Godschaufførelev til FMI Supply Chain Divisionen i Hjørring.

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Elev - Hjørring

Brænder du for at få en uddannelse som godschauffør, og kan du se fordele ved en
uddannelse, hvor du:

• Får en målrettet og professionel uddannelse
• Bliver en del af en anderlederes og spændende arbejdsplads

Så læs med her og få et indblik i hvordan din kommende uddannelse ser ud.

Om os

Vi er en arbejdsplads med en fri og uformel tone i hverdagen, og med gensidig respekt for hinanden. Vi har en god sundhedspolitik, og vi dyrker det sociale samvær som en vigtig værdi for os. Distributionsafdelingen er en del af Supply Chain Divisionen, hvor der i alt er 950 medarbejdere fordelt over hele landet.

Om stillingen

Uddannelsen består af en teoretisk og praktisk del og varer ca. mellem 2,5 år og 3,5 år afhængig af din uddannelsesbaggrund. Den teoretiske del foregår på en skole og den praktiske del foregår hos os. Du vil lære de grundlæggende færdigheder inden for vejgodstransportuddannelsen. Vi vil give dig en masse opgaver og nogle brede rammer, hvor du kan prøve dine talenter af og få en spændende hverdag, så du får en god uddannelse. Der vil være aften arbejde ca. hver 5 uge.

Om dig

Du har folkeskolens 9./10. klasses afgangsprøve samt grundforløbet til vejgodstransportuddannelsen. Derudover skal du have én ren straffeattest.

Vi drømmer om en godschaufførelev, som:
• Ønsker at blive en dygtig godschauffør
• Er nysgerrig og engageret af natur
• Er villig til fortsat at lære og implementere ny viden, så du løbende udvikler dig

Ansvarlighed og kvalitet er vigtige værdier i Forsvaret, og vi forventer, at du vil være med til at tage ansvar, og i høj grad præge de opgaver du bliver stillet over for. Det kræver, at du lægger energi i din uddannelse hos os, og at du er en engageret og initiativrig person, som kan lide at samarbejde med andre. Det er også vigtigt, at du evner at arbejde selvstændigt, og du har lyst til at arbejde i en moderne virksomhed.

Ansættelsesvilkår

Ansættelse og aflønning sker i henhold til den til enhver tid gældende fællesoverenskomst mellem Skatteministeriet og Offentligt Ansattes Organisationer – Det Statslige Område (OAO-S-fællesoverenskomsten) Organisationsaftale for rengøringsassistenter og specialarbejdere m.fl. i staten (3f) mellem Skatteministeriet og Fagligt Fælles Forbund (3F).

Aflønning sker med en start løn på 12.038,25 kr. pr. måned for elever under 25 år. Er du derimod over 25 år, vil lønnen være 21.958,79 kr. pr. måned.

Som ansat i Forsvaret er du omfattet af nogle særlige vilkår. Det betyder bl.a. at du skal kunne sikkerhedsgodkendes og opretholde denne godkendelse hele ansættelsestiden.

I Forsvarsministeriets organisation tror vi på, at mangfoldighed optimere opgaveløsningen. Derfor opfordrer vi alle interesserede uanset baggrund til at søge stillingen.

Er du nysgerrig?
Hvis du har yderligere spørgsmål eller tvivl, er du velkommen til at kontakte Erland M Jensen på telefon 2555 2230, eller Jimmy B Nielsen på 2555 2231.

Det samme gælder hvis du har spørgsmål vedrørende løn- og ansættelsesvilkår. Her er du velkommen til at kontakte HR-konsulent Mathias Fønskov på telefon 7281 9121.

Søg stillingen ved at klikke på linket og vedhæfte ansøgning, CV, eksamensbevis og evt.
realkompetencevurdering.

Er du 25 år, skal du huske at vedhæfte realkompetencebevis. Hvis ikke du har en
realkompetencevurdering, kan du få udarbejdet den på en skole, som udbyder uddannelsen. Hvis du
ikke kan nå at få udarbejdet en realkompetencevurdering, kan du tage den med til en eventuel samtale, alternativt kan skolen udarbejde en til en mulig ansættelse.

I Forsvarsministeriets organisation tror vi på, at mangfoldighed styrker opgaveløsningen. Derfor
opfordrer vi alle interesserede uanset baggrund til at søge stillingen.

Vi har ansøgningsfrist den 5. juli 2023. Vi indkalder til samtaler løbende. Vi ønsker at tage imod dig den 1. august 2023 eller efter aftale.

OM FORSVARSMINISTERIETS MATERIEL- OG INDKØBSSTYRELSE
FMI Supply Chain Divisionen er en moderne logistik virksomhed, som støtter Forsvarets soldater og øvrige medarbejdere med forsyninger. SCD har fokus på betjening og støtte til Forsvaret med særlig vægt på kundeorientering og service. SCD vægter i det fremadrettede arbejde at få alle forretningsgange optimeret og på at udvide planlægningshorisonten.

JOB I FORSVARET
Forsvaret er en stor og anderledes arbejdsplads, der beskæftiger ca. 21.400 mænd og kvinder. Vi arbejder for en fredelig og demokratisk udvikling i verden og et sikkert samfund i Danmark - og der er 5.300 af os, der gør det uden uniform.

Se mere om Forsvaret som arbejdsplads på forsvaret.dk

Kilde: Jobnet.dk


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Transport", og befinder sig i kategorien "Kontor, handel og service".

Arbejdsstedet er beliggende i Hjørring.

Jobbet er oprettet på vores service den 21.6.2023, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Transport
  • Hjørring
  • Onsdag den 05. juli 2023

Lignende jobs

  • Transport i Aalborg

    Vi søger friske og energiske lastbilchauffør til leveringskørsler i Nordjylland.Vi søger i øjeblikket en erfaren lastbilchauffører til vores kunde i Aalborg. Jobbet omhandler, kort fortalt, k..
    • Transport
    • Aalborg
    Få mere info
  • Transport i Aalborg

    [xxxxx] Energy is one of the leading trading houses in Europe, moving energy from source to use and working tirelessly to provide renewable energy now and in the future. Energy is always moving .
    • Transport
    • Aalborg
    Få mere info
  • Transport i Aalborg

    Transport søges til organisation/virksomhed i Aalborg
    • Transport
    • Aalborg
    Få mere info
  • Transport i Thisted

    Kørselsassistent til Bulk-Transport A/S Vi søger snarest muligt en dygtig kørselsassistent, gerne med erfaring inden for korn og foderstof branchen I Bulk-Transport tilbyder vi alt inden .
    • Transport
    • Thisted
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som chauffører i Hjørring

Herunder ser du udviklingen i udbudte transport i Hjørring over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal chauffører.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte chauffører over tid

Dato Alle jobs som chauffører
11. april 2024 1
10. april 2024 1
9. april 2024 1
8. april 2024 1
7. april 2024 1
6. april 2024 1
5. april 2024 1
4. april 2024 1
3. april 2024 1