Cater eller kok søges til Forsorgshjemmet Aas, Thisted

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Thisted

Forsorgshjemmet Aas søger en ny cater eller kok til fast stilling på 35 timer ugentligt. Forsorgshjemmet Aas er et SEL §110 tilbud under Region Nordjylland, beliggende mellem Thisted og Vilsund, hvor hovedproblemstillingen for vores beboere er hjemløshed eller funktionel hjemløshed. Beboerne har ofte en misbrugsproblematik og/eller andre sociale problemstillinger.
Hos os bliver du en del af en dedikeret medarbejdergruppe, hvor vi er sammen om at løse kerneopgaven, nemlig at hjælpe vores beboere ud af hjemløsheden.

Som cater eller kok hos os bliver du den ansvarlige for køkkenet og alle døgnets måltider. Du kommer til selvstændigt at sammensætte menuen, bestille varer hjem, samt sikre dig, at vi upåklageligt kan gå gennem tilsyn fra fødevarestyrelsen. Vi forventer, at du i køkkenet laver de fleste retter fra bunden, og at maden er af høj kvalitet - således vores beboere får den korrekte kost tilbudt.
Ligeledes vil du være den, som har ansvar for, at hygiejne og rengøring er i top.
Du vil have ansvaret for at bestille varer hjem, og ligeledes får du medansvar, sammen med tilbudslederen, for at vi overholder kostbudgettet.

Vi har fokus på klimavenligkost og har i en årrække arbejdet med biodiversitet, hvor vi har arealer med bærbuske og frugttræer, herudover har vi drivhus og kartoffelbed. Vi har en forventning til dig om, at du vil hjælpe med at bearbejde det, vi høster.

Hos os vil du også være en vigtig brik i arbejdet med vores beboere, de hjælper nemlig gerne til i køkkenet. Du vil derfor have opgaver med at facilitere små og store opgaver til dem i køkkenet – rengøring, opvask eller madlavning, vigtigst af alt er du den person, som hjælper til med at støtte og fastholde dem i arbejdsopgaver i tæt samarbejde med den resterende personalegruppe.

Vores forventninger til dig:
• Du er uddannet i et køkken
• Du er engageret og serviceminded.
• Du er selvstændig og struktureret og formår selv at prioritere dine opgaver.
• Du er omstillingsparat, når der opstår ad hoc-opgaver.
• Du er mødestabil og pligtopfyldende.

Du bliver en del af et stærkt fællesskab, hvor vi med godt humør og med en positiv indstilling skaber det bedste arbejdsmiljø for hinanden og for vores beboere. Forsorgshjemmet Aas ligger på en naturskøn plet med et fantastisk syn mod Limfjorden, hvilket giver ro og balance til sjælen, både for personalet og beboere. Når du starter hos os, bliver du oplært i funktionen. Du får også tilknyttet en mentor, som du kan bruge til sparring om stort og småt.
Din leder sørger for løbende opfølgende samtaler, så vi sammen sikrer, at du kommer godt fra start i jobbet. Arbejdstiden vil ligge på hverdage og i dagtimerne.
Der er gode busforbindelser fra Thisted og Vilsund, med afgang ca. 1 gang hver time, samt cykelsti lige til døren, derudover har vi gode parkeringsmuligheder.
Der er ansøgningsfrist den 24. april 2023. Vi forventer at afholde ansættelsessamtaler den 28. april 2023.
I forbindelse med ansættelse indhentes straffeattest.
Stillingen tiltrædelse til den 1. juni 2023 eller efter nærmere aftale. Løn forhandles i henhold til forhandlingsberettiget organisation.
Hvis du vil vide mere, så er du velkommen til at kontakte tilbudsleder Rikke Olesen eller afdelingsleder Janni Jensen på tlf. 9764 5170.
Læs mere om Forsorgshjemmet Aas på vores hjemmeside https://forsorgshjemmetaas.rn.dk

Om Region Nordjylland
Region Nordjylland leverer velfærd til omkring 590.000 nordjyder inden for sundhed, regional udvikling og det specialiserede socialområde. Vi er ca. 15.000 medarbejdere om opgaven, der med et utal af forskellige fagligheder hver dag arbejder for at skabe værdi for de nordjyske patienter og borgere og et sammenhængende Nordjylland. Hos os kan du både gøre karriere, gøre hver dag vigtig og gøre en forskel. Læs mere om regionen på .


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Tjener", og befinder sig i kategorien "Detail, Restauration og Hotel".

Arbejdsstedet er beliggende i Thisted.

Jobbet er oprettet på vores service den 31.3.2023, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Tjener
  • Thisted
  • Mandag den 24. april 2023

Lignende jobs

  • Tjener i Aalborg

    Kunne du tænke dig at blive lært op i at arbejde som bartender? Blive lært op i at lave lækre drinks og arbejde i Jomfru Ane Gade hvor festen aldrig stopper, hvor to arbejdsdage ikke er ens? Vi..
    • Tjener
    • Aalborg
    Få mere info
  • Tjener i Skagen

    Tjener søges til organisation/virksomhed i 9990 Skagen
    • Tjener
    • Skagen
    Få mere info
  • Tjener (elev) i Skagen

    Tjenerelev Bliv tjenerelev på [xxxxx] Kunne du tænke dig at arbejde med de bedste af de bedste? Har du lyst til at blive en del af et dedikeret tjenerteam – vi søger netop nu tjenere..
    • Tjener
    • Skagen
    Få mere info
  • Tjener i Thisted

    BOWL'N'FUN OG THE GRILL SØGER BUFFISTER OG KØKKENMEDARBEJDERE TIL VORES RESTAURANT I THISTED Klar på at arbejde i ét stort fællesskab, hvor det handler om at leverer gode madoplevelser til gæster..
    • Tjener
    • Thisted
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som tjener i Thisted

Herunder ser du udviklingen i udbudte tjener i Thisted over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal tjener.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte tjener over tid

Dato Alle jobs som tjener
8. maj 2024 2
7. maj 2024 2
6. maj 2024 1
5. maj 2024 1
4. maj 2024 1
3. maj 2024 1
2. maj 2024 1
1. maj 2024 1
30. april 2024 2
29. april 2024 2
28. april 2024 2
27. april 2024 2
26. april 2024 2
25. april 2024 2
24. april 2024 1
23. april 2024 1
22. april 2024 1
21. april 2024 1
20. april 2024 1
19. april 2024 1
18. april 2024 1
17. april 2024 1
16. april 2024 1
15. april 2024 1
14. april 2024 1
13. april 2024 1