Studievejleder til PBA i Animation og Grafisk Fortælling ved The Animation Workshop, [xxxxx]

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Viborg

The Animation Workshop, VIA University College søger en studievejleder ved Professionsbacheloruddannelserne i Animation og Grafisk Fortælling. Stillingen er i gennemsnit 30 timer pr. uge.

Arbejdsopgaver

På The Animation Workshop har vi brug for en dygtig og engageret studievejleder, som kan koordinere og sikre sammenhæng i den studerendes uddannelsesforløb – særligt for de mere sårbare studerende og studerende med funktionsnedsættelser. Der ligger desuden en kontinuerlig opgave i at bidrage til udvikling og tilrettelæggelse af et læringsmiljø, som tilgodeser alle studerende, for på den måde at forebygge at studerende oplever udfordringer i forhold til at gennemføre studiet f.eks. ved at opbygge studiegruppe-miljøer og lign. Du vil også blive en del af optagelsesvejledningen til vores to professionsbacheloruddannelser. 

Studievejleder-rollen er en relativt ny rolle på The Animation Workshop, og er en del af en større reorganisering af uddannelsesstrukturen. Vi leder derfor efter en kollega, som er interesseret i at deltage aktivt i at udvikle indholdet af rollen og opgavefordelingerne i samarbejde med uddannelseslederen og de øvrige kollegaer.

Din profil

Vi forventer, at du som vores nye studievejleder: 

  • Har relevant professionsbachelor- eller kandidatuddannelse.
  • Har erfaring som studievejleder, og meget gerne særligt i forhold til gennemførselsvejledning og forebyggelse af mistrivsel hos studerende på videregående uddannelser. Erfaring med optagelsesvejledning vil desuden være en fordel.
  • Arbejder systematisk med opfølgning og dokumentation.
  • Er en stæk kommunikator, som kan skabe overblik for studerende, der er i tvivl om, hvad de har af muligheder i forhold til deres uddannelsesforløb.
  • Er empatisk og kan møde de studerende i forhold til de udfordringer, de måtte stå i. Samtidig er du målrettet og realistisk i forhold til den studerendes muligheder og samarbejder med den studerende, uddannelseskoordinatorer, undervisere m.fl. om at sikre progression i den studerendes uddannelsesforløb.
  • Kan lide at arbejde selvstændigt og opsøgende.
  • Sætter sig ind i de nødvendige studieadministrative regler og bekendtgørelser.
  • Er flydende på dansk og engelsk i både skrift og tale, da PBA i Animation er en engelsksproget uddannelse, hvor hovedparten af de studerende og underviserne kommer fra udlandet.

Vi tilbyder

The Animation Workshop er en arbejdsplads med højt til loftet og med et godt og levende arbejdsmiljø. 

Vi tilbyder vores nye studievejleder: 

  • En stilling, hvor du kan være med til at udvikle din opgaveportefølje.
  • Afvekslende, udfordrende og selvstændige arbejdsopgaver.
  • En bred kontaktflade med koordinatorer, undervisere m.fl., som alle er dybt engagerede i at levere undervisning og uddannelse i verdensklasse.
  • Et kreativt, internationalt arbejds- og studiemiljø.

Ansættelsesvilkår

Stillingen er en fast stilling på 30 timer pr. uge. Der kan eventuelt være mulighed for yderligere timer på sigt.

Arbejdsstedet er The Animation Workshop, Kasernevej 5, 8800 Viborg, men der må forventes aktiviteter i hele Region Midtjylland.

Du vil referere til uddannelsesleder Peter Dyring-Olsen.

Ansættelse sker i henhold til Overenskomsten for akademikere i staten eller anden relevant overenskomst.

Ansættelsesproces

Din ansøgning skal være modtaget senest d. 07.08.2023, og vi forventer at afholde samtaler i uge 33.

Vi ønsker stillingen besat med opstart i september 2023 eller snarest muligt herefter.

Yderligere oplysninger om stillingen fås ved henvendelse til uddannelsesleder Peter Dyring-Olsen på tlf. 8755 4983. 

Om The Animation Workshop

The Animation Workshop har som uddannelsesinstitution og videncenter skabt et stærkt, internationalt og kreativt miljø for studerende, kunstnere og iværksættere indenfor animation, tegneserier og nye medier. Professionsbacheloruddannelsen i Animation uddanner ca. 50 studerende årligt inden for to specialiseringer: Karakteranimation og CG artist. Læs mere om uddannelsen og The Animation Workshop på  The Animation Workshop | VIA. 

The Animation Workshop er organisatorisk placeret under hovedområdet VIA Storytelling, Design og Business i VIA University College, og har til huse på Viborgs tidligere kaserne. 

Om VIA University College

VIA er en professionshøjskole og en af Danmarks største uddannelsesinstitutioner. Vi uddanner bl.a. lærere, sygeplejersker, ingeniører og designere – i samarbejde med arbejdslivet og med afsæt i forskning og et globalt udsyn. Det gør vi, så de studerende med mod, passion og nysgerrighed sætter aftryk på verden.
Vi tager ansvar for samfundet og for at skabe en bæredygtig fremtid sammen med vores omverden. Vi står solidt på vores faglige fundament og flytter grænserne for, hvordan vi udvikler, deler og anvender viden. Og vi fejler, lærer og lykkes sammen. For det er i ambitiøse lærende fællesskaber, vi sætter det stærkeste aftryk. Derfor arbejder vi i VIA mod en enkel, fælles vision: Tag ansvar. Flyt grænser. Lær sammen.
VIA i runde tal: 18.800 studerende på flere end 40 professionsbacheloruddannelser. 20.000 studerende og kursister om året på diplomuddannelser og andre efter- og videreuddannelsesforløb. 2.040 medarbejdere fordelt på otte campusser i Region Midt. I 2020 blev VIA udpeget til UNESCO Verdensmålsskole for vores arbejde med at integrere FN’s verdensmål i undervisningen. Læs mere om VIA University College på http://www.via.dk/.

Læs information om anvendelse af personoplysninger i forbindelse med rekruttering på dette link: https://via.career.emply.com/persondatapolitik


VIA opfordrer alle interesserede uanset personlig baggrund til at søge stillingen.


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Uddannelsesvejleder", og befinder sig i kategorien "Undervisning".

Arbejdsstedet er beliggende i Viborg.

Jobbet er oprettet på vores service den 10.7.2023, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Uddannelsesvejleder
  • Viborg

Lignende jobs

Statistik over udbudte jobs som uddannelsesvejleder i Viborg

Herunder ser du udviklingen i udbudte uddannelsesvejleder i Viborg over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal uddannelsesvejleder.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte uddannelsesvejleder over tid

Dato Alle jobs som uddannelsesvejleder
14. maj 2024 0
13. maj 2024 0
12. maj 2024 0
11. maj 2024 0
10. maj 2024 0
9. maj 2024 0
8. maj 2024 0
7. maj 2024 0
6. maj 2024 0
5. maj 2024 0
4. maj 2024 0
3. maj 2024 0
2. maj 2024 0
1. maj 2024 0
30. april 2024 0
29. april 2024 0
28. april 2024 0
27. april 2024 0
26. april 2024 0
25. april 2024 0
24. april 2024 0
23. april 2024 0
22. april 2024 0
21. april 2024 0
20. april 2024 0
19. april 2024 0
18. april 2024 0
17. april 2024 0
16. april 2024 0
15. april 2024 0
14. april 2024 0