Vi søger en uddannelseskonsulent til [xxxxx]s Uddannelsescenter på skolen i Møgelkær

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Juelsminde

Har du lyst til at være med til at uddanne fremtidens fængselsbetjente, transportbetjente og værkmestre? Har du erfaring med undervisning og formidling eller kunne du tænke dig at få det? Og har du mod på at træde ind i en organisation, hvor rekruttering, uddannelse og fastholdelse har topprioritet, så er denne stilling noget for dig.

Vi søger pr. 1. februar 2024 en uddannelseskonsulent med stor lyst til at uddanne kommende kollegaer inden for det socialfaglige område.

kriminalforsorgens uddannelsesafdeling i Vestdanmark består af skolen i Møgelkær ved Horsens samt vores pop-up skoler i Odense og Esbjerg.

Til stillingen søges en kommende medarbejder med relevant socialfaglig baggrund fx socialrådgiver med erfaring fra arbejdet med indsatte eller udsatte borgere samt evt. forvaltningsret. Det er en fordel at besidde kriminalforsorgsfaglig viden og at have undervisningserfaring.

Undervisningen inden for det socialfaglige område udgør en vigtig del af uddannelsen i forhold til at sikre, at eleverne på uddannelsen er klar til arbejdet og dagligdagen som uniformerede medarbejdere i kriminalforsorgen. Du skal derfor interessere dig for og være dygtig til at gøre teorierne tilgængelige og relevante. Derudover vægter vi, at vores uddannelseskonsulenter har en høj faglighed i undervisningen og besidder evnen til at facilitere læring. På kriminalforsorgens uddannelser arbejder vi ud fra flere pædagogiske principper blandt andet cooperativ learning (CL) og tværfaglig scenariebaseret træning.

Fastholdelse og gode relationer er nøgleord hos os. Det må derfor være din ambition at skabe en god relation til eleverne, og du skal trives med både at styre undervisningen, bedrive klasseledelse og sikre en positiv atmosfære i klassen med henblik på optimalt læringsudbytte. Du formår at tilrettelægge undervisningen selvstændigt, og indgår samtidigt i et tæt samarbejde med dine dygtige og engagerede kollegaer.

Koncern Uddannelse består af to uddannelsesafdelinger en i Øst og en i Vest. Skolerne i Vestdanmark består af skolen i Møgelkær og to pop-up skoler i Odense og i Esbjerg. Skolerne i Østdanmark består af skolerne i Birkerød og Nykøbing Falster samt en pop-up skole i Køge.

Dine arbejdsopgaver
Arbejdsopgaverne omfatter primært:

  • Undervisning, vejledning samt øvrige uddannelsesaktiviteter på uddannelsen til fængselsbetjent og transportbetjent samt værkmesteruddannelsen, inden for de socialfaglige, kriminalforsorgsfaglige, humanistiske eller juridiske områder.
  • Tværfaglig sparring med kompetente undervisningskollegaer og den pædagogiske ledelse
  • Udvikling af lektionsplaner inden for dit fagområde

Det socialfaglige fagområde omfatter blandt andet undervisning, der skal understøtte, at eleverne udvikler deres evne til at identificere og vurdere de indsattes sociale og kulturelle forudsætninger, samt identificere og vurdere sociale og kulturelle dynamikker i forskellige institutioner og afdelingsmiljøer. Undervisningen vil omfatte emner som:

  • Professionel kommunikation mellem fængselsbetjenten som myndighedsperson og den indsatte
  • Socialpsykologiske emner
  • Lovgivning, således eleverne kan identificere egne forpligtelser og handlemuligheder samt de indsattes pligter og rettigheder

Dine kvalifikationer
Vi forventer, at du

  • Med din faglighed og eventuelle indsigt i det fængselsfaglige område kan bidrage til vores fælles uddannelsesformål
  • Er ajour med udviklingen inden for dit felt – og er begejstret for at formidle det
  • Prioriterer godt samarbejde og bidrager til videndeling på tværs af fagområder
  • Arbejder konstruktivt med feedback og bidrager til udvikling og læring
  • Som menneske er åben og empatisk med fokus på elevernes læring
  • Har pionerånd og trives med at arbejde i omgivelser, der er under konstant udvikling

Vi lægger vægt på, at du

  • Har evnen til at favne bredt fagligt og sætte din faglighed i spil
  • Har erfaring med forskellige dele af kriminalforsorgens organisation
  • Har undervisningserfaring og gerne en uddannelse som underviser. Alternativt, at du er indstillet på at uddanne dig inden for undervisning (Diplom i Erhvervspædagogik)
  • Har gå-på-mod og vilje til at få opgaver løst

Vi tilbyder dig

  • At blive en del af en skole, hvor du bidrager til at uddanne fremtidens fængsels- og transportbetjente samt værkmestre
  • En arbejdsplads med læring som omdrejningspunkt, og hvor du får afgørende betydning for skolens arbejdsmiljø og succes
  • Løbende kompetenceudvikling med blandt andet deltagelse i forskellige interne læringsaktiviteter
  • Et grundigt onboardingforløb

Løn- og ansættelsesvilkår
Ansættelsen sker i henhold til gældende overenskomst.

Stillingen er på gennemsnitlig 37 timer pr uge.

Ansættelsesområdet er Direktoratet for kriminalforsorgen. Tjenestestedet er Koncern Uddannelse, Skolen i Møgelkær, Møgelkærvej 18B, 7130 Juelsminde. Der vil forekomme rejseaktivitet til og undervisning på flere skoler.

Yderligere oplysninger
Du kan få yderligere oplysninger om stillingerne ved henvendelse til uddannelsesleder Gitte Holmen Møller på mail: [email protected] eller telefon: 7255 3946 eller uddannelseskonsulent Jeanette Gytz Olesen på mail [email protected] eller telefon: 7255 2406.

Uddannelsesafdelingen i Vestdanmark er del af Koncern Uddannelse
Koncern Uddannelse varetager bl.a. følgende tre hovedopgaver:
• Uddannelse af fængselsbetjente, transportbetjente og værkmestre til kriminalforsorgens institutioner
• Uddannelse og efteruddannelse af anstaltsbetjente i Grønland
• Efteruddannelse for kriminalforsorgens medarbejdere

Ansøgning, CV, dokumentation for uddannelse og forudgående erfaring samt andet relevant materiale skal være os i hænde senest fredag den 1. december 2023.

Vi forventer at afvikle samtaler i uge 49 2023 på skolen i Møgelkær.

Hvis du indkaldes til samtale, skal du til samtalen medbringe identifikation (f.eks. pas eller kørekort).

Det er en forudsætning for ansættelse, at du i forbindelse med samtalen giver dit samtykke til, at kriminalforsorgen må indhente og vurdere oplysninger om dig i det Centrale Kriminalregister. Inden ansættelse skal vi modtage dokumentation for CV, f.eks. ansættelsesbeviser.

Alle interesserede uanset personlig baggrund opfordres til at søge.


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Uddannelsesvejleder", og befinder sig i kategorien "Undervisning".

Arbejdsstedet er beliggende i Juelsminde.

Jobbet er oprettet på vores service den 14.11.2023, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Uddannelsesvejleder
  • Juelsminde
  • Fredag den 01. december 2023

Lignende jobs

Statistik over udbudte jobs som uddannelsesvejleder i Juelsminde

Herunder ser du udviklingen i udbudte uddannelsesvejleder i Juelsminde over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal uddannelsesvejleder.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte uddannelsesvejleder over tid

Dato Alle jobs som uddannelsesvejleder
28. maj 2024 1
27. maj 2024 1
26. maj 2024 1
25. maj 2024 1
24. maj 2024 1
23. maj 2024 1
22. maj 2024 1
21. maj 2024 1
20. maj 2024 1
19. maj 2024 1
18. maj 2024 1
17. maj 2024 1