Studentermedhjælper til NEXT Uddannelsesrådgivning

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Storkøbenhavn

Brænder du for uddannelsesområdet? Og vil du gerne hjælpe folk med at finde den rigtige uddannelse?


På NEXT er vi drevet af troen på, at alle kan få en uddannelse – og vi ser det som vores fornemste opgave at oplyse om mulighederne og pirre nysgerrigheden hos de uddannelsessøgende, så de kan finde det rette match. Uddannelsesrådgivningen er en vigtig spiller i det arbejde, og her søger vi en studentermedhjælper, som vil rådgive telefonisk om uddannelsesvalg og understøtte afdelingens arbejde med vejledning og rekruttering.


Hvem er vi?


Du bliver del af et engageret team på fire konsulenter og en juniorkonsulent i Uddannelsesrådgivningen, som er en del af Kommunikation, Elevrekruttering og 10. klasse, hvor vi arbejder med at afklare og rekruttere til NEXT uddannelser. Uddannelsesrådgivningen har til opgave at vejlede og servicere uddannelsessøgende og samarbejdspartnere i forhold til vores mange erhvervs- og eux-uddannelser samt til gymnasier og 10. klasse.


Vi har kontor på Sukkertoppen Gymnasium i Valby, hvor vi sidder sammen med Kommunikationsafdelingen, som vi også har et tæt samarbejde med om markedsføringen af vores events. Vi har en uformel tone og du bliver en del af en faglig og socialt stærk kollegagruppe.


Uddannelsesrådgivningen rådgiver potentielle elever telefonisk og afholder en række events i løbet af året f.eks. infoaftener, åbent hus-arrangementer, messer, foredrag og oplæg.


Primære arbejdsopgaver


Du skal arbejde med telefonisk rådgivning for uddannelsessøgende og sikre god kundeservice og rådgivning i samarbejde med teamet. Du vil indgå i et vagtskema fra mandag til fredag, hvor du vil få faste arbejdsdage. Den telefoniske rådgivning er åben mellem kl. 9-15 mandag - torsdag, samt fredag 9-14. Her besvares også mails fra uddannelsessøgende.


Derudover skal du assistere teamet med administrative og praktiske ad hoc-opgaver. Dette kan fx involvere opdatering af marketinglister, databehandling, samt klargørelse af materialer til events. Hvis det har din interesse, kan du også få mulighed for at ”komme ud i marken” til uddannelsesarrangementer og derved arbejde med præsentation og formidling til forskellige målgrupper.


Arbejdsopgaver


  • Telefonisk rådgivning om uddannelsesvalg og besvare mails
  • Diverse administrative og praktiske opgaver, fx opdatering af marketinglister, databehandling, samt klargørelse af materialer til events.
  • Deltagelse i elevrekrutteringsarrangementer, fx infoaftener, uddannelsesdage mv.

Vi søger en profil, som


  • er studerende og har et til tre år tilbage af sin uddannelse indenfor f.eks. uddannelsesstudier, pædagogik, arbejdslivsstudier, eller måske er du ved at uddanne dig til lærer eller pædagog
  • har interesse for uddannelsesområdet og erfaring med kundeservice
  • er god til at kommunikere både i skrift og tale samt har erfaring med Office-pakken
  • er nysgerrig og gerne vil lære nyt


Ansættelsesvilkår
Ansættelsen er som timelønnet studentermedhjælp med ca. 15 timer om ugen. Ansættelse og aflønning sker i henhold til gældende fællesoverenskomst og organisationsaftale mellem HK/OAO-S og Skatteministeriet.



Din primære arbejdsplads ligger i Valby, men vi er jævnligt ude på en af vores 13 andre adresser i hovedstadsområdet.


Vi håber, at du kan starte 15. marts eller snarest derefter, og der kan være mulighed for at starte tidligere.


Vi opfordrer alle kvalificerede uanset personlig baggrund til at søge stillingen.


Ansøgning og kontakt
Send cv, ansøgning og andre relevante dokumenter til os hurtigst muligt. Der er ansøgningsfrist senest den 23. februar, men vi tager løbende kandidater til samtale.


Du er velkommen til at kontakte teamleder Christine Ingeberg Rye på tlf. 24 78 37 19 eller mail [email protected], hvis du har spørgsmål til stillingen.


Om NEXT
NEXT – Uddannelse København har en mission om at uddanne til fremtiden med rødder i fortiden. Det gør vi med udgangspunkt i tre pejlemærker; at tænke og agere bæredygtigt, skabe en eksperimenterende og meningsfuld læringskultur og sikre kompetencer til at udvikle fremtidens samfund. Vores institution rummer over 40 forskellige erhvervsuddannelser, alle fire gymnasieretninger, 17 Eux-uddannelser samt 10. klasse og efteruddannelseskurser.


NEXT har tobaks- og røgfri skole- og arbejdstid. Læs mere på https://nextkbh.dk/roegfri-skole/.



Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Uddannelsesvejleder", og befinder sig i kategorien "Undervisning".

Arbejdsstedet er beliggende i Storkøbenhavn

Jobbet er oprettet på vores service den 9.2.2024, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Uddannelsesvejleder
  • Storkøbenhavn
  • Fredag den 23. februar 2024

Lignende jobs

  • Uddannelsesvejleder i Valby

    Har du evner og mod på at være den, der løser mange forskellige vejledningsfaglige opgaver på en skole i rivende udvikling? Brænder du for at vejlede unge gennem deres uddannelse? Og vil du samtidi..
    • Uddannelsesvejleder
    • Valby
    Få mere info
  • Uddannelsesvejleder (studiejob) i København

    Vil du støtte studerende i at finde gode løsninger på de udfordringer og muligheder, de har i deres uddannelsesforløb? Har du talent for at overskue og forklare komplekse sammenhænge? Så har CBS nu..
    • Uddannelsesvejleder
    • København
    Få mere info
  • Uddannelsesvejleder i Brøndby

    [xxxxx]skolen søger én eller flere AC’er til stillingen som uddannelseskoordinator i Sektion for Kvalitet, Center for Kvalitet og UdviklingOm jobbetStillingen som uddannelseskoordinator er o..
    • Uddannelsesvejleder
    • Brøndby
    Få mere info
  • Uddannelsesvejleder i Glostrup

    Uddannelsesvejleder (ungevejleder) til Ungeindsatsen i GlostrupVil du bidrage aktivt til at hjælpe unge videre i uddannelse? Har du øje for den enkeltes potentialer? Er du nysgerrig og empatisk? Så..
    • Uddannelsesvejleder
    • Glostrup
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som uddannelsesvejleder i Storkøbenhavn

Herunder ser du udviklingen i udbudte uddannelsesvejleder i Storkøbenhavn over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal uddannelsesvejleder i Storkøbenhavn.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte uddannelsesvejleder i Storkøbenhavn over tid

Dato Alle jobs som uddannelsesvejleder
28. maj 2024 6
27. maj 2024 5
26. maj 2024 4
25. maj 2024 4
24. maj 2024 4
23. maj 2024 3
22. maj 2024 3
21. maj 2024 5
20. maj 2024 6
19. maj 2024 6
18. maj 2024 7
17. maj 2024 7
16. maj 2024 9
15. maj 2024 9
14. maj 2024 10
13. maj 2024 11
12. maj 2024 11
11. maj 2024 11
10. maj 2024 11
9. maj 2024 11
8. maj 2024 11
7. maj 2024 10
6. maj 2024 11
5. maj 2024 9
4. maj 2024 11
3. maj 2024 9
2. maj 2024 9
1. maj 2024 10
30. april 2024 11
29. april 2024 7
28. april 2024 8