Projektansat tømrer/snedker til Frilandsmuseet

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Kongens Lyngby

Nationalmuseet

Projektansat tømrer/snedker til Frilandsmuseet

Frilandsmuseet søger en udlært tømrer eller snedker med gode samarbejdsevner til en projektstilling med tiltrædelse snarest muligt. Ansættelsen er tidsbegrænset til den 31. december 2024.

Frilandsmuseet er en enhed under Nationalmuseets afdeling Museer & Slotte og rummer, foruden Frilandsmuseet i Lyngby, også enheden Søfart & Maritime Håndværk med dertilhørende træskibsværft på havnen i Holbæk. Frilandsmuseet er placeret i Lyngby, hvor de første bygninger blev flyttet til for mere end 100 år siden. I dag vedligeholder vi rundt regnet 50 bygningsanlæg og et areal på 75 tønder land. Vi har desuden et stort fokus på vores gæster og på at give dem en god oplevelse på museet. Det er et moderne, kundeorienteret museum, der sætter publikum først og leverer professionel service på alle niveauer.

Arbejdsområde

Museet er lige nu ved at etablere et nyt børneunivers, Frøsnapperbyen, som er et litterært børneunivers bygget op om Ole Lund Kirkegårds forfatterskab. Det hele udfolder sig i den del af museet, som er indrettet til stationsby. I den forbindelse skal der bygges flere børnevenlige aktiviteter, legeområder mm. Projektet er støttet at Nordea Fonden og skal stå klar til sommeren 2024.

Museet har endvidere fået en bevilling fra Tømmerhandler Johannes Fogs Fond til at opføre 5 mini stationsbyhuse i Frøsnapperbyen, som skal bygges efter traditionelle metoder i samarbejde med relevante fagskolers lærlinge og museets arkitekter og andre håndværkere.

Du kan læse mere om projekterne på: www.natmus.dk/museer-og-slotte/frilandsmuseet

Kvalifikationer

Ved besættelse af stillingen vil vi lægge vægt på, at du:

  • er udlært tømrer eller snedker og fagligt velfunderet
  • har interesse for anvendelse af traditionelt håndværk og bæredygtige materialer
  • kan arbejde selvstændigt og på tværs af faglige kompetencer
  • har overblik og talent for planlægning
  • har gode samarbejdsevner
  • er servicemindet og hjælpsom
  • har interesse for at formidle tømrer-/snedkerfagets traditioner og faglige finesser


Løn- og ansættelsesvilkår

Arbejdsstedet er Frilandsmuseet i Lyngby. Arbejdstiden er gennemsnitlig 37 timer pr. uge. Vi har flekstid. Aften- og weekendarbejde kan forekomme. Løn- og ansættelsesvilkår fastsættes i henhold til gældende overenskomst for håndværkere i staten.

Nationalmuseet skal have mulighed for at vurdere en straffeattest til privat brug og en børneattest inden ansættelsen.

Ansøgning

Nationalmuseet arbejder aktivt for fremme af ligestillingen blandt medarbejderne og opfordrer derfor alle kvalificerede uanset personlig baggrund til at søge stillingen.

Skriftlig ansøgning sendes via vort elektroniske rekrutteringssystem på vores hjemmeside www.natmus.dk/job og skal være museet i hænde senest fredag den 10. november 2023.

Yderligere oplysninger om stillingen kan fås ved henvendelse til driftsleder Line Mølgaard Doulgerof på telefon 4120 6405 eller mail: [email protected]

Nationalmuseet er Danmarks kulturhistoriske hovedmuseum og et statsmuseum under Kulturministeriet. Nationalmuseet styrker historiebevidsthed og medborgerskab ved at belyse Danmarks og verdens kulturer og deres indbyrdes afhængighed. Ca. 655 medarbejdere er fordelt på 4 afdelinger: Forskning, Samling og Bevaring, Museer og Slotte, Nationalmuseet København samt Drift og Administration. Se mere om Nationalmuseet på www.natmus.dk

Kilde: Jobnet.dk


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Tømrer/snedker", og befinder sig i kategorien "Industri, håndværk og teknik".

Arbejdsstedet er beliggende i Kongens Lyngby.

Jobbet er oprettet på vores service den 25.10.2023, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Tømrer/snedker
  • Kongens Lyngby
  • Fredag den 10. november 2023

Lignende jobs

  • Tømrer/snedker i Kvistgård

    Vi er et tømrer/snedker firma beliggende i Nordsjælland med et godt fællesskab, der pga. stigende ordretilgang mangler gode og stabile medarbejdere. Vi udfører alt- lige fra den lille liste hos..
    • Tømrer/snedker
    • Kvistgård
    Få mere info
  • Tømrer/snedker i Birkerød

    Job Description Vi søger 2 selvstændigt arbejdende tømrere til et projekt i 3460 København. Du kommer primært til at arbejde med lyddæmpende lofter, forskalling, træramme og montage i forskel..
    • Tømrer/snedker
    • Birkerød
    Få mere info
  • Tømrer/snedker i Espergærde

    Skal du være en del af vores gode team? Vi søger en tømrersvend med erfaring indenfor nedunderstående arbejdsopgaver. Vi er i udvikling, og vi søger derfor en tømrersvend til at blive en del af..
    • Tømrer/snedker
    • Espergærde
    Få mere info
  • Tømrer/snedker i Nivå

    Skal du være en del af vores gode team? Vi søger en tømrersvend med erfaring indenfor nedunderstående arbejdsopgaver. Vi er i udvikling, og vi søger derfor en tømrersvend til at blive en del af..
    • Tømrer/snedker
    • Nivå
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som tømrere/snedkere i Kongens Lyngby

Herunder ser du udviklingen i udbudte tømrer/snedker i Kongens Lyngby over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal tømrere/snedkere.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte tømrere/snedkere over tid

Dato Alle jobs som tømrere/snedkere
2. maj 2024 1
1. maj 2024 1
30. april 2024 1
29. april 2024 1
28. april 2024 1
27. april 2024 1
26. april 2024 1
25. april 2024 1
24. april 2024 1
23. april 2024 1
22. april 2024 1
21. april 2024 1
20. april 2024 1
19. april 2024 1
18. april 2024 1
17. april 2024 1
16. april 2024 1
15. april 2024 1
14. april 2024 1
13. april 2024 1