Kvalitetssygeplejerske til Staben i Psykiatrien Syd, Vordingborg

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Vordingborg

Dygtig kvalitetssygeplejerske søges til spændende og udfordrende stilling i Psykiatrien Syd pr. 1. september 2023 eller snarest muligt

Da den ene af vores nuværende kvalitetskonsulenter har søgt nye udfordringer, er vi på udkig efter en ny kollega til vores fantastiske stabsteam. Vi tilbyder afvekslende opgaver i en hverdag fuld af spændende udfordringer. Du kommer til at arbejde i Staben sammen med 7 dygtige kollegaer med forskellige faglige baggrunde samt afdelingens ledelse. Via funktionen som kvalitetssygeplejerske kommer du samtidig til at have en bred berøringsflade ud i organisationen, og gode samarbejds- og formidlingsevner er derfor alfa og omega. Sammen med dine kollegaer skal du levere ledelsesstøtte til afdelingsledelsen og afsnitsledelserne på højt fagligt og professionelt niveau.

Lidt om os
Psykiatrien Syd er en af flere afdelinger i Psykiatrien, Region Sjælland. Vi varetager den voksen-og ældrepsykiatriske behandling for borgere mellem 18-75 år, som er bosiddende i Lolland, Guldborgsund, Vordingborg og Næstved kommuner.

Afdelingen består af i alt 8 sengeafsnit, Psykiatrisk Akutmodtagelse og Centerterapien, alle beliggende i Vordingborg, samt distriktspsykiatriske ambulatorier og psykiatriske klinikker fordelt i Næstved, Vordingborg, Nykøbing Falster og Maribo. De Særlige Pladser i Region Sjælland er ligeledes beliggende i Vordingborg.

Staben er beliggende i Vordingborg, og vi har til huse i nyrestaurerede lokaler i den historiske hovedbygning på Oringe med smukke, naturskønne omgivelser.

I Staben løser vi en bred vifte af HR- og administrative opgaver for Psykiatrien Syds afdelingsledelse og for vores forskellige afsnit og ambulatorier.

Jobbet

Kvalitetssygeplejersken er organiseret i en stabsenhed og betjener hele organisationen i samarbejde med de øvrige stabsmedarbejdere.
Psykiatrien Syd er en udviklingsorienteret organisation, og vi har et stort ønske om kontinuerligt at arbejde med forbedringer, patientsikkerhed og forbedringsprojekter.

Der arbejdes systematisk med nedbringelse af tvang samt de nationale kvalitetsmål, hvorfor en vigtig opgave for kvalitetssygeplejersken er at skabe forbedringer og indsatser på tværs af sektorer i forhold til de nationale kvalitetsmål. Monitorering, opfølgning på kvalitetsdata og løbende kvalitetsovervågning er ligeledes en vigtig del af kvalitetssygeplejerskens arbejdsområde.

Du bliver en del af kvalitetsgruppen i staben, hvor du i samarbejde med vores anden kvalitetssygeplejerske, der snart er færdig som cand. cur., skal løfte opgaverne på kvalitetsområdet.

De primære arbejdsopgaver er at kvalitetsudvikle patientpleje og -behandling samt implementere nye tiltag i samarbejde med ledere og medarbejdere i de enkelte teams og afsnit. Patientsikkerhedsarbejdet hører også med til arbejdsfeltet.

Du skal bistå med ledelsesstøtte til afdelingsledelsen indenfor kvalitets- og udviklingsområdet, samt kunne agere selvstændigt på vegne af afdelingsledelsen i diverse sammenhænge. Det forventes høj selvstændighed i opgavevaretagelsen i forhold til udarbejdelse af dagsordener, sagsfremstillinger, referatskrivning samt opfølgning på diverse møder.

Derudover skal du være tovholder på projekter samt yde bistand og støtte i forhold til projekt- og udviklingsprocesser. Det er af afgørende betydning, at du er vedholdende, iderig og fagligt velfunderet.

Kvalitetsudviklingen foregår i tæt samspil med klinikerne, og en stor del af arbejdstiden vil være ude blandt disse. Du skal være naturligt god til at danne netværk og have lyst til at befinde dig ude i klinikken.

Du får en spændende og attraktiv stilling med rig mulighed for indflydelse på udviklingen af den psykiatriske patientbehandling både i Psykiatrien Syd, men også i hele Region Sjælland, idet du kommer til at indgå i forskellige regionale fora. Der er gode muligheder for såvel faglig som personlig udvikling.

Du får engagerede kolleger, der kan give dig solid faglig sparring og inspiration. Vi har et godt arbejdsmiljø med god stemning, respekt og en tværgående og fleksibel opgaveløsning, hvor vi hjælper hinanden. Vi lægger stor vægt på trivsel, kommunikation, vidensdeling og kompetenceudvikling.

Dine kvalifikationer

  • Du har psykiatrisk erfaring
  • Du har en specialuddannelse i psykiatri
  • Du er måske oven i købet cand. cur.
  • Du har solid erfaring med dokumentation i Sundhedsplatformen
  • Du har erfaring fra projekt- og udviklingsarbejde, herunder at arbejde med data
  • Du har erfaring og viden om kvalitet og udvikling i sundhedsvæsenet, helst fra psykiatrien
  • Du evner at arbejde målrettet, detaljeret og systematisk i kvalitets- og udviklingsarbejdet
  • Du evner at indgå i et tæt samarbejde med Psykiatrien Syds tværfaglige medarbejdere samt enhedsledelserne i kvalitets- og udviklingsopgaver
  • Du evner at forstå og indgå i pædagogiske processer
  • Du evner implementering af overordnede politikker og strategier samt udarbejdelse af lokale retningsgivende dokumenter
  • Du er udviklings- og serviceminded

Referencer og straffeattest
Vi indhenter efter fast praksis reference fra tidligere ansættelser forud for endelig ansættelse. Ansættelse er ligeledes betinget af modtagelse af tilfredsstillende straffeattest, jf. Regionens politik herom.

Løn og ansættelsesvilkår

Stillingen er på 37 timer pr. uge med flekstidsordning.
Du ansættes og aflønnes efter gældende overenskomst.

Interesseret i jobbet?
Se mere om Psykiatrien på vores rekrutteringsportal www.jobipsykiatrien.dk
Har du lyst til at høre mere om stillingen, er du velkommen til at kontakte os. Stillings- og funktionsbeskrivelse kan rekvireres.
Ansøgning, CV, uddannelsesbevis samt relevante dokumenter sendes online via hjemmesiden.

Kontaktperson(er):

Navn: Mia Hesselberg Nielsen
Stilling: chefsygeplejerske
E-mail: [email protected]
Telefon: 58 53 70 05 / Mobil: 51 51 23 14

Navn: Isabel Melander Christiansen
Stilling: stabsleder
E-mail: [email protected]
Telefon: 58 53 70 02 / Mobil: 93 56 60 07

Ansøgningsfrist: 17. juli 2023 kl. 10.00

Ansættelsessamtaler: 24. juli 2023

Ansættelsesdato: 1. september 2023 eller hurtigst muligt

I Region Sjælland anerkender vi, at alle medarbejdere er forskellige, og at disse forskelle er et aktiv. Vi har i Region Sjælland brug for dygtige og talentfulde medarbejdere uanset køn, alder, baggrund, handicap, seksuelle orientering, religion og eventuelle begrænsninger. Vi ser mangfoldighed og ligestilling som en styrke for både det faglige, det kollegiale og det udviklende arbejde. Region Sjælland opfordrer derfor potentielle kandidater til at søge vores opslåede stillinger uanset livsfase og situation.

PS: Se Psykiatriens Syds matrikler, din kommende arbejdsplads, ved at klikke her: Psykiatrien Syd | SkyPixel. Og hvis du er ekstra nysgerrig på organisationen, de ansatte der arbejder her og de mennesker som vi hjælper, så følg os eventuelt på vores instagramprofil: Psykiatrien_Syd.


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Sygeplejerske", og befinder sig i kategorien "Sundhed og forskning".

Arbejdsstedet er beliggende i Vordingborg.

Jobbet er oprettet på vores service den 22.6.2023, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Sygeplejerske
  • Vordingborg
  • Mandag den 17. juli 2023

Lignende jobs

  • Sygeplejerske i Vordingborg

    Sygeplejerske til Psykiatrisk Akutmodtagelse, Psykiatrien Syd, Vordingborg. Er du interesseret i akut psykiatri enten som nyuddannet eller som erfaren, så vil vi gerne skæddersy et introduktion..
    • Sygeplejerske
    • Vordingborg
    Få mere info
  • Sygeplejerske i Næstved

    Specialsygeplejerske søges Vil du være en del af en Børne og Ungdomspsykiatrisk klinik i udvikling? Har du lyst til at udvikle de særlige kompetencer, som du har oparbejdet under specialudd..
    • Sygeplejerske
    • Næstved
    Få mere info
  • Sygeplejerske i Næstved

    Vil du arbejde i en udviklingsorienteret og ambitiøs organisation, hvor målet er at bringe sundhedsydelserne tættere på borgerne? Vil du være med til at sikre borgerne den bedste behandling..
    • Sygeplejerske
    • Næstved
    Få mere info
  • Sygeplejerske i Vordingborg

    F-ACT team Distriktspsykiatrien i Vordingborg udgøres af en meget erfaren gruppe medarbejdere bestående af 6 sygeplejersker, 1 ergoterapeut, 1 socialrådgiver,1 lægesekretær, 1 kontorassistent, 1 ov..
    • Sygeplejerske
    • Vordingborg
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som sygeplejersker i Vordingborg

Herunder ser du udviklingen i udbudte sygeplejerske i Vordingborg over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal sygeplejersker.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte sygeplejersker over tid

Dato Alle jobs som sygeplejersker
7. maj 2024 4
6. maj 2024 4
5. maj 2024 4
4. maj 2024 4
3. maj 2024 3
2. maj 2024 3
1. maj 2024 3
30. april 2024 3
29. april 2024 3
28. april 2024 2
27. april 2024 2
26. april 2024 2
25. april 2024 3
24. april 2024 3
23. april 2024 3
22. april 2024 4
21. april 2024 4
20. april 2024 5
19. april 2024 4
18. april 2024 4
17. april 2024 4
16. april 2024 4
15. april 2024 4
14. april 2024 4
13. april 2024 4
12. april 2024 4
11. april 2024 3
10. april 2024 3
9. april 2024 3
8. april 2024 3
7. april 2024 3