Projektoptometrist til fast stilling i Center for Forskning, Afdeling for Øjensygdomme på Rigshospitalet-Glostrup

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Glostrup

Vi søger en ny kollega 37 timer ugentligt til vores team af erfarne projektsygeplejersker/-optometrister til en alsidig og spændende stilling med en stor daglig kontaktflade i et spændende forskningsmiljø.

Som projektoptometrist vil du i samarbejde med den projektansvarlige overlæge have ansvar for planlægning og udførelse af kliniske studier. Du vil selvstændigt forestå de kliniske, administrative og koordinerende opgaver og sikre at vores forskningsprojekter kommer i mål og gennemføres i henhold til protokol.

Daglige arbejdsopgaver:

  • Inkludere patienter i samarbejde med afsnittets læger
  • Tilrettelægge og udføre besøg i henhold til protokol, herunder udføre en bred vifte af øjenundersøgelser (synsmålinger, OCT, foto, perimetri m.m.) samt evt. EKG, blodprøver m.m.
  • Indsamle data i henhold til protokol og registrere disse
  • Koordinere og varetage behandling af patienter med projektmedicin
  • Dokumentation og registrering i Sundhedsplatformen
  • Samarbejde med sponsorer, monitorer og andre relevante samarbejdspartnere
  • Deltage i effektivisering og udvikling af afsnittet

Du vil blive ansat i et team af højt engagerede projektsygeplejersker/-optometrister hvor du vil få ansvar for dine egne studier. Derudover vil du have roller i studier, som dine kollegaer har ansvar for. Vi arbejder tæt sammen i hverdagen og hjælper hinanden på tværs af faggrupper. At vi hver især lykkes med vores projekter afhænger at vores fælles indsats. Det er derfor vigtigt at du trives i at arbejde selvstændigt samtidig med at du er en udpræget holdspiller og sætter en stor ære i at udfylde din rolle for dine kollegaer i deres studier og ligeledes får koordineret dine kollegaers roller i dine studier. Dine kontaktflader i Øjenafdelingen er mangeartede og tværfaglige og det kræver at du har let ved at skabe kontakt og netværk og har personlige egenskaber som fleksibilitet, initiativ, intuition, godt humør, tydelig kommunikation og stort engagement.

Stillingen består desuden af klinisk arbejde i ca. 10% af tiden, hvor du har ansvar for at udføre undersøgelser på ambulante patienter i forskningsafsnittet, dette gælder både børn og voksne.

Afsnittet:

De faste medarbejdere i Center for Forskning består af 5 projektsygeplejersker/-optometrister, 2 yngre læger, 1 forskningsøkonom, 2 forskningssekretærer, en klinikudpeget professor og en afsnitsleder. Vi spænder bredt i vores forskning som dækker de enkelte oftalmologiske subspecialer. Vi har medicinforsøg for sponsorer i alle faser samt naturhistoriestudier og investigatorinitierede studier. Vi undersøger også patienter der deltager i kliniske studier, som udspringer fra andre specialer, hvor øjenundersøgelser er en del af protokollen. Afsnittet består desuden af en stor gruppe phd-studerende samt forskningsaktive professorer.

Afdeling for Øjensygdomme er en del af HovedOrtoCentret på Rigshospitalet. Vi er 350 ansatte, repræsenterende en bred vifte af faggrupper. Vi er Region Hovedstadens eneste Øjenafdeling, hvorfor alle facetter af specialet er repræsenteret, ligesom vi behandler patienter i alle aldersgrupper.

Afdelingens største funktion er beliggende på Rigshospitalet Glostrup. Derudover har vi funktioner på Nordsjællands Hospital, Blegdamsvej og Kennedy Centret. Afdeling for Øjensygdomme varetager højtspecialiserede funktioner inden for kirurgiske og medicinske øjensygdomme med mere end 140.000 ambulante besøg og ca. 20.000 operationer årligt.

Vi ønsker en projektoptometrist, der:

  • Har engagement og lyst til at bidrage til fremtidens behandling af øjensygdomme
  • Har gode samarbejdsevner, er struktureret og arbejder målrettet
  • Trives i en hverdag hvor du både arbejder selvstændigt og i samarbejde med teamet
  • Motiveres af at få koordineret de daglige opgaver i teamet
  • Har et personligt drive, tydelig kommunikation og godt humør
  • Har interesse og flair for IT-systemer og databaser
  • Vil bidrage med overblik omkring tidsforbrug og økonomi for egne studier

Ønskede kvalifikationer:

  • Uddannet optometrist
  • Erfaring med GCP og kliniske studier er en fordel, men ikke et krav
  • Solid klinisk erfaring
  • Gode engelskkundskaber

Hvis du brænder for jobbet, opfordrer vi dig til at søge, også selvom du ikke opfylder alle kvalifikationer. Vi tilbyder et individuelt tilpasset introduktionsforløb bygget op over et struktureret oplæring- og kompetenceudviklingsprogram.

Arbejdstiden ligger i hverdagen mellem kl. 8.00-15.30. Der kan dog være møder, som strækker sig ud over dette tidsrum. Der kan i begrænset omfang være rejseaktivitet til møder i ind- og udland.

Yderligere oplysninger:

Du ansættes med reference til afsnitsleder Marianne Nørskov, cand.scient, phd.

Er du interesseret i yderligere oplysninger, er du velkommen til at kontakte afsnitsleder Marianne Nørskov tlf 24838637 eller per mail [email protected].

Det er muligt at rekvirere funktionsbeskrivelsen for projektoptometrist.

Ansættelsesvilkår:

Ansættelsen er 37 timer ugentligt.

Løn forhandles individuelt efter anciennitet og kvalifikationer.

Ansøgningen:

Vi ser frem til at modtage en motiveret ansøgning samt dit CV senest 06 februar 2024. Ansættelsessamtaler forventes afholdt i uge 8.

Forudsætning for ansættelse er forståelse og beherskelse af det danske sprog.
Vi er en røgfri arbejdsplads.
Et af Regionens mål i personalepolitikken er ligebehandling uanset køn, alder, etnisk baggrund, handicap eller religion. Det sikres blandt andet gennem ansættelses- og uddannelsespolitikken.
Stillinger er omfattet af bekendtgørelse om indhentelse af børneattest. Det er derfor en forudsætning for ansættelse, at du har en blank børneattest.

Dine løn- og ansættelsesvilkår Autoriseret sundhedspersonale med patientkontakt, der er uddannet i et andet EU/EØS-land end Danmark, skal ved ansættelse i Region Hovedstaden, opfylde kravet til sprogkompetencer* i dansk. *Autoriseret sundhedspersonale med patientkontakt, der er uddannet i et andet EU/EØS-land end Danmark, skal ved ansættelse i Region Hovedstaden have bestået en danskprøve (Danskuddannelse 3, som svarer til 9. klasses afgangseksamen) eller som minimum kunne bestå prøven senest 1 år efter ansættelsen, eller have opnået tilsvarende sprogkompetencer i dansk på anden vis. Danskprøven skal bestås med minimum følgende karakterer: • mundtlig kommunikation med karakteren 10 • læseforståelse med karakteren 7 • skriftlig fremstilling med karakteren 7

Kilde: Jobnet.dk


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Teknisk sundhedsmedarbejder", og befinder sig i kategorien "Sundhed og forskning".

Arbejdsstedet er beliggende i Glostrup.

Jobbet er oprettet på vores service den 11.1.2024, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Teknisk sundhedsmedarbejder
  • Glostrup
  • Tirsdag den 06. februar 2024

Lignende jobs

  • Teknisk sundhedsmedarbejder i Ballerup

    Optiker der brænder for at gøre en synlig forskel Vi er på udkig efter en ny kollega, der brænder for det samme som os: At gøre en synlig forskel og ta’ synet alvorligt. For det er det, vi gør..
    • Teknisk sundhedsmedarbejder
    • Ballerup
    Få mere info
  • Teknisk sundhedsmedarbejder i København S

    Optiker der brænder for at gøre en synlig forskel Vi er på udkig efter en ny kollega, der brænder for det samme som os: At gøre en synlig forskel og ta’ synet alvorligt. For det er det, vi gør..
    • Teknisk sundhedsmedarbejder
    • København S
    Få mere info
  • Teknisk sundhedsmedarbejder i Hvidovre

    Optiker der brænder for at gøre en synlig forskel Vi er på udkig efter en ny kollega, der brænder for det samme som os: At gøre en synlig forskel og ta’ synet alvorligt. For det er det, vi gør..
    • Teknisk sundhedsmedarbejder
    • Hvidovre
    Få mere info
  • Teknisk sundhedsmedarbejder i Valby

    Optiker der brænder for at gøre en synlig forskel Vi er på udkig efter en ny kollega, der brænder for det samme som os: At gøre en synlig forskel og ta’ synet alvorligt. For det er det, vi gør..
    • Teknisk sundhedsmedarbejder
    • Valby
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som teknisk sundhedsmedarbejdere i Glostrup

Herunder ser du udviklingen i udbudte teknisk sundhedsmedarbejder i Glostrup over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal teknisk sundhedsmedarbejdere.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte teknisk sundhedsmedarbejdere over tid

Dato Alle jobs som teknisk sundhedsmedarbejdere
14. maj 2024 0
13. maj 2024 0
12. maj 2024 0
11. maj 2024 0
10. maj 2024 0
9. maj 2024 0
8. maj 2024 0
7. maj 2024 0
6. maj 2024 0
5. maj 2024 0
4. maj 2024 0
3. maj 2024 0
2. maj 2024 0
1. maj 2024 0
30. april 2024 0
29. april 2024 0
28. april 2024 0
27. april 2024 0
26. april 2024 0
25. april 2024 0
24. april 2024 0
23. april 2024 0
22. april 2024 0
21. april 2024 0
20. april 2024 0
19. april 2024 0
18. april 2024 0
17. april 2024 0
16. april 2024 0
15. april 2024 0
14. april 2024 0