En introduktionsstilling i medicinsk afdeling med specialerne geriatri og reumatologi er til besættelse i Medicin 2, ...

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Holbæk

Drømmer du om mulighed for et fleksibelt arbejdsliv?

Har du måske behov for en bolig tilknyttet hospitalet?

Trives du i trygge rammer i en afdeling med mange dygtige speciallæger i flere specialer og masser af supervision?

Så er der mulighed for introduktionsstilling i Medicin 2, Holbæk Sygehus.

Som introduktionslæge i Medicin 2 vil du blive tilknyttet et sengeafsnit og tilhørende specialeambulatorium i 6 måneder af gangen. Du vil få klinisk vejleder i specialet, og vi vil sikre, at du under trygge forhold og sammen med erfarne speciallæger bliver trænet i både det specielle og det brede intern medicinske. Du vil gå stuegange med kontinuitet under supervision og vejledning og falder du for et af vores subspecialer, vil der blive mulighed for ambulatorietid.

På Holbæk Sygehus modtages, vurderes og indlægges akutte patienter af Akutafdelingens læger, hvorefter patienterne modtages oppe i de medicinske sengeafsnit.

Akutte kald til Akutafdelingen varetages af læger i den anden medicinsk afdeling, Medicin 1, som også kaldes til hjertestop på sygehuset.

Der er fast undervisning 3 morgener om ugen og løbende udvikling af andre tiltag bla. simulationstræning. Vi har to uddannelsesansvarlige overlæger og forskningsansvarlig speciallæge. Som introduktionslæge i Medicin 2 er der gode muligheder for at søge organisatoriske stillinger som tillidsrepræsentant og UKYL eller starte forskning.

Medicin 2:

Er en ny medicinsk afdeling på Holbæk Sygehus med ny afdelingsledelse og egne vagtlag. Den tidligere store intern medicinske afdeling på Holbæk Sygehus blev organisatorisk delt i to afdelinger 1. juni 2022. Vi varetager intern medicinske patienter bredt, samt speciale patienter i geriatri og reumatologi. Vi har 2 medicinske sengeafsnit med tilsammen ca. 45 senge. Derudover har vi et sengeafsnit med 20 sengepladser til rehabilitering af patienter med apopleksi i fase to forløb. Der er 3 neurologiske overlæger ansat i dette afsnit, som varetager behandlingen.

Arbejdstilrettelæggelse:

Der arbejder i 2-holdsdrift på alle ugens dage med tilstedeværelse fra vagtværelse. Mødetid 8-15.15 og 15.00-09.00.

Du skal regne med ca. 3 aftennatte vagter om måneden.

Der er BV tilstede minimum til kl. 21 på hverdage og kl. 18 i weekender med tilkald fra hjemmet. Derudover er der anden BV tilstede til stuegangen til kl. 18 i hverdage og kl. 16 i weekender.

Når bagvagten går hjem og er på tilkald, vil der være yngre læge kollegaer på hospitalet fra den anden medicinske afdeling - du er dermed aldrig alene på hospitalet.

I starten af din ansættelse vil der være følgevagter, som introducerer dig til vagtopgaven, og vi har fast 4 dages introduktion ved start af ansættelsen.

Løn- og ansættelsesvilkår:

Efter gældende overenskomst.

Du kan få yderligere oplysninger om stillingen ved henvendelse til uddannelsesansvarlige overlæge Trine Lindegaard Smith på tlf. 93 56 97 63 eller cheflæge Jeanette Haar Ehlers på tlf. 20 18 84 33.

Vi holder løbende ansættelsessamtaler frem mod ansøgningsfristen mhp. besættelse 1. april 2023 eller efter aftale.


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Teknisk sundhedsmedarbejder", og befinder sig i kategorien "Sundhed og forskning".

Arbejdsstedet er beliggende i Holbæk.

Jobbet er oprettet på vores service den 3.10.2023, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Teknisk sundhedsmedarbejder
  • Holbæk
  • Onsdag den 18. oktober 2023

Lignende jobs

  • Teknisk sundhedsmedarbejder i Dianalund

    Vi søger sygeplejerske / social- og sundhedsass, ergoterapeuter / fysioterapeuter eller studerende indenfor disse fag fra 3. semester eller derover, som har lyst til at indgå som tilkaldevikar i vo..
    • Teknisk sundhedsmedarbejder
    • Dianalund
    Få mere info
  • Teknisk sundhedsmedarbejder (studiejob) i Dianalund

    Her får du muligheden for et relevant studiejob i et fagligt miljø hvor læring og supervision er en del af dagligdagen. Her får du mulighed for at indgå i et spændende tværfagligt samarbejde om..
    • Teknisk sundhedsmedarbejder
    • Dianalund
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som teknisk sundhedsmedarbejdere i Holbæk

Herunder ser du udviklingen i udbudte teknisk sundhedsmedarbejder i Holbæk over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal teknisk sundhedsmedarbejdere.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte teknisk sundhedsmedarbejdere over tid

Dato Alle jobs som teknisk sundhedsmedarbejdere
10. maj 2024 1
9. maj 2024 1
8. maj 2024 1
7. maj 2024 1
6. maj 2024 1
5. maj 2024 2
4. maj 2024 2
3. maj 2024 2
2. maj 2024 2
1. maj 2024 2
30. april 2024 2
29. april 2024 2
28. april 2024 2
27. april 2024 2
26. april 2024 2
25. april 2024 2
24. april 2024 2