Akutpladserne på Fjordparken søger sygeplejerske

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Videbæk

Har du lyst til at blive en del af Ringkøbing Skjerns akutfunktion?

Er du sygeplejerske, gerne med to års erfaring, mangler vi dig på akutaflastningsdelen på Fjordparken, til at indgå i vores velfungerende team, gerne fra den 1. januar 2024, eller efter aftale.

Stillingerne er med vagter i både dag- og nattevagter, men der er også mulighed for at have ren nattevagt, såfremt dette passer bedre ind i dit liv. Timetallet kan du selv have indflydelse på.

Du bliver en del af et akutteam, der ud over de akutte aflastningspladser, har et udekørende akutteam på Fjordparken. Du vil primært komme til at arbejde med de akutte aflastningsborgere.

Vi er en del af Naturens rige, hvor visionerne er:

Alle skal have frihed til at skabe sig et godt liv

Vi er en del af Naturens Rige, og akutpladserne er et tilbud for komplekse og akut syge borgere inden for alle grene af sygeplejen. Vi skaber trygge, målrettede og individuelle forløb i samarbejde med borgerne, så de kan få frihed til fortsat at leve et godt liv

Vi tænker bæredygtighed ind i alt, hvad vi gør

Vi kan tilbyde en bæredygtig arbejdsplads, hvor du får mulighed for, at vise hvad du kan med din sygeplejefaglighed både i handling og med refleksion. Vi forventer, at du kan bidrage med sparring i det daglige arbejde med vores tværfaglige team, bestående af social- og sundhedsassistenter, sygeplejersker og ergo- og fysioterapeuter, så vi kan forblive et bæredygtigt team, hvor borgerne kan drage nytte at vores arbejde

Her skal være fællesskaber for alle

Derfor kan vi tilbyde et team, hvor fællesskabet findes i borgerplejen. Hvor humor og teamwork er med til at løfte i en travl hverdag med hurtige forløb. Vi er fagligt tæt på borgeren, uden at trænge os på, og har fokus på borgerne i og uden for fællesskabet.

Plejen til de akut syge borgere i kommunen er under udvikling, noget vi i fællesskab er med til at skabe retning i, så det er en nødvendighed, at du har lysten til at være med til at udvikle dine kompetencer og området.

Har du lyst til at høre mere om stillingen, er du velkommen til at kontakte gruppeleder Karin Højmose på tlf.: 2086 3569, eller enhedsleder Deirdre Toft på tlf.: 5455 7456

Se også vores video på YouTube her

Løn efter principperne i Ny løn.

Vi har samtaler løbende, dog senest i uge 51.
Når rette ansøger er fundet, fjernes opslaget fra siden.

Du sender din ansøgning ved at trykke på knappen "Ansøg" nederst på siden. Vedhæft din ansøgning og dit CV samt relevante bilag i PDF eller DOC format.

Medarbejderne i Ringkøbing-Skjern Kommune er vores vigtigste ressource

Vi understøtter det gode liv og væksten. Vi går efter de gode løsninger sammen med borgere, virksomheder og andre gode relationer.

Vores arbejde er båret af viden, som vi hele tiden udvikler. Vi lærer af enhver opgave - både som enkeltperson, team og organisation. Læring er en del af hverdagen.

Vi er og bliver rige på natur i Danmarks største kommune. Naturen er kilden til det gode liv og til at skabe vækst. Det går vi efter. Det lykkes, fordi vi forkæler ildsjælene og arbejder sammen på tværs.

Denne jobannonce blev oprindeligt opslået på https://www.ofir.dk/
(Den originale annonce kan ses på: https://www.ofir.dk/showojob?ofirid=8ca7b4bf)
Kilde: Jobnet.dk


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Sygeplejerske", og befinder sig i kategorien "Sundhed og forskning".

Arbejdsstedet er beliggende i Videbæk.

Jobbet er oprettet på vores service den 24.11.2023, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Sygeplejerske
  • Videbæk
  • Onsdag den 13. december 2023

Lignende jobs

  • Sygeplejerske i Vestjylland

    Er du studerende og mangler et sommerferiejob og evt. efterfølgende afløser/weekendarbejde?Har du lyst til og mod på at pleje og yde omsorg for andre mennesker?Kan du sætte dig ind i andres situati..
    • Sygeplejerske
    • Vestjylland
    Få mere info
  • Sygeplejerske i Vestjylland

    Hjemmeplejen og ældrecentre i [xxxxx] søger ufaglærte til et introstillingsforløb. Dette giver dig, som overvejer at læse til sygeplejerske, mulighed for at få et unikt indblik .
    • Sygeplejerske
    • Vestjylland
    Få mere info
  • Sygeplejerske i Lemvig

    Stillingen er på ca. 30 timer ugentligt – i dagvagter – og kun på hverdage.Ældrecenter Hav-Fjord har to boenheder. Her arbejdes ud fra principperne omkring leve-bo-miljø.Du vil indgå i plej..
    • Sygeplejerske
    • Lemvig
    Få mere info
  • Sygeplejerske i Vestjylland

    Vi søger en sygeplejerske 32 timer til et vikariat på grund af sygdom fra nu eller snarest.Stilling er fortrinsvis i dagvagt og med vagt-, weekend- og søgnehelligdagsfri.Sygeplejersken har i plejeb..
    • Sygeplejerske
    • Vestjylland
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som sygeplejersker i Videbæk

Herunder ser du udviklingen i udbudte sygeplejerske i Videbæk over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal sygeplejersker.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte sygeplejersker over tid

Dato Alle jobs som sygeplejersker
24. april 2024 1
23. april 2024 1
22. april 2024 1
21. april 2024 1
20. april 2024 1