Skatteministeriet søger en chauffør til skatteministeren

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

København K

Er du en rutineret og dygtig chauffør? Trives du med en dynamisk hverdag med varierende arbejdstider og har du evnen til at bevare overblikket i pressede situationer? Vil du helt tæt på det politiske liv? Så er du måske skatteministerens nye chauffør.

Om os
Stillingen som chauffør er placeret i Minister- og Departementschefssekretariatet, som består af ca. 12 dygtige og engagerede medarbejdere, der sammen med presseenheden og kontoret Forretningskommunikation og Digitale kanaler, udgør afdelingen Stab og Kommunikation. Sekretariatet har ansvaret for at bistå minister og departementschef i det daglige arbejde og varetager opgaver i relation til bestilling, koordinering og prioritering af sager til og fra minister og departementschef, håndtering af post, kalenderstyring, mødeforberedelse samt kontakten til Folketinget, herunder udvalg og ordførere.

Vi sikrer således dag-til-dag servicering af minister og departementschef i tæt samarbejde med det øvrige departement, herunder ledsager ministeren til møder og arrangementer.

Dine arbejdsopgaver
Din primære arbejdsopgave er den daglige kørsel for skatteministeren. Dette indebærer kørsel mellem hjem og ministerium samt kørsel til møder og andre aktiviteter. Skatteministeren holder primært til i København, men har gøremål over hele Danmark, hvorfor du vil bistå med kørsel rundt i hele landet. Foruden kørsel kan der være praktiske opgaver undervejs på turene, du skal bistå med.

Du vil indgå i et team med en anden chauffør for skatteministeren, hvor I skiftevis varetager den daglige kørsel for skatteministeren. Foruden skatteministerens to chauffører er der også ansat to chauffører for departementschefen.

Om dig
Du har kørekort til minimum personbil og gode køretekniske egenskaber. Det forudsættes, at du som en del af ansættelsen gennemgår og består politiets køretekniske kursus samt, at du kan vedligeholde det ved årlige prøver.

Det forventes, at du har et godt overblik og evner at læse trafikken. Derudover kan du planlægge og strukturere kørslen, ligesom du med ro kan håndtere de uforudsete ændringer, der måtte opstå i den daglige kørsel. Der lægges vægt på, om du har erfaring med at arbejde som chauffør for en VIP’er (det kan være en minister, erhvervsleder eller lign.), men det er ikke afgørende for at søge stillingen.

Derudover forventer vi, at du er:

  • præsentabel, loyal og pålidelig
  • ansvarlig og har en professionel tilgang til dine opgaver
  • stabil og samarbejdsvillig
  • servicemindet
  • fleksibel og indstillet på varierende arbejdstider

Arbejd tæt på det, der tæller
I Skatteministeriet arbejder vi tæt på de politiske processer på et område med stor bevågenhed og mange interessenter. Vi bruger alle vores kræfter på at løse en afgørende opgave på en ordentlig måde samtidig med, at vi sætter retning og skaber løsninger for Skatteforvaltningen.

Vi er et fagligt og ambitiøst departement med ca. 300 ansatte, hvor vi dagligt løser udfordrende opgaver på tværs af discipliner. Vi ved, at den gode løsning opstår i samspillet mellem fagligheder. Derfor dyrker vi en stærk faglig samarbejdskultur, hvor der også er plads til det sociale.

Kontakt og ansættelsesvilkår
Send din ansøgning med CV og eksamensbevis via linket ”Søg stillingen” senest den 5. november 2023. Har du spørgsmål til stillingen, er du meget velkommen til at kontakte ministerchauffør René Hyldegaard Larsen på telefonnummer 40 81 12 02 eller kontorchef Ciara O’Neill på telefonnummer 72 37 29 76.

Tiltrædelse pr. 1. januar 2024. Du ansættes i henhold til Fællesoverenskomsten mellem Finansministeriet og Offentligt Ansattes Organisationer – Det statslige Område samt Organisationsaftale for Vagtfunktionærer i staten mv.

Der er tale om en fuldtidsstilling. Ministerchauffører er ikke omfattet af arbejdstidsreglerne for statens tjenestemænd, men af cirkulære om fridage og særligt tillæg for ministerialbetjente m.fl., der virker som chauffører for ministre mv. Det indebærer bl.a., at du ikke har en højeste tjenestetid. Som godtgørelse herfor ydes et særligt tillæg. Stillingen indebærer derfor skiftende arbejdstider, herunder aften- og weekendarbejde.

Det er en forudsætning for din ansættelse, at du kan opnå og opretholde sikkerhedsgodkendelse, og at du kan fremvise en straffeattest.

Arbejdsstedet er Nicolai Eigtveds Gade 28, 1402 København K.

Læs mere om ansættelse i Skatteministeriet på www.skm.dk/job.

Kilde: Jobnet.dk


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Transport", og befinder sig i kategorien "Kontor, handel og service".

Arbejdsstedet er beliggende i København K.

Jobbet er oprettet på vores service den 13.10.2023, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Transport
  • København K
  • Søndag den 05. november 2023

Lignende jobs

  • Transport i København SV

    Bus Drivers - Copenhagen Red Sightseeing Denmark is looking for bus drivers for 2024 with options for both full time and part time. Can you see yourself behind the wheel of our double-decker si..
    • Transport
    • København SV
    Få mere info
  • Transport (elev) i Kastrup

    TRAFIKASSISTENT ELEVER TIL SAS GROUND HANDLING DENMARK A/STil Skandinaviens førende Ground Handling virksomhed - SAS Ground Handling Denmark A/S søger vi Trafikassistent elever SAS Ground H..
    • Transport
    • Kastrup
    Få mere info
  • Transport (elev) i Kastrup

    LUFTHAVNSOPERATØR LÆRLINGE TIL SAS GROUND HANDLING DENMARK A/STil Skandinaviens førende Ground Handling virksomhed - SAS Ground Handling Denmark A/S søger vi Lufthavnsoperatør Lærlinge. SAS..
    • Transport
    • Kastrup
    Få mere info
  • Transport i København S

    Grib både Rattet og grøntsnitteren, hos os på Københavns Universitet Amager!Sådan er viVi er dit go-to-spot for grønne gourmetoplevelser! Vi er et vegetarisk kantinekøkken, der tryller .
    • Transport
    • København S
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som chauffører i København K

Herunder ser du udviklingen i udbudte transport i København K over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal chauffører.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte chauffører over tid

Dato Alle jobs som chauffører
14. maj 2024 0
13. maj 2024 0
12. maj 2024 0
11. maj 2024 0
10. maj 2024 0
9. maj 2024 0
8. maj 2024 0
7. maj 2024 0
6. maj 2024 0
5. maj 2024 0
4. maj 2024 0
3. maj 2024 0
2. maj 2024 0
1. maj 2024 0
30. april 2024 0
29. april 2024 0
28. april 2024 0
27. april 2024 0
26. april 2024 0
25. april 2024 0
24. april 2024 0
23. april 2024 0
22. april 2024 0
21. april 2024 0
20. april 2024 0
19. april 2024 0
18. april 2024 0
17. april 2024 0
16. april 2024 0
15. april 2024 0
14. april 2024 0