Sygeplejerske til BÆLTEFRIT ældrepsykiatrisk afsnit, S5, Psykiatrien Syd i Vordingborg

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Vordingborg

Er du nyuddannet eller erfaren sygeplejerske? Vægter du læring, udvikling, fællesskab og humor i din dagligdag? Så er du måske vores nye kollega på BÆLTEFRIT ældrepsykiatrisk afsnit, i Psykiatrien Syd.

Vi søger en sygeplejerske pr. 1. august eller snarest muligt derefter.

Om du er nyuddannet eller erfaren sygeplejerske, er ikke så vigtigt for os, så længe du har interesse i psykiatri og geriatri, og kan lide udvikling, humor og fællesskab – så skal vi nok sørge for at klæde dig godt på med oplæring ud fra Regionens onboardingprogram med mentor og buddies.

Om afdelingen: S5 er et integreret afsnit med plads til 14 patienter. Afsnittet ligger i en nybygget og nyrenoveret bygning med en dejlig stor gårdhave på smukke Oringe. Vi modtager ældre patienter med aldersrelaterede psykiatriske sygdomme fra 70 år, og indlæggelsestiden er i gennemsnit 30 dage.

Hvem er vi?

Vi er en tværfaglig personalegruppe sammensat af både sygeplejersker, social – og sundhedsassistenter, en klinisk sygeplejespecialist, to pædagoger, en socialrådgiver, to læger (med hhv. speciale i psykiatri og intern medicin), en ergoterapeut og en fysioterapeut samt en lægesekretær. To af vores social – og sundhedsassistenter er desuden uddannede træningsambassadører, som sørger for, at vi får rørt os hver dag i arbejdstiden, hvilket både minimerer smerter samt skaber grin og glæde.
Vi vægter fællesskab, arbejdsmiljø, samarbejde, læring, åben dialog og humor højt. Derudover har vi stor respekt for hinandens forskellige anciennitet og kompetencer. Vi er gode til at sparre og lære med/af hinanden.

Hvordan arbejder vi?
Hverdagen på S5 er foranderlig, og vi beskæftiger os med alle aspekter af psykiatriske diagnoser og psykiatrisk sygepleje. Dagligdagen er ofte præget af, at patienterne også har sociale og/eller somatiske problemstillinger, hvorfor vi også har mange tværfaglige og tværsektorielle samarbejdspartnere, ligesom vi både har speciallæger i psykiatri og intern medicin ansat på afdelingen.
Vi arbejder bl.a. aktivt med nedbringelse af tvang ud fra Safewards og deeskaleringsprincipperne, og i de særligt komplekse forløb anvender vi koordinerende indsatsplaner. Vores udgangspunkt for patienternes behandling centrerer sig om aktiv patientdeltagelse med fokus på patientens kliniske og personlige recovery, kommunikation, relationsdannelse, medicinsk behandling og fysisk aktivitet. Vi har alarmfunktion i alle vagtlag. Som sygeplejerske vil du på sigt være ansvarshavende i aften – og weekendvagter. Vi har fokus på udvikling og læring, med rig mulighed for uddannelse og kurser.

Vi søger dig som:

  • Enten er erfaren eller nyuddannet sygeplejerske – vi sørger for at klæde alle nye kollegaer godt på!
  • Har interesse for psykiatri og geriatri, og måske endda erfaring fra et af specialerne eller en relevant efteruddannelse – erfaring er som sagt ikke et krav, så længe du har lyst og interesse i et nyt speciale
  • På sigt har lyst til at videreuddanne dig inden for psykiatrien
  • Lægger vægt på ansvar, dialog og samarbejde, både med patienter, pårørende og kolleger
  • Tager udgangspunkt i patienten og dennes behov, samt medvirker til at sikre et godt forløb for den enkelte patient
  • Er faglig engageret og vil medvirke til at bidrage til afsnittets faglige udvikling

Vi kan tilbyde dig:

  • En fuldtidsstilling på 37 timer, med weekendvagt 1-2 weekender om måneden
  • En god introduktion til psykiatrien, ud fra Regionens onboardingprogram, hvor du får en mentor det første år og buddies i oplæringsperioden
  • Et bæltefrit afsnit, som har fokus på at forebygge tvang i arbejdet med Safewards, relationer og deeskalering
  • Læringslaboratorie på Oringe (Oplæring i PVK-anlæggelse, IV væskeophæng, KAD-anlæggelse, injektioner, suturering, m.v.).
  • Indflydelse på dit eget arbejdsliv i et vekslende job med mange spændende udfordringer
  • Kolleger, der vægter høj faglighed, sparring, refleksion og ikke mindst humor
  • Mulighed for efteruddannelse indenfor psykiatrien efter 2 års ansættelse.

Om stillingen:

Fuldtidsstilling med ugentlig arbejdstid på 37 timer. Stillingen ønskes besat 1. august 2023 eller snarest mulig derefter. Vi tilbyder blandede vagter i dag- og aftenhold, arbejde 1-2 weekender om måneden.

Du er meget velkommen til at komme på et uforpligtende besøg, eller ringe for at høre nærmere om stillingen hos oversygeplejerske Linda Nagel på telefon: 93566712 eller 58537310.

Er du på de sociale medier kan du desuden gå på Instagram og søge efter vores profil ”psykiatrien_syd”, hvor du kan få mere viden om arbejdet i Psykiatrien Syd, de ansatte og patienterne.

Ansøgningsfrist: 15. august 2023

Ansættelsessamtaler: Løbende.

Ansættelsesdato: 1. august 2023, eller snarest muligt derefter.

Løn og ansættelsesforhold: Løn efter gældende overenskomster.

Straffeattest: I forbindelse med ansættelse skal der, jf. Regionernes politik herom, indhentes straffeattest.

I Region Sjælland anerkender vi, at alle medarbejdere er forskellige, og at disse forskelle er et aktiv. Vi har i Region Sjælland brug for dygtige og talentfulde medarbejdere uanset køn, alder, baggrund, handicap, seksuelle orientering, religion og eventuelle begrænsninger. Vi ser mangfoldighed og ligestilling som en styrke for både det faglige, det kollegiale og det udviklende arbejde. Region Sjælland opfordrer derfor potentielle kandidater til at søge vores opslåede stillinger uanset livsfase og situation.

PS: Se Psykiatriens Syds matrikler, din kommende arbejdsplads, ved at klikke her: Psykiatrien Syd | SkyPixel. Og hvis du er ekstra nysgerrig på organisationen, de ansatte der arbejder her og de mennesker som vi hjælper, så følg os eventuelt på vores instagram profil: Psykiatrien_Syd.


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Sygeplejerske", og befinder sig i kategorien "Sundhed og forskning".

Arbejdsstedet er beliggende i Vordingborg.

Jobbet er oprettet på vores service den 23.6.2023, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Sygeplejerske
  • Vordingborg
  • Tirsdag den 15. august 2023

Lignende jobs

  • Sygeplejerske i Vordingborg

    Sygeplejerske til Psykiatrisk Akutmodtagelse, Psykiatrien Syd, Vordingborg. Er du interesseret i akut psykiatri enten som nyuddannet eller som erfaren, så vil vi gerne skæddersy et introduktion..
    • Sygeplejerske
    • Vordingborg
    Få mere info
  • Sygeplejerske i Næstved

    Vil du arbejde i en udviklingsorienteret og ambitiøs organisation, hvor målet er at bringe sundhedsydelserne tættere på borgerne? Vil du være med til at sikre borgerne den bedste behandling..
    • Sygeplejerske
    • Næstved
    Få mere info
  • Sygeplejerske i Vordingborg

    F-ACT team Distriktspsykiatrien i Vordingborg udgøres af en meget erfaren gruppe medarbejdere bestående af 6 sygeplejersker, 1 ergoterapeut, 1 socialrådgiver,1 lægesekretær, 1 kontorassistent, 1 ov..
    • Sygeplejerske
    • Vordingborg
    Få mere info
  • Sygeplejerske i Vordingborg

    Patienterne i afsnit S1 søger en sygeplejerske, der gerne vil være der for dem, når de kommer ind i Psykiatrien og har det dårligst. Sygeplejersken er ambassadør for arbejdet med nedbringelse af vo..
    • Sygeplejerske
    • Vordingborg
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som sygeplejersker i Vordingborg

Herunder ser du udviklingen i udbudte sygeplejerske i Vordingborg over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal sygeplejersker.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte sygeplejersker over tid

Dato Alle jobs som sygeplejersker
17. maj 2024 5
16. maj 2024 5
15. maj 2024 5
14. maj 2024 5
13. maj 2024 5
12. maj 2024 5
11. maj 2024 5
10. maj 2024 4
9. maj 2024 4
8. maj 2024 4
7. maj 2024 4
6. maj 2024 4
5. maj 2024 4
4. maj 2024 4
3. maj 2024 3
2. maj 2024 3
1. maj 2024 3
30. april 2024 3
29. april 2024 3
28. april 2024 2
27. april 2024 2
26. april 2024 2
25. april 2024 3
24. april 2024 3
23. april 2024 3
22. april 2024 4
21. april 2024 4
20. april 2024 5
19. april 2024 4
18. april 2024 4
17. april 2024 4