Hospitalsfysiker søges til Capio Privathospitals klinikker i Danmark

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Hellerup

Vil du være en del af vores team, der skaber høj faglig kvalitet, gode patientoplevelser og sætter samarbejde internt og eksternt højt? Så er du måske den nye Hospitalsfysiker, vi søger til Capio Privathospitals billeddiagnostiske afdelinger i hele Danmark.

Capio tilbyder
Vi tilbyder dig at blive en del af vores sundhedsfaglige teams, der sætter standarden for høj faglig kvalitet, gode patientoplevelser, godt tværfagligt samarbejde, samt faglig udvikling.
Vi tilbyder et uformelt arbejdsmiljø med dygtige kolleger, lækre faciliteter og ikke mindst en herligt travl hverdag. Hos os, har du mulighed for at oparbejde og opretholde en bred vifte af kompetencer.
Vi tilbyder en fleksibel hverdag hvor du selv planlægger arbejdstiden rundt om i landet. Du kommer til at arbejde tæt sammen med vores radiologer og radiografer.

Opgaverne
Udgangspunktet for opgaveløsningen er som det er beskrevet i Bekendtgørelse nr. 669 bilag 2 ”Opgaver for særlige kompetence personer”. I Capios Billeddiagnostiske Center Øst, har vi 6 gennemlysningsapparater (C. Buer), 3 stationære røntgenrum, og 2 mammografirum, samt 1 dexa-rum. (Placeret i Hellerup og Brøndby). I Capios Billeddiagnostiske Center Vest, har vi 3 gennemlysningsapparater (C. Buer: Aarhus, Viborg og Aalborg), 2 stationære røntgenrum (Aarhus og Aalborg) og 2 mammografirum (Aarhus). Der skal udføres statuskontroller og vurdering af konstanskontroller. Kalibrering og Statuskontrol af diagnostiske monitorer.

Hos Capio Privathospitaler står den medicinsk-fysiske ekspert endvidere for:

• Udarbejdelse af Sikkerhedsvurderinger ifølge Sundhedsstyrelsen vejledninger og anbefalinger
• Kalibrering og Statuskontrol af diagnostiske monitorer efter Sundhedsstyrelsen vejledninger og anbefalinger
• Indsamling af og analyse på, samt indberetning til Sundhedsstyrelsen af patientdosis
• Beregninger af strålingsbeskyttelse i forbindelse med flytning af udstyr eller etablering af nye røntgenrum eller OP-stuer, hvorpå der anvendes strålingsgeneratorer

Der er tale om en opgave der forventes at kunne løses på ca. 3 timer pr. uge i gennemsnit. Du vil således køre ud hjemmefra i egen bil, og vi betaler KM-penge efter statens takster.

Capio søger
Vi søger en erfaren Hospitalsfysiker, uddannet cand.scient. i fysik/matematik eller fysik/kemi gerne med særligt indblik i kernefysik, eller Civilingeniør i medicin og teknologi. Der forventes, at ansøgeren får kendskab til afdelingernes forskellige undersøgelser.
Du har gode samarbejdsevner, er god til at kommunikere og du sætter pris på en effektiv og afvekslende dagligdag. Du har mod på et udfordrende arbejde med rig mulighed for selv at skabe rammerne for dit fagområde og i det daglige arbejde.

Yderligere information om stillingen
Har du brug for yderligere information om stillingen, er du velkommen til at kontakte Chefradiograf Forough Sadolin på [xxxxx]

Ansøgningsfrist
Ansøgningsfrist 21. april 2024, men vi indkalder til samtaler løbende, så tøv derfor ikke med at sende din ansøgning.


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Teknisk sundhedsmedarbejder", og befinder sig i kategorien "Sundhed og forskning".

Arbejdsstedet er beliggende i Hellerup.

Jobbet er oprettet på vores service den 9.4.2024, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • 09.04.2024
  • Teknisk sundhedsmedarbejder
  • Hellerup

Lignende jobs

  • Teknisk sundhedsmedarbejder i Hellerup

    Er du uddannet portør og har du lyst til at indgå i patientnære opgaver, gennem vores vikarkorps, så har vi netop brug for dig. Som timelønnet vikar, i Assistancen, er du selv med til at bestemme, .
    • Teknisk sundhedsmedarbejder
    • Hellerup
    Få mere info
  • Teknisk sundhedsmedarbejder i Valby

    Optiker der brænder for at gøre en synlig forskel Vi er på udkig efter en ny kollega, der brænder for det samme som os: At gøre en synlig forskel og ta’ synet alvorligt. For det er det, vi gør..
    • Teknisk sundhedsmedarbejder
    • Valby
    Få mere info
  • Teknisk sundhedsmedarbejder i København S

    Optiker der brænder for at gøre en synlig forskel Vi er på udkig efter en ny kollega, der brænder for det samme som os: At gøre en synlig forskel og ta’ synet alvorligt. For det er det, vi gør..
    • Teknisk sundhedsmedarbejder
    • København S
    Få mere info
  • Teknisk sundhedsmedarbejder i Herlev

    Optiker der brænder for at gøre en synlig forskel Vi er på udkig efter en ny kollega, der brænder for det samme som os: At gøre en synlig forskel og ta’ synet alvorligt. For det er det, vi gør..
    • Teknisk sundhedsmedarbejder
    • Herlev
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som teknisk sundhedsmedarbejdere i Hellerup

Herunder ser du udviklingen i udbudte teknisk sundhedsmedarbejder i Hellerup over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal teknisk sundhedsmedarbejdere.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte teknisk sundhedsmedarbejdere over tid

Dato Alle jobs som teknisk sundhedsmedarbejdere
25. april 2024 1
24. april 2024 1
23. april 2024 1
22. april 2024 1
21. april 2024 2
20. april 2024 2
19. april 2024 2
18. april 2024 2
17. april 2024 2
16. april 2024 2
15. april 2024 1
14. april 2024 1
13. april 2024 1
12. april 2024 1
11. april 2024 1
10. april 2024 1
9. april 2024 1
3. april 2024 1
31. marts 2024 1