolkningsgrundlag et bemærkelsesværdigt stærkt kultur- og foreningsliv.

Vi foretrækker, at du søger stillingen online ved at bruge knappen "Send ansøgning". Husk at vedhæfte din ansøgning og CV samt andre relevante bilag. Når du har sendt ansøgningen, modtager du en e-mail som kvittering. Vær opmærksom på, at mailen kan være placeret i din mappe Uønsket post. Samsø Kommune opfordrer alle til at søge stillingen uanset køn, alder, etnisk baggrund, handicap m.v.

Denne jobannonce blev oprindeligt opslået på https://www.ofir.dk/
(Den originale annonce kan ses på: https://www.ofir.dk/showojob?ofirid=4728dd96)
Kilde: Jobnet.dk


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Sygeplejerske", og befinder sig i kategorien "Sundhed og forskning".

Arbejdsstedet er beliggende i Samsø.

Jobbet er oprettet på vores service den 9.5.2023, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Sygeplejerske
  • Samsø
  • Fredag den 19. maj 2023

Lignende jobs

  • Sygeplejerske i Horsens

    Vi søger sygeplejerske, der har specialuddannelse i intensiv sygepleje.Stillingen er som udgangspunkt en fuldtidsstilling.Vi prioriterer høj faglig kvalitet, trivsel, og et positivt arbejdsmiljø me..
    • Sygeplejerske
    • Horsens
    Få mere info
  • Sygeplejerske i Østjylland

    Sygeplejerske søges til organisation/virksomhed i Østjylland
    • Sygeplejerske
    • Østjylland
    Få mere info
  • Sygeplejerske i Århus N

    På Retspsykiatrisk Sengeafsnit 2 tilbyder vi et trygt og godt arbejdsmiljø med plads til humor og latter, god normering i alle vagtlag, tid til fordybelse, mulighed for personlig udvikling, special..
    • Sygeplejerske
    • Århus N
    Få mere info
  • Sygeplejerske i Århus N

    Sygeplejerske til Klinik for Kikkertundersøgelse, Aarhus Universitetshospital.Er du vores nye kollega? Har du interesse for vores speciale og for teknisk sygepleje, har høj faglighed og gode samarb..
    • Sygeplejerske
    • Århus N
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som sygeplejersker i Samsø

Herunder ser du udviklingen i udbudte sygeplejerske i Samsø over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal sygeplejersker.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte sygeplejersker over tid

Dato Alle jobs som sygeplejersker
30. april 2024 1
29. april 2024 1
14. april 2024 1
13. april 2024 1
9. april 2024 1
8. april 2024 1
7. april 2024 1
6. april 2024 1
5. april 2024 1
4. april 2024 1
3. april 2024 1
2. april 2024 1
1. april 2024 1
31. marts 2024 1