[xxxxx] Praktikcenter i Slagelse søger en skoleoplæringsansvarlige der brænder for tømrerfaget

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Praktik - Slagelse

ZBC Praktikcenter i Slagelse søger en skoleoplæringsansvarlige der brænder for tømrerfaget


Vil du være med til at sikre, at vores tømrer får en uddannelse i verdensklasse? Er du Tømrer, brænder du for dit fag og ønsker du at hjælpe vores elever som ikke har en læreplads i at blive dygtige? Så er det dig vi søger.

Vi søger pr. 1. oktober 2022, eller snarest muligt, en skoleoplæringsansvarlig, der brænder for tømrerfaget.

Om Jobbet

ZBC Praktikcentret arbejder for, at unge, der ikke har en ordinær læreplads hos en arbejdsgiver, i stedet tilbydes et skoleoplæringsforløb, der er så tæt på et læreforløb hos en arbejdsgiver som muligt.

Vil du være med til at gøre læreforløbet i skolepraktikken så virkelighedsnært som mulig?

Det er vores mål, at give de unge en spændende uddannelse med en praktikpladspakke, der indeholder skolepraktik i kombination med så meget virksomhedspraktik og virkelighedstro hverdag som muligt.

Dit team består af to andre oplæringsansvarlige inden for maler og murer området. Sammen løser I mange forskelligartet virkelighedsnære opgaver for ZBC, hvilke klæder eleverne på til deres næste skoleforløb. Samtidig har vi særlig fokus på eleverne kommer ud til virksomheder og får en læreplads.

Hvad kvalificerer dig til stillingen?

Du er uddannet tømrer, og du har personlig erfaring med at oplære elever. Du arbejder måske i dag inden for et af faget men vil hellere lære fra dig.

Det er vigtigt, at du har lyst til at arbejde med og uddanne fremtidens fagspecialister, og at du har erfaring og kompetencer inden for området.

Du har flere års praktisk erfaring med faget, og at du brænder for og har erfaring med oplæring og motivation af unge mennesker.

Det er en fordel, hvis du har kendskab til erhvervsskoler og skolepraktikarbejdet.

Som instruktør i ZBC Praktikcenter vil du have roller og opgaver som

  • Mester, hvor du skal stå for organiseringen af arbejdet iskolepraktikken. Dvs. du skal sørge for planlægning i forhold til praktikmålene, virkelighedsnær undervisning og skolepraktikelevernes faglige udvikling.
  • Mentor, hvor du skal sikre en god dialog og kommunikation med skolepraktikeleverne. Dette indebærer, at du skal mestre den svære samtale og du skal kunne håndtere og hjælpe skolepraktikeleverne der, hvor de er.
  • Læremester, hvor du skal være skolepraktikelevens pædagogiske mentor og vejleder på dannelsesrejsen. Du skal være rollemodel for skolepraktikeleverne og kunne motivere dem fagligt i deres hverdag i skolepraktikken.
  • Administrator i forhold til skolen, hvor du har ansvaret for registrering af skolepraktikelevernes fravær, løn og personaleforhold. Det er også dig, der skal koble den enkelte skolepraktikelev med praktikmålet, og du skal afholde samtaler med skolepraktikeleven om hans/hendes faglige niveau.

Vi tilbyder et job med

  • Mulighed for at gøre en forskel for unge mennesker.
  • Udfordringer og medindflydelse på jobindholdet.
  • Gode kolleger, der står klar til at hjælpe og støtte.
  • Dit team består af andre oplæringsansvarlige inden for andre fagområder

Ansættelsesvilkår

Der er tale fuldtidsansættelse, og ZBC ser frem til at byde dig velkommen den 1. oktober 2022 eller snarest muligt.

Ansættelse sker i henhold til gældende overenskomst; Fællesoverenskomst mellem Finansministeriet og Offentligt Ansattes Organisationer – Det statslige område (OAO-S-fællesoverenskomsten).

Ansættelsesområdet er ZBC, og primært tjenestested er vores uddannelsessted C.A.Olesens vej 2, 4200 Slagelse.

Som uddannelsesinstitution indhenter vi børneattest i forbindelse med en evt. ansættelse.

Ansøgning

Har ovenstående vakt din interesse? Så klik på knappen "Søg jobbet" nederst i stillingsopslaget og upload ansøgning, CV samt relevant uddannelsesdokumentation.

Vi skal have din ansøgning senest den 15. september 2022.

Ansøgninger modtages ikke efter ansøgningsfristens udløb.

Ansættelsessamtaler afholdes løbende, men beslutning om ansættelse træffes først efter ansøgningsfristens udløb.

Vi opfordrer alle kvalificerede ansøgere, uanset personlig baggrund, til at søge stillingen. Vi lægger ved besættelsen af stillingen alene vægt på kvalifikationer og kompetencer.

Har du spørgsmål eller ønsker du yderligere oplysninger, er du velkommen til at kontakte:
Karina Larsen Nilsson uddannelsesleder, på tlf. 31935654 eller [email protected]

Hvem er vi?
ZBC har over 6.000 årselever, cirka 1.000 ansatte, en omsætning på 710 millioner og adresser i 9 byer på Sjælland. Vi udbyder mere end 40 forskellige erhvervsuddannelser og har teknisk gymnasium og handelsgymnasium, ligesom vi tilbyder efter- og videreuddannelse inden for mange brancher. Derudover har vi mange faglige og sociale miljøer. Hos os er der fokus på den enkelte elev, men vi lægger også vægt på, at vores elever er en del af et stærkt fællesskab.

Selv om vi er en stor skole, er vores primære mission at bevare bredden i uddannelsestilbuddet og have en høj kvalitet i uddannelserne. Vores skole er også internationalt orienteret, så elever på alle uddannelser har mulighed for at komme i praktik i udlandet. Vi har samtidig fokus på, hvad ZBC’s arbejde betyder for vores samfund og ikke mindst for vores mange elever, kursister, samarbejdspartnere og virksomheder.

ZBC er UNESCO Verdensmålsskole
På ZBC uddanner vi til fremtiden, og vi er stolte over, at ZBC er UNESCO Verdensmålsskole. Med afsæt i et globalt netværk og med et stort fokus på at fremme bæredygtig udvikling globalt, nationalt og lokalt støtter vi vores elever og kursister i at blive reflekterende medborgere. Hver dag arbejder vi på forskelligvis med FN’s 17 verdensmål både i ZBC

ZBC
Vær med. Verden er til at forandre.


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Tømrer/snedker", og befinder sig i kategorien "Industri, håndværk og teknik".

Arbejdsstedet er beliggende i Slagelse.

Jobbet er oprettet på vores service den 30.8.2022, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Tømrer/snedker
  • Slagelse

Lignende jobs

  • Tømrer/snedker på Midt-og Vestsjælland

    Er du en engageret, selvstændig og erfaren tømrer? Vil du udføre et ordentligt håndværk med solide værktøjer, med et stærkt team af motiverede kollegaer i ryggen? Så har vi måske jobbet til dig!Mød..
    • Tømrer/snedker
    • Midt-og Vestsjælland
    Få mere info
  • Tømrer/snedker på Midt-og Vestsjælland

    Tømrer med færdigheder søges Vi er på udkig efter en dygtig tømrer med erfaring i spjældopgaver.Opstart hurtigst muligtMødetid: Mandag – torsdag: 06:30 – 15:30 Fredag: 06:30 – 12:00 Ved behov..
    • Tømrer/snedker
    • Midt-og Vestsjælland
    Få mere info
  • Tømrer/snedker på Midt-og Vestsjælland

    Tømrer søges til spændende projekter på Vestsjælland.LUBIjob søger på vegne af kunde, en dygtig og erfaren tømrer. Hvis du er passioneret omkring dit håndværk og klar til at tage del i spændende by..
    • Tømrer/snedker
    • Midt-og Vestsjælland
    Få mere info
  • Tømrer/snedker på Midt-og Vestsjælland

    Bliv en essentiel del af vores tømrerteam!Er du en passioneret tømrer, der brænder for at skabe noget stort? Hos os får du muligheden for at være en del af et dynamisk team, hvor vi ikke blot bygge..
    • Tømrer/snedker
    • Midt-og Vestsjælland
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som tømrere/snedkere i Slagelse

Herunder ser du udviklingen i udbudte tømrer/snedker i Slagelse over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal tømrere/snedkere.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte tømrere/snedkere over tid

Dato Alle jobs som tømrere/snedkere
14. juni 2024 3
13. juni 2024 3
12. juni 2024 3
11. juni 2024 3
10. juni 2024 3
9. juni 2024 3
8. juni 2024 3
7. juni 2024 3
6. juni 2024 3
5. juni 2024 3
4. juni 2024 3
3. juni 2024 4
2. juni 2024 4
1. juni 2024 4
31. maj 2024 5
30. maj 2024 5
29. maj 2024 5
28. maj 2024 5
27. maj 2024 5
26. maj 2024 5
25. maj 2024 5
24. maj 2024 5
23. maj 2024 4
22. maj 2024 4
21. maj 2024 3
20. maj 2024 2
19. maj 2024 2
18. maj 2024 2
17. maj 2024 2
16. maj 2024 2
15. maj 2024 2