Rekrutteringsfirma

3D CAD Mechanical & Design Engineer, Hartmann Technology

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

3D CAD Mechanical & Design Engineer

Brødrene Hartmann A/S vokser og har behov for at forstærke sin organisation med en 3D CAD Mechanical & Design Engineer. Ansvaret for den teknologiske udvikling af maskin- og procesanlæg i Brødrene Hartmann A/S ligger i det globale teknologicenter, Hartmann Technology, hvor dedikerede medarbejdere dagligt arbejder med kundeprojekter til det globale marked.

Hartmann Technology ønsker at ansætte 3D CAD Mechanical & Design Engineer til at beskæftige sig med udvikling af forme og værktøje aka Moulds & Tools. Så hvis du motiveres af at design og udvikle værktøjer i en international projekt organisation for globalt anerkendt og bundsolid virksomhed, er hér muligheden.

Stillingen:

Som 3D CAD Mechanical & Design Engineer bliver du en del af en fokuseret udviklingsafdeling fordelt på to lokationer i Tønder og Kolding. Dit daglige sparringsnetværk består af erfarne kolleger der som dig beskæftiger sig med udvikling og projektering af proces- og produktionsanlæg. I denne stilling får du mulighed for at opleve hele processen; fra design, dimensionering, projektering til produktion og installation på fabrikkerne.

Dine primære opgaver og roller vil være:

  • Design og konstruktion af forme og værktøjer i 3D programmet Catia – hele processen fra idé til drift i intern produktion med de nyudviklede værktøjer, således den samlede tidslinje optimeres.
  • Omsætte 3D modellerne af emballage til forme og værktøjer, dvs. udarbejde detaljeret løsningsforslag
  • 3D printning samt have indsigt i og være nysgerrig omkring hvad der kan lade sig gøre indenfor området
  • Konstruktion og gennemførelse af kundetilpassede projekter og kundeordrer/ reservedelssalg
  • Udvikling og test i samarbejde med værkstedet, produktion og andre funktioner.
  • Ansvarlig for styklister og varenummer der indgår i forme og værktøjer.

Tidligere i år åbnede Hartmann Technology kontor i Kolding, hvor der især fokuseres på udvikling af nye projekter samt energi optimering og besparelse. Efter dine første 6 måneder med fire dage om ugen i Tønder, vil der være mulighed for at kunne arbejde nogle dage ud fra kontoret i Kolding, f.eks. to dage i Tønder og tre dage i Kolding.

Faglige kvalifikationer:

Til stillingen som 3D CAD Mechanical & Design Engineer søger vi en erfaren og kompetent udvikler, hvor især erfaring med 3D udvikling er central. At kunne udvikle fra idé til færdigt produkt er vigtigt for alle områder, dvs. du skal gerne kunne påvise, at du tidligere har været med til eller endnu bedre været ansvarlig for udvikling af en hel proces fra idé til færdig løsning. Som 3D CAD Mechanical & Design Engineer er du uddannet som produktionsteknolog eller mechanical engineer på bachelor eller master niveau. Og selvom det forventes at alle udviklingsingeniører er kreative og nyskabende, skal man i denne rolle på samme tid være meget detaljeorienteret og evne at overskue og håndtere høj kompleksitet.

Da hovedparten af Hartmann Gruppens fabrikker ligger i udlandet, vil der være ca. 5-10 rejsedage i stillingen og det forventes, at man kan tale og skrive engelsk på professionelt niveau.

Personlige kvalifikationer:

Du er kompetent og respekteret for din faglighed. Som person er du helt grundlæggende nysgerrig, opsøgende på nye ideer og helt naturligt fordyber du dig i komplekse emner, når det kræves. Du er entreprenant i din indstilling og du er klar til at yde en ekstra indsats, når det er påkrævet. Du er systematisk, dvs. du har det fint med at fejle, men du sørger for at undgå at gentage fejl. Sidst – men ikke mindst – er du ambitiøs mht. løsningsmuligheder, men også bevidst om, at tålmodig er en dyd, hvad de rigtige løsninger angår. Det falder dig helt naturligt at afprøve grænserne for, hvor innovative produkter og løsninger, det er muligt at lave. Slutteligt er du en god kollega og du vil se frem til at være med til at yde dit bidrag til et stærkt og sammenhængende innovationsmiljø.

Du tilbydes:

Indtræden i en virksomhed med høje forventninger til fremtidig vækst pga. generel udfasning af plastemballage i verdenen samt en virksomhed med strategisk fokus på reduktion af CO2 og energiforbrug. Drivkraften i Hartmann Technologys dagligdag er udvikling, produktion og salg af verdens bedste maskiner og anlæg til produktion af bæredygtig emballage. Hos Hartmann Technology får du en dagligdag i uformelt arbejdsmiljø med stor frihed under ansvar for den enkelte medarbejder i en flad organisationsstruktur.

Om Hartmann Technology:

Hartmann Technology er det globale teknologicenter for Brødrene Hartmann A/S. Ud fra to lokationer i Tønder og Kolding udvikles maskiner, procesanlæg og hele produktionslinjer til støbning af æggebakker og frugtemballage, både til egne fabrikker og til eksterne kunder på det globale marked. Brødrene Hartmann A/S oplever stor succes, og er en virksomhed i konstant udvikling med flere udfordrende projekter undervejs, hvor netop Hartmann Technology´s evne til at forsat at levere den rette innovation og løsninger til projekterne er afgørende for den fremtidige succes. Alt i alt arbejder der ca. 60 personer hos Hartmann Technology.

Hartmann Technology er markedsledende i verden på sit område og leverer størsteparten af de maskiner og anlæg, der globalt bruges til æggebakkefremstilling.

Om rekrutteringsprocessen:
Rekrutteringsprocessen foregår i tæt samarbejde med rekrutteringsvirksomheden Brinch & Partners ved Partner Peter Bjerring som med mange års samarbejde har et indgående kendskab til virksomheden. Spørgsmål er meget velkomne og kan rettes til Peter på mobil 23 277 287 eller via mail [email protected]



Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Teknisk designer", og befinder sig i kategorien "Industri, håndværk og teknik".

Jobbet er oprettet på vores service den 3.7.2023, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Teknisk designer

Statistik over udbudte jobs som teknisk designere

Herunder ser du udviklingen i udbudte teknisk designer over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal teknisk designere.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte teknisk designere over tid

Dato Alle jobs som teknisk designere
30. april 2024 27
29. april 2024 26
28. april 2024 23
27. april 2024 23
26. april 2024 25
25. april 2024 25
24. april 2024 27
23. april 2024 24
22. april 2024 22
21. april 2024 22
20. april 2024 22
19. april 2024 23
18. april 2024 21
17. april 2024 21
16. april 2024 20
15. april 2024 22
14. april 2024 21
13. april 2024 21
12. april 2024 20
11. april 2024 20
10. april 2024 21
9. april 2024 24
8. april 2024 24
7. april 2024 24
6. april 2024 26
5. april 2024 27
4. april 2024 27
3. april 2024 23
2. april 2024 30
1. april 2024 27
31. marts 2024 31