Anæstesisygeplejerske med øje for faglig kvalitet søges til Thisted Anæstesiafsnit, Aalborg Universitetshospital

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Thisted

Vil du arbejde sammen med os, med at gøre det almindelige – ualmindeligt godt?

Vi er en velfungerende anæstesiafdeling, der arbejder med et ”bredt” fagområde, forstået på den måde, at vi betjener flere specialer, Gyn/Obst, Ortopædkir, Parenchym kir., Urologi og Øre/Næse/Hals kirurgi. Derudover betjener vi også en DC klinik.

Vores patienter
Specialerne, som vi betjener, er dagkirurgiske patienter samt indlagte patienter. I vagterne er det hovedsageligt patienter til akutte ortopædkirurgiske indgreb samt obstetriske fødekvinder/sectio, der betjenes.

Da vi er akutsygehus, består vagtarbejdet bl.a. tilkald til medicinske akutte patienter samt transport af patienter, såvel internt i huset og eksternt til behandling på andet sygehus. Desuden har vi også nyfødte til behandling indtil evt. afhentning af babytransporten.

Vores opgaver
Vi arbejder løbende med udvikling af vores basisanæstesiopgaver og deltager gerne i forskningsprojekter. Vi har lige nu en kollega tilknyttet smerteklinikken, og vi har kollegaer der varetager ALS og baby-SIM.

Afsnittet er med til at uddanne anæstesisygeplejersker i Region Nordjylland, hvilket giver en hverdag med diskussioner omkring bedste sygeplejepraksis, evidens samt sparring omkring anæstesimetode m.m. Desuden har vi sygeplejestuderende samt ambulanceassistentelever under uddannelse i praktik i afsnittet.

Vi har uddelegerede ansvarsområder, så du derved kan gå i dybden indenfor interesseområder.

Af andre goder kan vi tilbyde indflydelse på dit arbejde og din arbejdstid, idet vi arbejder med ønskeplan / MIN tid. Vores vagter er dagvagter, dagvagter med efterfølgende rådighedsvagt fra vagtværelse eller hjemmet, aftenvagt med efterfølgende rådighedsvagt fra vagtværelse eller hjemmet. Vores weekendvagter er døgnvagter fra vagtværelse eller hjemmet.

Hvis du synes, at ovenstående lige er noget for dig, og er du ansvarsbevidst og engageret i dit arbejde, vil vi gerne arbejde sammen med dig. Vi er et team på 24 anæstesisygeplejersker og 1 social- og sundhedsassistent. Anæstesisygeplejerskerne spænder i erfaring fra nyuddannede anæstesisygeplejersker til anæstesisygeplejersker med 30 – 40 års erfaring. Men et fælles træk er, at vi alle er engagerede i at udvikle vores faglige kompetencer, og vi brænder for et godt arbejdsmiljø.

Ring gerne til afsnitsledende sygeplejerske Annemarie Dal Overgaard og stil spørgsmål, hvis der er noget, du er i tvivl om - tlf.: 97650430 eller mobil: 20228953.
Ansøgningsfrist 17. juni 2022 med forventet ansættelsessamtale torsdag den 23. juni 2022.

Om Region Nordjylland
Region Nordjylland leverer velfærd til omkring 590.000 nordjyder inden for sundhed, regional udvikling og det specialiserede socialområde. Vi er ca. 15.000 medarbejdere om opgaven, der med et utal af forskellige fagligheder hver dag arbejder for at skabe værdi for de nordjyske patienter og borgere og et sammenhængende Nordjylland. Hos os kan du både gøre karriere, gøre hver dag vigtig og gøre en forskel. Læs mere om regionen på .


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Sygeplejerske", og befinder sig i kategorien "Sundhed og forskning".

Arbejdsstedet er beliggende i Thisted.

Jobbet er oprettet på vores service den 31.5.2022, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Sygeplejerske
  • Thisted
  • Fredag den 17. juni 2022

Lignende jobs

  • Sygeplejerske i Aalborg

    En stilling som afdelingslæge i Idrætsklinikken, Ortopædkirurgisk Afdeling, Aalborg Universitetshospital, er ledig til besættelse 1. august 2024, eller efter aftale. Ansøger foretrækkes med interes..
    • Sygeplejerske
    • Aalborg
    Få mere info
  • Sygeplejerske i Aalborg

    En fuldtidsstilling som ledende terapeut i Fysio- og Ergoterapiafdelingen, Aalborg Universitetshospital er ledig fra 1. august 2024 eller snarest derefter.Fysio- og Ergoterapiafdelingen er ford..
    • Sygeplejerske
    • Aalborg
    Få mere info
  • Sygeplejerske i Aalborg

    På Aalborg Universitetshospitals skal der pr. 1 oktober 2024 besættes en stilling som afdelingslæge ved det neonatale team. Stillingen er en fast stilling.Vi er en spændende, alsidig og travl a..
    • Sygeplejerske
    • Aalborg
    Få mere info
  • Sygeplejerske i Hjørring

    Vi ønsker en afdelingslæge, der vil bidrage til udvikling af såvel patientforløb, arbejdsgange, medarbejdere som fagområdet i det hele taget – herunder ikke mindst med fokus på uddannelse af yngre .
    • Sygeplejerske
    • Hjørring
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som sygeplejersker i Thisted

Herunder ser du udviklingen i udbudte sygeplejerske i Thisted over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal sygeplejersker.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte sygeplejersker over tid

Dato Alle jobs som sygeplejersker
1. juni 2024 2
31. maj 2024 2
30. maj 2024 2
29. maj 2024 2
28. maj 2024 1
27. maj 2024 1
26. maj 2024 1
25. maj 2024 1
24. maj 2024 1