Håndværkere/tømrer/montører søges til et spændende og anderledes job

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Ringsted

Vi søger engagerede håndværkere/tømrer, som er dygtige til at producere og montere temaer i træ og andre spændene materialer. Du skal kunne drive din opgave fra skitse til slutmontage, med hjælp fra en af vores dygtige dekoratører og i tæt samarbejde med produktionschefen.

Vi forstiller os at:

  • Du har en håndværksmæssig baggrund eller
  • Du har en del erfaring fra montage af scener, kulisser og dekorationer mm.
  • Du kan arbejde fra lift
  • Du er god til at finde den gode løsning og har et godt overblik

Som person er du serviceminded og åben for de mange nye muligheder. Du trives med at arbejde i en mellemstor virksomhed og til tider hektisk og travlt miljø, hvor de fleste dage byder på mange udfordrende og spændene opgaver.

Vi arbejder i hele Danmark og flere steder i Europa, så der vil være overnatninger i forbindelse med monteringer.

Bliv en del af MK Illumination Danmark

Virksomhedsprofil

Virksomheden er kendt for den kreative produktion af produkter i verdensklasse til juleudsmykning, dekorationer, tematiseringer og forlystelsesparker inden for forskellige temaer som jul, tegneserie, dyreliv, halloween, vesten vest, pirater, påske etc.

Vi bruger materialer af høj kvalitet til fremstilling af produkter og -projekter for at sikre den bedste kvalitet og tilfredsstillelse af vores kunders ønsker og behov. Vores vigtigste marked er forlystelsesparker, indkøbscentre, hoteller, barer, resorts og familieunderholdning.

Vi er en gruppe af designere, arkitekter, billedhuggere, malere, svejsere, montører, logistik, projekt- og teknisk ledere, der kan hjælpe vores klient med krav til brugerdefinerede designs, udvikling, fremstilling og installationer af små og store projekter verden over.

Som en del af MK Global, garanterer vi den bedste kvalitet og eksklusive design. Vores produkter og procedurer er løbende underlagt streng kvalitetskontrol og grundige inspektioner. Vi fokuserer på at levere og udføre vores kunders behov og ønsker med perfektion i enhver specifikation og dimension. Alle projekter stammer fra et simpelt koncept til kreative og grafiske illustrationer, til produktion og montage af vores dygtige håndværkere.

Vi tilbyder gode og meget fleksible arbejdsforhold, hvor der er stor respekt for hinandens kompetencer og konstant fokus på kvalitet og udvikling. Huset rummer desuden virksomhederne Creation Group, MK Event, Universal Statue og MK Themedattractions

Ansøgning:

Send din ansøgning på mail: [email protected]

Kilde: Jobnet.dk


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Tømrer/snedker", og befinder sig i kategorien "Industri, håndværk og teknik".

Arbejdsstedet er beliggende i Ringsted.

Jobbet er oprettet på vores service den 12.8.2021, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Tømrer/snedker
  • Ringsted
  • Torsdag den 07. oktober 2021

Lignende jobs

  • Tømrer/snedker på Midt-og Vestsjælland

    Er du en engageret, selvstændig og erfaren tømrer? Vil du udføre et ordentligt håndværk med solide værktøjer, med et stærkt team af motiverede kollegaer i ryggen? Så har vi måske jobbet til dig!Mød..
    • Tømrer/snedker
    • Midt-og Vestsjælland
    Få mere info
  • Tømrer/snedker på Midt-og Vestsjælland

    Tømrer med færdigheder søges Vi er på udkig efter en dygtig tømrer med erfaring i spjældopgaver.Opstart hurtigst muligtMødetid: Mandag – torsdag: 06:30 – 15:30 Fredag: 06:30 – 12:00 Ved behov..
    • Tømrer/snedker
    • Midt-og Vestsjælland
    Få mere info
  • Tømrer/snedker på Midt-og Vestsjælland

    Tømrer søges til spændende projekter på Vestsjælland.LUBIjob søger på vegne af kunde, en dygtig og erfaren tømrer. Hvis du er passioneret omkring dit håndværk og klar til at tage del i spændende by..
    • Tømrer/snedker
    • Midt-og Vestsjælland
    Få mere info
  • Tømrer/snedker i Roskilde

    Tømrersjak søges til Sjælland Er I et tømrersjak på udkig efter jeres næste job? Vi søger lige nu et dygtigt tømrersjak, , gerne med erfaring i typehus byggeri og akkord arbejde på .
    • Tømrer/snedker
    • Roskilde
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som tømrere/snedkere i Ringsted

Herunder ser du udviklingen i udbudte tømrer/snedker i Ringsted over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal tømrere/snedkere.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte tømrere/snedkere over tid

Dato Alle jobs som tømrere/snedkere
1. juni 2024 2
31. maj 2024 2
30. maj 2024 2
29. maj 2024 2
28. maj 2024 2
27. maj 2024 1
26. maj 2024 1
25. maj 2024 1
24. maj 2024 1
23. maj 2024 2
22. maj 2024 1
21. maj 2024 1
20. maj 2024 1
19. maj 2024 1
18. maj 2024 1
17. maj 2024 1
16. maj 2024 1
15. maj 2024 1
14. maj 2024 1