Teknisk tegner - Kan du omsætte ideer og streger til brugbare tegninger?

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Middelfart

Kan du omsætte ideer og streger til brugbare tegninger?

For POM Industries søger ReQT Consulting en teknisk tegner, som kan understøtte organisationen med projekt- og konstruktionstegninger til produktionen.

Brænder du for at arbejde i en specialiseret smedevirksomhed, og har du erfaring i brugen af Inventor 2D / 3D værktøjer? Har du lyst til at arbejde i et spændende miljø, hvor opgaverne oftest er specialiserede og individuelle ud fra kundernes ønsker og behov? Synes du dette spændende, så læs endelig videre.

POM Industries

POM Industries A/S er en ordreproducerende virksomhed fra 1990, som fremstiller alt inden for stålbranchen, med stort fokus på b.la. bygningsstål. De råder over et moderne og veludstyret smedeværksted og har de certifikater, der modsvarer de krav der stilles til alle typer smede-, stål-, laserskæring- og reparationsopgaver indenfor industrimontage, butiksinventar og bygningsstål.

POM Industries ser muligheder og bestræber sig på altid at yde en professionel indsats for alle deres kunder og samarbejdspartnere. Hos POM Industries ser man ikke nogen begrænsninger, men altid kun spændende udfordringer og de forsøger altid at løse kundernes forespørgsler bedst muligt.

Om jobbet

Du vil i jobbet som Teknisk tegner være en aktiv resource internt i organisationen, hvor du som nøglemedarbejder sikre korrekte og brugbar tegnings- og produktionsmateriale. Du deltager aktivt i virksomhedens projekter og ordre, sammen med projektledere og produktionen. Når ordren er i hus sørger du for, at materialet for videre konstruktion af ordren udarbejdes og håndteres. Du assistere ligeledes med gode ideer og løsninger, og hos POM er din mening altid værdsat.

Din dagligdag tager udgangspunkt på kontoret i Middelfart. Du vil samarbejde på tværs af organisationen og med en bred vifte af kunder i forskellige brancher. Du finder det naturligt at være opsøgende og nysgerrig på opgaverne, og du er ikke bleg for, at sige din mening og dele dine erfaringer med dine kolleger.

Du ansættes som Teknisk tegner, og afhængig af din uddannelsesmæssige baggrund og erhvervserfaring, så tilbydes du relevant faglig opkvalificering.

Din baggrund

Du er vant til at bevæge dig indenfor tekniske brancher, og du har erfaring i arbejdet med design og konstruktion. Du føler dig velbevandret i brugen af tegningsprogrammer og generelt er du stærk i brugen af IT værktøjer. Du er grundig i din tilgang til opgaver og du sætter en ære i, at levere et brugbart og ordentligt produkt.

Vi forestiller os du har en uddannelse som teknisk designer, konstruktør, produktionsteknolog eller lignende og gerne med en håndværksmæssig baggrund. Har du erfaring fra stål- og smedeindustrien og måske tidligere arbejdet med bygningsstål er det et plus. Det vigtigste er dog, at du har erfaring med udarbejdelse af specialiseret tegningsmateriale og elsker, at to dage eller opgaver sjældent er ens.

Som person besidder du en positiv nysgerrighed, og kender vigtigheden af en imødekommende og åben tilgang til opgaver og kunder. Du er løsningsorienteret og vedholdende i din opgaveløsning, og dertil har du et godt humør, som smitter i samværet med både kolleger og kunder.

Yderligere

  • Du trives med deadlines og har overblik i en travl hverdag
  • Du er struktureret og skarp på detaljer og funktionalitet
  • Du er god til, at holde kolleger opdateret og informeret i processerne
  • Du har fokus på høj kvalitet og arbejder engageret med dine opgaver
  • Du formår at arbejde selvstændigt og tage ansvar
  • Du er samarbejdsorienteret og du kan lide den sociale kontakt til kolleger og kunder


POM Industries tilbyder

Med reference direkte til direktør Kim Hansen, tilbydes du en spændende og udfordrende stilling i en virksomhed i udvikling. En virksomhed hvor alle arbejder tæt sammen om opgaverne, og alle er engageret i forhold til de rigtige løsninger for kunderne. En virksomhed hvor arbejdsmiljøet er uformelt og ligefrem, og hvor fællesskab om opgaverne med motiverede kolleger er en selvfølge.

Desuden tilbydes du:

  • Grundig introduktion til jobbet og til de forestående projekter og opgaver
  • Et job med stor alsidighed hvor du kommer i berøring med mange brancher
  • Et højt fagligt samarbejde og sparring med engagerede kolleger
  • Gode ansættelsesforhold og løn der forhandles personligt efter kvalifikationer og erfaring

Læs mere på: https://www.pom.dk/

Ansøgningsfrist:

D. 07.03.2022

Samtaleforløb:

Samtalerne løber over ugerne 11 til 13.

Tiltrædelse:

Snarest muligt dog senest pr. den 01.05.2022.

Søg jobbet ved at uploade cv, ansøgning og øvrige dokumenter via knappen ”søg stillingen"

Ønsker du yderligere informationer vedr. jobbet som ”Teknisk tegner”, er du velkommen til at kontakte Hans Hermann på tlf. 26184844 eller på mail [email protected]

Processen varetages af konsulent Hans Hermann fra ReQT Consulting, hvorfor al henvendelse om jobbet skal ske hertil.

Kilde: Jobnet.dk


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Teknisk designer", og befinder sig i kategorien "Industri, håndværk og teknik".

Arbejdsstedet er beliggende i Middelfart.

Jobbet er oprettet på vores service den 14.2.2023, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Teknisk designer
  • Middelfart
  • Tirsdag den 07. marts 2023

Lignende jobs

Statistik over udbudte jobs som teknisk designere i Middelfart

Herunder ser du udviklingen i udbudte teknisk designer i Middelfart over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal teknisk designere.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte teknisk designere over tid

Dato Alle jobs som teknisk designere
3. april 2024 1
2. april 2024 1
1. april 2024 1
31. marts 2024 1
30. marts 2024 1
29. marts 2024 1