Erfaren chauffør til kranbil og containerkørsel

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Frederikshavn

Har du erfaring som chauffør, er mødestabil og fleksibel? Vil du indgå i et team, hvor smil på læben og et godt fællesskab er en fast del af arbejdsdagen? Så er du måske vores nye kollega til Frederikshavn Affald A/S, hvor du vil indgå i vores team af chauffører til kranbil og containerkørsel.

Om jobbet
Som chauffør består dine opgaver i tømning af nedgravede beholdere og glasbobler/container samt containerkørsel med lastbil/påhængsvogn.

Om dig
Vi forventer, at du har
  • relevant erfaring som chauffør
  • kørekort B-C-CE og kran D
  • EU efteruddannelsesbevis
  • takografkort

Derudover skal du mestre dansk i skrift og tale samt IT på brugerniveau (smartphone og tablet). Du tager initiativ, følger opgaverne til dørs og har en positiv indstilling til arbejdet, uanset om det er en kold og mørk december-morgen eller midt i sommerens hedebølge.
Vores kommende kollega skal være fleksibel både i forhold til arbejdstid og opgaver. Den gennemsnitlige arbejdsuge er på 37 timer, men vi arbejder også hver 4. lørdag på skift i teamet og afspadserer overarbejdstimerne. Derudover skal du være gode venner med vækkeuret, for du møder ind mellem kl. 05.00-06.00.

Vi forventer, at du går til dine arbejdsopgaver med åbenhed og kan håndtere nye udfordringer, hvis opgaven kræver det.

Hvem er vi?
Du bliver den fjerde medarbejder i chauffør-teamet. Hos Frederikshavn Affald A/S er vi i alt 85 medarbejdere, som spænder fra bl.a. renovationsmedarbejdere, genbrugspladsvejledere, operatører og driftsmedarbejdere på miljø- og forbrændingsanlæg. Selvom vores arbejdsopgaver spænder bredt, byder vi hver især ind med vores viden og står altid klar med en hjælpende hånd. Vi kan derfor tilbyde dig et godt arbejdsmiljø med fokus på sikkerhed og trivsel.

”Vi går til opgaverne med et positivt sind og hjælper hinanden med at nå i mål hver dag. På den måde får vi det hele til at lykkes.” Jesper Musbak Andersen, driftsleder, Frederikshavn Affald.

Ansættelse: Hurtigst muligt
Vi afholder samtaler løbende.

Vil du tale med én, der har affald på hjernen?
Du er velkommen til at kontakte driftsleder Jesper Musbak Andersen på tlf. 5163 2989 og tager han ikke telefonen, så send ham en mail på [email protected].

Om Frederikshavn Forsyning A/S
Frederikshavn Forsyning er en multiforsyningskoncern, der består af 8 selskaber og i alt 263 medarbejdere. Vi har en omsætning på ca. 780 mio. kr. årligt. Det er vores opgave at sikre en stabil forsyning af el, vand og varme samt at sørge for behandling af spildevand og affald.

Kilde: Jobnet.dk


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Transport", og befinder sig i kategorien "Kontor, handel og service".

Arbejdsstedet er beliggende i Frederikshavn.

Jobbet er oprettet på vores service den 19.1.2024, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Transport
  • Frederikshavn
  • Fredag den 16. februar 2024

Lignende jobs

  • Transport i Thisted

    Faste chauffører til tip- eller forvogn/hænger i Bulk-Transport A/S Er du vores kommende chauffør? I Bulk-Transport A/S disponerer vi over forvogn/hænger, suge/blæsebiler, tiptrailere, Walkin..
    • Transport
    • Thisted
    Få mere info
  • Transport i Thisted

    Kørselsassistent til Bulk-Transport A/S Vi søger snarest muligt en dygtig kørselsassistent, gerne med erfaring inden for korn og foderstof branchen I Bulk-Transport tilbyder vi alt inden .
    • Transport
    • Thisted
    Få mere info
  • Transport i Nordjylland

    Har du CE-kørekort og kan arbejde fra uge 28 til og med uge 31? Så læs med her!Har du CE-kørekort og kan arbejde fra uge 28 til og med uge 31? Så læs med her!Jobbet:Jobbet:Vi søger i øjeblikket..
    • Transport
    • Nordjylland
    Få mere info
  • Transport i Frederikshavn

    Vi søger en energisk og dygtig medarbejder i Center for Kultur og Borgerservice (CKB) til Team Kørselskontor & Omstilling.Vi har brug for en medarbejder med flair for økonomi, der kan bogføre, fa..
    • Transport
    • Frederikshavn
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som chauffører i Frederikshavn

Herunder ser du udviklingen i udbudte transport i Frederikshavn over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal chauffører.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte chauffører over tid

Dato Alle jobs som chauffører
9. maj 2024 1
8. maj 2024 1
7. maj 2024 1
6. maj 2024 1
26. april 2024 1
25. april 2024 1
24. april 2024 1
23. april 2024 1
22. april 2024 1
21. april 2024 1
20. april 2024 1
19. april 2024 1
18. april 2024 1
17. april 2024 1
16. april 2024 1
15. april 2024 1
14. april 2024 1
13. april 2024 1
12. april 2024 1