Intensiv Slagelse søger sygeplejersker

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Slagelse

Intensivt Afsnit - søger sygeplejersker med - eller med ønske om - en Intensiv Specialuddannelse.

Vi søger sygeplejersker med en intensiv specialuddannelse OG sygeplejersker med lyst til at lære det intensive speciale og på sigt at tage en intensiv specialuddannelse.

Om os: Vi er et Intensivt Afsnit (ITA), som sætter en ære i at arbejde efter en høj faglig standard med særligt fokus på udvikling og uddannelse. Vi arbejder for at skabe respektfulde relationer både i mødet med patienten og mellem kolleger. For os er ordentlighed og tillid en forudsætning, og fundamentet bygger på målrettet indsats for at bevare en god kultur, hvor vi respekterer hinanden og værner om det gode arbejdsmiljø.

Vores afsnit er uddannelsessted for sygeplejestuderende, medicinstuderende, sygeplejersker i specialuddannelse samt læger i videreuddannelse. Vi er derfor optaget af at skabe gode og trygge rammer for et godt læringsmiljø.

Vi arbejder målrettet med onboarding i alle vagter, idet vi har tre onboarding-sygeplejersker, som har et helt særligt fokus på nyansatte i afdelingen ud fra et formaliseret program over det første år af ansættelsen i afdelingen. Her er vores fokus på både trivsel og udvikling af faglighed.

Den faglige udvikling understøttes af vore to klinisk sygeplejespecialister i pleje, behandling og udvikling. Dette sker i et tæt samarbejde med afdelingens læger, som deltager i undervisning og et ugentligt fagligt forum med specifikke emner relateret til intensiv pleje og behandling.

På ITA deltager vi kontinuerligt i forskellige forskningsprojekter og har ansat både læger og sygeplejerske dedikeret til i forskningsarbejdet.

Vi er en kompetent og engageret medarbejdergruppe repræsenteret bredt på tværs af alder og erfaringsniveau med både sygeplejersker med og uden specialuddannelse, social- og sundhedsassistenter, lægesekretærer og en vagtplanlægger.

Vagtplanen lægges via ønskeplaner med fast weekendrul med stort fokus på work/life-balance, og kendskab til egen plan i så godt tid som muligt. Vi arbejder 8,25 timer i almindelige vagter med overlap på 15 minutter.

Vi søger nu nye kolleger til vores team, og stiler dette stillingsopslag mod sygeplejersker BÅDE med OG uden specialuddannelse.

Derfor er dette rettet mod dig som

  • Har en intensiv specialuddannelse
  • Har lyst til at arbejde med den vågne respiratorpatient
  • Har lyst til at være en del af en afdeling, som har fokus på udvikling og uddannelse
  • Har lyst til at deltage i specialistgrupper indenfor det område, som lige præcis har din interesse eller hvor du har særlige kompetencer.
  • Har lyst til at deltage i planlagte vidensdelingsfora med erfarne kolleger

Eller dig som

  • Er uddannet sygeplejerske og har lyst til at lære det intensive speciale
  • Har lyst til at arbejde med kritisk syge patienter og deres pårørende.
  • Har lyst til at udvikle din sygepleje og arbejde i et miljø, hvor arbejdsopgaverne veksler mellem at være meget akutte, hvor der skal handles hurtigt, men også dage med mulighed for fordybelse i den enkelte patient.
  • Er interesseret i intensiv specialuddannelse på sigt.

Vi glæder os til at læse din ansøgning hvis du kan se dig selv i nedenstående:

  • Er indstillet på at vi er fælles om at dække vagter i afdelingen – det kan være 2-holdsskift ved ønske om dag/nat eller 3-holdsskift med både dag/aften/nat.
  • Er indstillet på at arbejde hver 2. weekend i 8-timers vagter eller hver 3. weekend i 12-timers vagter.
  • Har lyst til at gennemgå et introforløb tilrettelagt for dig med udgangspunkt i din erfaring.
  • At du synes introforløb med grundig oplæring og et fastlagt undervisningsprogram lyder tiltalende.
  • At du har lyst til at arbejde i en afdeling, hvor du har stor indflydelse på egen vagtplan.
  • At du vil være en del af en kultur, hvor trivsel er i højsædet og hvor vi fælles bidrager positivt til dette.

Generelt om afsnittet:

ITA er et multidisciplinært afsnit, som behandler ca. 1.300 patienter årligt på de aktuelle 12 intensive sengepladser.

På ITA kommer patienterne overvejende fra de medicinske og kirurgiske specialer, og den hyppigste årsag er respiratorisk og cirkulatorisk svigt. På afsnittet har vi mulighed for noninvasiv og invasiv respirator behandling, kredsløbsunderstøttende behandling samt kontinuerlig dialyse. Intensivafsnittet har gennem de seneste år haft specielt fokus på andelen af vågne patienter i respirator mhp. reduktion af tid i respirator og indlæggelsestiden i intensivt regi. Det er således lykkedes vedvarende at varetage respirator behandlingen hos den vågne patient i 90% af tilfældene. ITA varetager endvidere MAT-funktion med en udgående intensiv sygeplejerske, som støtter sygehusets andre afdelinger i plejen og behandlingen af den kritisk syge patient.

Anæstesilægerne er vores tætteste samarbejdspartnere. De går de daglige stuegange og derudover kommer de specialeansvarlige læger på daglige tilsyn, hvilket giver os muligheden for at skabe det bedst mulige patientforløb.

Ønsker du at høre mere om stillingen er du meget velkommen til at kontakte Oversygeplejerske Winnie Ahrenkiel på tlf. 40 22 38 57 eller mail [email protected]

Kom endelig forbi, så du kan se afdelingen! Se også følgende link, hvor vi fortæller om vores afdeling: https://youtu.be/sb68S6YCdkU

Løn og ansættelsesvilkår i henhold til gældende overenskomst.

Ved samtalen vil vi gerne have samtykke til at indhente børneattest. Ansættelse er mulig fra 1. september 2023 eller snarest derefter.

Ansættelsessamtaler afholdes løbende, så tøv ikke med at sende din ansøgning afsted.


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Sygeplejerske", og befinder sig i kategorien "Sundhed og forskning".

Arbejdsstedet er beliggende i Slagelse.

Jobbet er oprettet på vores service den 31.1.2023, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Sygeplejerske
  • Slagelse
  • Mandag den 21. august 2023

Lignende jobs

  • Sygeplejerske i Slagelse

    Intensiv Afsnit i Slagelse søger sygeplejersker med en intensiv specialuddannelse OG sygeplejersker med lyst til at lære det intensive speciale at kende. Generelt om afsnittet: ITA er et mu..
    • Sygeplejerske
    • Slagelse
    Få mere info
  • Sygeplejerske på Midt-og Vestsjælland

    #selvstændig #sygeplejerske til #kardiologisk #ambulatorie #NSR Selvstændig sygeplejerske til kardiologisk ambulatorie NSR Brænder du for det kard..
    • Sygeplejerske
    • Midt-og Vestsjælland
    Få mere info
  • Sygeplejerske (vikar) i Slagelse

    Kan du lide at din sygepleje spænder fra akutte situationer, til vejledning og partnerskab med forældre? Er du god til kommunikation og til at være i den akutte sygepleje, såvel som i de langvarige..
    • Sygeplejerske
    • Slagelse
    Få mere info
  • Sygeplejerske i Holbæk

    Kirurgisk-/gynækologisk sengeafsnit er et akutafsnit som varetager patientforløb hvor antallet af sygeplejersker i teamet har stor betydning. Vi søger en aftensygeplejerske som vil blive en del af .
    • Sygeplejerske
    • Holbæk
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som sygeplejersker i Slagelse

Herunder ser du udviklingen i udbudte sygeplejerske i Slagelse over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal sygeplejersker.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte sygeplejersker over tid

Dato Alle jobs som sygeplejersker
20. maj 2024 13
19. maj 2024 13
18. maj 2024 13
17. maj 2024 13
16. maj 2024 12
15. maj 2024 12
14. maj 2024 12
13. maj 2024 13
12. maj 2024 14
11. maj 2024 14
10. maj 2024 13
9. maj 2024 13
8. maj 2024 12
7. maj 2024 9
6. maj 2024 11
5. maj 2024 11
4. maj 2024 11
3. maj 2024 9
2. maj 2024 9
1. maj 2024 10
30. april 2024 10
29. april 2024 9
28. april 2024 9
27. april 2024 9
26. april 2024 11
25. april 2024 11
24. april 2024 10
23. april 2024 10
22. april 2024 17
21. april 2024 17
20. april 2024 18