Kender du byggebranchen i Nordsjælland og brænder du for at få unge ind i tømrerfaget?

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Hillerød

U/NORDs lokale uddannelsesudvalg søger en faglært person til at være bindeled mellem virksomheder, læresteder og eleverne på U/NORDs tømreruddannelser i Hillerød og Helsingør.

På U/NORD arbejder vi hårdt på at hjælpe vores elever med at finde en læreplads, en opgave der faktisk går ganske godt. Dog er der virksomheder, der er godkendt til en lærling, men aldrig rigtig er kommet i gang og andre der aldrig er blevet godkendt fordi opgaven umiddelbart synes at være for besværlig.

Den opgave vil vi gerne hjælpe virksomhederne med og vi søger derfor en fagperson, der brænder for at hjælpe elever på erhvervsuddannelserne ud i lærepladser – og ikke mindst hjælpe virksomheder med at blive godkendt som lærested eller få startet op med deres første lærling.

Vi søger en profil, der har et godt kendskab til byggeriets uddannelser og som samtidig har blik for muligheden for samarbejde med virksomheder, der også ansætter elever med forskellige udfordringer.

Det er en forudsætning for at lykkes i jobbet, at du er god til at skabe og vedligeholde relationer – og at du trives i opgaver, hvor du selv skal være opsøgende i forhold til virksomheder og elever. Du skal kunne begå dig både hos små håndværksmestre, der ansætter en enkelt lærling, og større virksomheder, der ansætter lærlinge fra flere forskellige uddannelser. Du vil skulle løse opgaver, hvor du skal agere som coach og mentor i relation til unge oplever store udfordringer i forbindelse med det at søge en læreplads. Du skal have lyst til at arbejde på tværs i organisationen, hvilket indebærer, at du skal arbejde tæt sammen med både undervisere og andre konsulenter i Lærepladsservice.

Til dagligt bliver du en del af et team på 10 konsulent-kolleger i Lærepladsservice, du vil skulle samarbejde med undervisere på grundforløbet og instruktører i vores skoleoplæringscenter på Milnersvej og vil også have reference til U/NORDs lokale uddannelsesudvalg på tømrerområdet. Vi har højt til loftet og en kultur, der er præget af godt humør, stort engagement og vilje til at samarbejde for det overordnede formål for Lærepladsservice: At hjælpe elever på U/NORD til at få en uddannelsesaftale og yde en god service til virksomheder og andre samarbejdspartnere.

Vi forventer at du:

  • Er faglært og gerne tømreruddannet
  • Har erfaring med byggebranchen og selv har arbejdet med lærlinge, eventuelt som håndværksmester
  • Kan sætte dig ind virksomhedernes behov på lærepladsområdet og forstå hvordan du som fagperson bedst muligt bidrager til at hjælpe virksomhederne med at blive godkendt og ansætte lærlinge
  • Kan være mentor for elever, særligt på grundforløbet, der synes det er svært at søge læreplads
  • Vil være lærepladsopsøgende sammen med udfordrede elever
  • Har erfaring med at arbejde med CV- og ansøgninger
  • Kan arbejde med respekt og forståelse for de virksomheder du samarbejder med.

Vi tilbyder:

  • En alsidig hverdag med stor mulighed for fleksibilitet og med en bred vifte af opgaver inden for det lærepladsopsøgende arbejde
  • Et job, hvor du selv stor mulighed for at planlægge din egen arbejdsdag
  • Et job med mulighed for kompetenceudvikling
  • Gode kolleger og en uformel omgangstone
  • Sparring med andre i Lærepladsservice om opgaveløsning.

Løn og ansættelse
Ansættelsen er tidsbegrænset og med udgangspunkt på U/NORD, Milnersvej 48, 3400 Hillerød.

Du bliver ansat efter organisationstionsaftalen mellem Skatteministeriet og HK-Stat for kontorfunktionærer, laboranter og IT-medarbejdere eller efter gældende overenskomst. Der er tilknyttet pensionsordning til stillingen. Du indplaceres i løngruppe 1 eller 2 afhængig af kvalifikationer. Derudover kan der aftales tillæg i henhold til aftale om Ny Løn. Der er tilknyttet 15 % fuldt arbejdsgiverfinansieret pension til stillingen.

Stillingen ønskes besat hurtigst muligt og senest 1. januar 2024.

Det er et krav til stillingen, at der kan fremvises en ren børneattest.

U/NORD ønsker at bidrage til et sundt arbejds- og undervisningsmiljø, og er en røgfri skole.

Ansøgning
Send ansøgning, cv, uddannelsesbeviser og anden relevant dokumentation via ansøgningslinket. Ansøgningsfrist er 30. november 2023. Vi forventer at afholde samtale løbende.

U/NORD ønsker en mangfoldig arbejdsplads og opfordrer derfor alle kvalificerede ansøgere til at søge

Har du spørgsmål, må du meget gerne kontakte chef for Lærepladsservice Hanne Kirkegaard, [email protected], mobil 22680922.

Kilde: Jobnet.dk


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Tømrer/snedker", og befinder sig i kategorien "Industri, håndværk og teknik".

Arbejdsstedet er beliggende i Hillerød.

Jobbet er oprettet på vores service den 4.11.2023, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Tømrer/snedker
  • Hillerød
  • Torsdag den 30. november 2023

Lignende jobs

  • Tømrer/snedker i Kvistgård

    Vi er et tømrer/snedker firma beliggende i Nordsjælland med et godt fællesskab, der pga. stigende ordretilgang mangler gode og stabile medarbejdere. Vi udfører alt- lige fra den lille liste hos..
    • Tømrer/snedker
    • Kvistgård
    Få mere info
  • Tømrer/snedker i Birkerød

    Job Description Vi søger 2 selvstændigt arbejdende tømrere til et projekt i 3460 København. Du kommer primært til at arbejde med lyddæmpende lofter, forskalling, træramme og montage i forskel..
    • Tømrer/snedker
    • Birkerød
    Få mere info
  • Tømrer/snedker i Hørsholm

    Giv dine tømrerfærdigheder et nyt hjem! Er du den bedste håndværker inden for dit fag? Se jobannoncen på vores hjemmeside (HOLDETS Tømrer i Hørsholm) Om os:HOLDETS er et nationale hån..
    • Tømrer/snedker
    • Hørsholm
    Få mere info
  • Tømrer/snedker i Farum

    I am looking for a skilled and experienced carpenter to join Smalltime Woodshop to help grow the company. As a carpenter, you will work independently under the direction of the company owner and be..
    • Tømrer/snedker
    • Farum
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som tømrere/snedkere i Hillerød

Herunder ser du udviklingen i udbudte tømrer/snedker i Hillerød over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal tømrere/snedkere.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte tømrere/snedkere over tid

Dato Alle jobs som tømrere/snedkere
4. maj 2024 2
3. maj 2024 2
2. maj 2024 2
1. maj 2024 3
30. april 2024 3
29. april 2024 3
28. april 2024 3
27. april 2024 3
26. april 2024 3
25. april 2024 3
24. april 2024 3
23. april 2024 3
22. april 2024 3
21. april 2024 3
20. april 2024 3
19. april 2024 3
18. april 2024 3
17. april 2024 3
16. april 2024 3
15. april 2024 3
14. april 2024 4
13. april 2024 4
12. april 2024 4
11. april 2024 4
10. april 2024 4
9. april 2024 4
8. april 2024 4
7. april 2024 4
6. april 2024 4
5. april 2024 4
4. april 2024 4