Vejdirektoratet søger to tekniske designere til at sikre vejvisningen i Danmark

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Skanderborg

Vil du bruge dine CAD-kompetencer til at realisere Vejdirektoratets kommende vejprojekter? Er du klar til at blive en del af et socialt og stærkt team, hvor vi også prioriterer din faglige udvikling? Så har vi måske en stilling til dig.

”Med Infrastrukturplan 2035 har vi rigtig travlt i Vejdirektoratet. Vi skal bygge nye cykelstier, el-ladeparker og udvide vejnettet, og derfor har vi brug for dine tegne- og IT-færdigheder,” fortæller afdelingsleder Søren Kjemtrup.

Hos os vil du indgå i et tæt samarbejde med vores projekterende ingeniører og de øvrige projektgrupper i forhold til at designe den permanente vejvisning og kørebaneafmærkning, og til at bidrage til og udarbejde udbudsmateriale for vejvisning.

Du kommer til at arbejde med nogle af de nyeste digitale værktøjer, blandt andet i MicroStation og ProjectWise.

Du vil:

  • få opgaver der spiller ind i både mindre og større anlægsprojekter, samt i drifts- og vedligeholdelsesopgaver
  • udarbejde materiale til planlægningsprojekter og udbud
  • give sparring til eksterne samarbejdspartnere som f.eks. rådgivere, kommuner og politi

Du er dygtig til at tegne og har gerne erfaring med infrastruktur

”Det er selvfølgelig en fordel, hvis du tidligere har arbejdet med Microstation, men hvis du ikke har, skal vi nok oplære dig. Det har vi gjort før,” fortæller Søren.

Vi ser gerne, at du:

  • er teknisk designer med flair for IT
  • har erfaring med udarbejdelse af tegninger i CAD-programmer – gerne Microstation
  • er struktureret og detaljeorienteret
  • er teknisk begavet og har en interesse for innovative løsninger, der kan bringe nye perspektiver på banen

Du har måske allerede noget vejerfaring, eller også har du mod på at bruge dine kompetencer inden for et helt nyt fagområde. Hvis du tidligere har arbejdet med BIM, f.eks. med portalen ProjectWise eller programmerne In Roads eller OpenRoads, er det en fordel, men ingen betingelse.
Ligeledes vil kendskab til afmærkning og vejvisning være at foretrække, er heller ikke en betingelse.
Du har gode samarbejdsevner, og du motiveres af at blive udfordret og afprøve nye ting. På samme måde bidrager du med en positiv indstilling og lyst til at finde løsninger.

Du arbejder systematisk og grundigt med fokus på detaljen og har evner til at arbejde efter lovgivningen for området.

Velkommen til Trafikafvikling og Vejvisning

”Hos os får du nogle dygtige kollegaer, som brænder for deres arbejde og går langt for at sørge for, at du kommer godt ind i dine arbejdsopgaver. Vi lytter og videndeler, og har man forslag til forbedringer i forhold til opgaverne, så vil vi rigtig gerne høre dem,” afslutter Søren.

Du bliver en del af afdelingen Trafikafvikling og Vejvisning, hvor vi ud over at varetage den permanente vejvisning ved Vejdirektoratets anlægs- og driftsprojekter, også har ansvaret for vejarbejderne på statens veje i Danmark.
I afdelingen er vi p.t. 22 engagerede medarbejdere med forskellige baggrunde som bl.a. ingeniører, teknikere og kontorfunktionærer, der lægger stor vægt på både de faglige og de sociale kompetencer.
Vi trives i en uformel atmosfære, hvor vi godt kan have det sjovt, mens vi udfører professionelt arbejde. Du er derfor meget gerne humørfyldt og positiv i din tilgang til andre mennesker.

Afdelingen er fordelt på vores tjenestesteder i Aalborg, Skanderborg og Fløng, og vi har et velfungerende distancesamarbejde med en stor brug af virtuelle møder.

Dine løn- og ansættelsesvilkår – mulighed for ugentlige hjemmearbejdsdage

Du vil blive ansat og aflønnet efter gældende statslig overenskomst med mulighed for forhandling af tillæg afhængig af dine kvalifikationer.

Vi tilbyder fleksible arbejdsvilkår med fokus på efteruddannelse, mulighed for hjemmearbejdsdage, fleksible arbejdstider mv.

Forventet ansættelsesdato er den 1. august eller snarest muligt derefter.

Vejdirektoratet er en styrelse under Transportministeriet. Dit ansættelsesområde vil være Transportministeriet med de til enhver tid tilhørende institutioner. Du vil blive ansat i Vejdirektoratet på adressen Thomas Helstedsvej 11, 8660 Skanderborg.

Læs mere

Vil du vide mere om Vejdirektoratet, og hvad det vil sige at arbejde hos os, kan du læse mere om vores opgaver og medarbejdere på www.vejdirektoratet.dk.

Hvis du vil vide mere om stillingen, er du velkommen til at kontakte afdelingsleder Søren Kjemtrup på 7244 2424 og/eller [email protected].

Er du interesseret?

Send din ansøgning senest den 11. juni 2023.
Vi forventer at afholde samtaler den 15. og 16. juni.

Søg stillingen ved at trykke på linket ”Søg stillingen” eller via vores hjemmeside www.vejdirektoratet.dk. Vedhæft ansøgning, cv, eksamenspapirer og andre relevante dokumenter.

Vejdirektoratet ønsker at afspejle det omgivende samfund i medarbejdersammensætningen og opfordrer derfor alle uanset personlig baggrund til at søge stillingen.

Kilde: Jobnet.dk


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Teknisk designer", og befinder sig i kategorien "Industri, håndværk og teknik".

Arbejdsstedet er beliggende i Skanderborg.

Jobbet er oprettet på vores service den 10.5.2023, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Teknisk designer
  • Skanderborg
  • Søndag den 11. juni 2023

Lignende jobs

Statistik over udbudte jobs som teknisk designere i Skanderborg

Herunder ser du udviklingen i udbudte teknisk designer i Skanderborg over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal teknisk designere.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte teknisk designere over tid

Dato Alle jobs som teknisk designere
3. maj 2024 0
2. maj 2024 0
1. maj 2024 0
30. april 2024 0
29. april 2024 0
28. april 2024 0
27. april 2024 0
26. april 2024 0
25. april 2024 0
24. april 2024 0
23. april 2024 0
22. april 2024 0
21. april 2024 0
20. april 2024 0
19. april 2024 0
18. april 2024 0
17. april 2024 0
16. april 2024 0
15. april 2024 0
14. april 2024 0
13. april 2024 0
12. april 2024 0
11. april 2024 0
10. april 2024 0
9. april 2024 0
8. april 2024 0
7. april 2024 0
6. april 2024 0
5. april 2024 0
4. april 2024 0
3. april 2024 0