Nyuddannet sygeplejerske? Styrk dine kompetencer, mens du udforsker flere kliniske specialer!

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Slagelse

Er du nyuddannet sygeplejerske, og brænder du for at prøve kræfter med flere specialer, mens du udvikler dine kliniske og personlige kompetencer? Så grib chancen, og søg en af Region Sjællands nye KEU stillinger.

Region Sjælland udbyder nu 6 målrettede udviklingsforløb for nyuddannede sygeplejersker med max. 2 års erfaring. Du får ansættelse i en fast stilling, hvor fokus de første 18 måneder er på udvikling af dine kliniske kompetencer, mens du stifter erfaring med 3 forskellige specialer.

De 6 ledige stillinger i dette såkaldte Kliniske EfterUddannelsesforløb (KEU) er med ansættestart 1. februar 2023. Efter de 18 måneder vælger du selv, hvor du ønsker fastansættelse på fuld tid. Gennemførelse af KEU forløb udløser et særligt tillæg. Hvilket speciale du starter i, vil blive fastlagt på baggrund af samtalen.

Hvad får du ud af et KEU forløb?

Du kommer i turnus af 6 måneders varighed i tre udvalgte afdelinger indenfor specialerne Medicin, Kirurgi og Psykiatri alle beliggende i Slagelse. Undervejs får du et godt indblik i de forskellige kliniske fagområder samt de mere komplicerede forløb for patienter med flere diagnoser.

Du vil indgå i afdelingernes fremmøde, vagter m.v. og derfor få indsigt i alle sygeplejefaglige fokusområder på alle tider af døgnet.

Udover indsigt i den specifikke afdelings faglige fokus, vil målet undervejs være at opbygge din egen sygeplejefaglighed ved:

  • Fortsat at udvikle kliniske færdigheder
  • At have fokus på opgaver og ansvar
  • Fortsat at udvikle klinisk beslutningstagen
  • At give mulighed for at tilegne dig generelle sygeplejefaglige kompetencer

Du ansættes og starter sammen med andre nyuddannede sygeplejersker, som du vil følge gennem uddannelsesforløbet. Under forløbet danner I netværk, og vil kunne bruge hinanden løbende. Konkret vil I:

  • Gennemgå et fælles introduktionsforløb
  • Hver især danne makkerpar og netværk
  • Mødes til fælles undervisnings,- og læringsaktiviteter
  • Mødes til faglig sparring og refleksion

Hvis du er interesseret i at vide mere om de 3 afdelinger, kan du læse mere om, hvad du kan forvente herunder:

Medicin 3 – Fys/Ergo. Slagelse Sygehus
Vi er en afdeling bestående af sygeplejersker, social- og sundhedsassistenter, læger, sekretærer og terapeuter, der alle er stolte af vores arbejdsplads.

Vores afdeling består af 3 afsnit som er: Geriatri, Neurologi og Fys/Ergo. Alle 3 afsnit vil du få indsigt i under dit forløb.

Som sygeplejerske vil du modtage patienter i alle aldre og med vidt forskellige behov og krav til sygeplejen på de forskellige afsnit. Du vil ligeledes varetage patienter med akutte, kroniske sygdomme og modtage patienter der har behov for neurorehabilitering. Der vil der også være patienter der har behov for udredning, vurdering og igangsættelse af behandlinger.

I Medicin 3 – Fys/Ergo afsnit Geriatri arbejder vi ud fra den internationalt anerkendte metode: Comprehensive Geriatric Assesment, hvilket betyder, at der lægges vægt på at komme hele vejen rundt om den ældre patient og derved sikre, at der tages hånd om både somatiske, plejemæssige, psykiske samt sociale problemstillinger.

Fysio- ergoterapi afdelingen på NSR samarbejder tværfagligt på sygehusene med fokus på sikring af høj faglig kvalitet og patientoplevet kvalitet, sikker udskrivelse og forebyggelse af genindlæggelser.
Som sygeplejerske i Medicin 3, vil du komme hele vejen rundt på de forskellige afsnit, med forskelligartede opgaver.

Du vil blive fulgt af en mentor, ligesom du får sparring af dine kolleger under dit uddannelsesforløb.

Ortopædkirurgisk afdeling O
Afdeling O er et team bestående af sygeplejersker, social- og sundhedsassistenter, læger, sekretærer og terapeuter, der alle er stolte af vores arbejdsplads.

Som sygeplejerske vil du modtage patienter i alle aldre og med vidt forskellige behov og krav til sygeplejen. Du vil varetage patienter med såvel traumatologi, håndkirurgi samt sår- og amputationspatienter.

Som sygeplejerske i ortopædkirurgisk afdeling O, vil du komme hele vejen rundt, med forskelligartede opgaver. Vi arbejder med tildelt patientpleje, hvilket betyder at du som sygeplejerske i vores afdeling, vil varetage helhedsplejen på få patienter.

Under dit forløb vil du arbejde med og opnå viden om, hvordan processen er med udskrivelse af patienter. Planlægningen af en patientudskrivelse er vigtig for os, så vi sikrer at patienten er klædt godt på når denne skal udskrives, samt at patienten føler sig tryg. Vi har også et stort fokus på samarbejdet med de pårørende, og har udarbejdet en pårørendepolitik.

Du kan læse mere om afdelingen på Region Sjællands hjemmeside her

Du vil blive fulgt af en mentor og der er gode muligheder for sparring med dine kolleger under dit forløb.

Psykiatrisk afdeling - Voksenpsykiatrisk afsnit SL 5 i Slagelse
Som sygeplejerske i Psykiatrien vil du komme til at arbejde med grundlæggende psykiatrisk sygepleje, udredning og behandling. Som psykiatrisk sygeplejerske er dit vigtigste ”redskab” dig selv, og du vil lære at bruge dig selv i samtalen og i relationen til den enkelte patient.

Du vil få indsigt i behandling af patienter, der lider af psykiatriske lidelser som skizofreni, psykoser, svære depressioner og bipolare sygdomme. Herudover vil du via forløbet udvikle dine kompetencer indenfor kommunikation og koordinering samt styrke dine samarbejdsevner både internt, tværfagligt samt eksternt med f.eks. kommuner og bosteder

Du vil desuden blive introduceret til TRYG-træning, deltage på kursus i deeskalering og konflikthåndtering samt arbejde med SAFEWARD og meget andet.

Du vil under hele forløbet blive fulgt tæt af din mentor fra Psykiatrien, herudover vil supervision og sparring med dine kolleger være en fast del af forløbet.

I slutningen af dit forløb i Psykiatrien vil du have mulighed for en observationspraktik i en af Psykiatriens andre afdelinger f.eks. retspsykiatrien, ældrepsykiatrien, psykiatrisk akut modtagelse eller børne- og ungdomspsykiatrien.

Dit forløb i Psykiatrien vil tage udgangspunkt i dig – du vil opleve en rød tråd, hvor du vil få mulighed for at omsætte teori til praksis, og dine opgaver og ansvarsområder vil blive tilrettelagt i takt med, at du bliver klar til mere selvstændigt ansvar. Det betyder, at du efter endt forløb vil være i stand til at identificere komplekse komplicerede kliniske problemstillinger og varetage selvstændigt ansvar for håndtering af psykiatriske patienter.

Er du nysgerrig på Psykiatrien som arbejdsplads, så se mere på www.jobipsykiatrien.dk

Ring og hør mere om stillingen og afdelingerne:


Ortopædkirurgisk afdeling O: Helle Nørtved Frandsen, Chefsygeplejerske, tlf: 58 55 91 37
Medicinsk afdeling 3: Lisbeth Schrøder, Chefterapeut, tlf: 58 55 95 02
Voksenpsykiatrisk afdeling SL5: Tina Andersen, Oversygeplejerske, tlf: 51 42 18 39

Ansøgning og Samtaler:


Lyder dette ansættelsesforløb som noget for dig, så upload din ansøgning og CV via "søg jobbet" knappen. Vi glæder os til at høre fra dig.

Der er ansøgningsfrist d. 24. oktober.

Samtaler forventes afholdt 2. og 3. november 2022.


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Sygeplejerske", og befinder sig i kategorien "Sundhed og forskning".

Arbejdsstedet er beliggende i Slagelse.

Jobbet er oprettet på vores service den 7.10.2022, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Sygeplejerske
  • Slagelse
  • Mandag den 24. oktober 2022

Lignende jobs

  • Sygeplejerske i Kalundborg

    Om jobbet Udekørende sygeplejersker i Svebølle søger kollega 20-37 timer ugentligt - i dagvagt. Weekendvagt hver 4. weekend. Din profil Vi søger kollega med nedenstående kompetencer: M..
    • Sygeplejerske
    • Kalundborg
    Få mere info
  • Sygeplejerske i Slagelse

    Det sker sjældent – men nu har du muligheden for at blive en del af vores team. TEAM: Opvågning- og ambulant kirurgi Slagelse Vi søger en ny kollega, der har lyst til at indgå i alle de spæ..
    • Sygeplejerske
    • Slagelse
    Få mere info
  • Sygeplejerske i Hvalsø

    Sygeplejerske med interesse for børn og unge med autisme, søges til Himmelev behandlingstilbud. På Himmelev behandlingstilbud er vi et stort arbejdsfællesskab, som er glade for, at arbejde samm..
    • Sygeplejerske
    • Hvalsø
    Få mere info
  • Sygeplejerske i Roskilde

    Brænder du for øjenfaget og har du erfaring indenfor dette speciale? så er det lige dig, vi søger. Vi mangler to erfarne sygeplejersker til vores fantastiske afdeling i Roskilde. Hvis du går og..
    • Sygeplejerske
    • Roskilde
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som sygeplejersker i Slagelse

Herunder ser du udviklingen i udbudte sygeplejerske i Slagelse over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal sygeplejersker.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte sygeplejersker over tid

Dato Alle jobs som sygeplejersker
16. juni 2024 8
15. juni 2024 8
14. juni 2024 7
13. juni 2024 9
12. juni 2024 8
11. juni 2024 8
10. juni 2024 9
9. juni 2024 9
8. juni 2024 9
7. juni 2024 10
6. juni 2024 10
5. juni 2024 9
4. juni 2024 7
3. juni 2024 7
2. juni 2024 7
1. juni 2024 9
31. maj 2024 9
30. maj 2024 9
29. maj 2024 8
28. maj 2024 8
27. maj 2024 8
26. maj 2024 8
25. maj 2024 8
24. maj 2024 8
23. maj 2024 9
22. maj 2024 9
21. maj 2024 13
20. maj 2024 13
19. maj 2024 13
18. maj 2024 13
17. maj 2024 13