2 klinikassistenter søges !

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Højbjerg

2 klinikassistenter søges!

Er du vores ny, gode kollega?

Til moderne, veldreven og særdeles travl praksis i Højbjerg, i den sydlige del af Århus, med 2 tandlæger, 1 tandplejer, 1 sekretær og 3 (snart 4) klinikassistenter, søges 2 dygtige, erfarne klinikassistenter, med tiltrædelse 1/9 2023 eller efter aftale.

Da én af vores nøglemedarbejdere desværre har valgt at søge nye udfordringer andetsteds, søger vi en erstatning for hende (profil 1) og desuden vil vi på grund af travlhed gerne udvide vores personale med yderligere én klinikassistent (profil 2) Der er tale om to fuldtidsstillinger.

Profil 1:

Du har en bred erfaring indenfor klinikassistentfaget og har efterhånden fået lyst til at påtage dig flere administrative opgaver, som for eksempel lagerstyring og vareindkøb, diverse kontrol-procedurer, organisering af vedligehold og service, lettere kontorarbejde, kommunikation via EDI-portalen samt patient- og telefonekspedition i receptionen. Du er i stand til - naturligvis efter passende introduktion – at arbejde selvstændigt med ovenstående. Du har stadig lysten til i mindre grad at deltage i den direkte patientkontakt under arbejdet ved stolen med både almindelig patientbehandling, implantatoperationer og lignende. Du bidrager positivt til den gode stemning på klinikken og sætter en ære i dit arbejde.

Profil 2:

Du er en dygtig og erfaren klinikassistent, som har styr på almindelig patientbehandling og desuden gerne erfaring indenfor implantatkirurgi – eller alternativt lysten til at lære dette spændende område bedre at kende. Du kan overskue at arbejde sammen med forskellige tandlæger i vores rotationsordning. Også du værdsætter gode kollegiale relationer og sætter en ære i dit arbejde.

Vi tilstræber et godt og trygt arbejdsmiljø og tilbyder forskellige personalegoder, såsom betalt frokostpause, frisk frugt hver dag, sundhedsforsikring mv., samt naturligvis ordnede ansættelsesforhold.

Hvis du er interesseret – eller måske ønsker at høre mere om os og de stillinger, som vi tilbyder – så tøv ikke med at kontakte os. Du er også velkommen til at aflægge os et besøg og møde os og se klinikken.

Vi glæder os til at høre fra dig.

Tandlægerne Holmevej

Henrik Frandsen og Torsten Traberg

Holmevej 175

8270 Højbjerg

86272744

[email protected]


Kilde: Jobnet.dk


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Tandplejer og klinikassistent", og befinder sig i kategorien "Sundhed og forskning".

Arbejdsstedet er beliggende i Højbjerg.

Jobbet er oprettet på vores service den 7.7.2023, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Tandplejer og klinikassistent
  • Højbjerg
  • Onsdag den 19. juli 2023

Lignende jobs

  • Tandplejer og klinikassistent i Århus N

    En af vores dygtige klinikassistenter gennem 20 år går snart på efterløn. Derfor søger vi en erfaren klinikassistent til en alsidig stilling på vores hyggelige klinik. Stillingen er på ca. 31 timer..
    • Tandplejer og klinikassistent
    • Århus N
    Få mere info
  • Tandplejer og klinikassistent i Risskov

    Godt Smil Tandlægerne i Risskov søger elev - er det måske dig? Til vores klinik i Risskov søger vi en klinikassistentelev til tiltrædelse 1. maj, 1. juni eller 1. juli. Vi venter gerne på dig, me..
    • Tandplejer og klinikassistent
    • Risskov
    Få mere info
  • Tandplejer og klinikassistent i Risskov

    [xxxxx] søger klinikassistent: Vi er et team, der består af 8 klinikassistenter, 1 receptionist, 4 tandplejere, 5 tandlæger, 1 tandtekniker samt specialtandlæger i ortodonti og kæb..
    • Tandplejer og klinikassistent
    • Risskov
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som tandplejere og klinikassistenter i Højbjerg

Herunder ser du udviklingen i udbudte tandplejer og klinikassistent i Højbjerg over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal tandplejere og klinikassistenter.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte tandplejere og klinikassistenter over tid

Dato Alle jobs som tandplejere og klinikassistenter
15. april 2024 1
14. april 2024 1
13. april 2024 1
12. april 2024 1
11. april 2024 1
10. april 2024 1
9. april 2024 1
8. april 2024 1
7. april 2024 1
6. april 2024 1
5. april 2024 1
4. april 2024 1
3. april 2024 1
2. april 2024 1
1. april 2024 1
31. marts 2024 1
30. marts 2024 1
29. marts 2024 1