Redningsmand - reserve til Redningsstation Klintholm

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Borre

Redningsstation Klintholm mangler en redningsmand/-kvinde til deres reserve, som ved siden af sit faste job, har lyst til og mulighed for at indgå i stationens reserveredningsberedskab.

Om os

Kystredningstjenesten udfører hele året igennem mange forskellige redningsaktioner, og når alarmen lyder er det vigtigste, at alle kender hinanden, ved hvilken opgave de skal udføre og at de stoler på hinanden. Det er et fællesskab, som bringer en stolthed med sig og vi arbejder målrettet på at gøre Kystredningstjenesten til en af verdens bedste.

Om stillingen

Du indgår i reserveberedskabet på stationen, og har sammen med dine kolleger til opgave at gøre farvandet ud for Klintholm til et mere sikkert sted.

For at indgå som en del af redningsreserven, er det et krav, at du kan deltage i uddannelse og øvelsesaktiviteter mv. samt stå til rådighed for aktiv tjeneste i mindst 6 uger om året.
Det vil være en fordel, hvis du har maritim erfaring, men det er ikke et krav.

Du bliver oplært til jobbet som redningsmand/-kvinde, og foruden Kystredningstjenestens Basisuddannelse, der er obligatorisk, er der mulighed for radiokursus samt navigations- og motorkursus. Muligheden afklares mellem den enkelte og stationen.

Det er et krav, at du, når du er på vagt, til enhver tid på døgnet kan stille indenfor 15 minutter på stationen og løfte opgaver af redningsmæssig karakter. Det er derfor essentielt, at du bor i nærheden af redningsstationen.

Jobbet som redningsmand/-kvinde er baseret på, at du har fuldtidsarbejde ved siden af. Derfor er det vigtigt, at din arbejdsgiver er indstillet på, at du ved udkald må forlade din arbejdsplads med kort varsel.

Du er en del af et team af gode kollegaer, hvor der er et tæt sammenhold og du er en del af en kultur, hvor vi er stolte af vores arbejde, og hvor vi sætter en ære i at redde folk i nød.

Om dig

Du skal kunne opnå et gyldigt sundhedsbevis for søfarende uden begrænsninger (Blå bog). Det vil være en fordel, men er ikke et krav, hvis du har erhvervsduelighedsbevis i sejlads og radiocertifikat (ROC).

Kendskab til farvandet ud for Klintholm er en fordel, da du som redningsmand/-kvinde skal kunne begå dig på havet i alt slags vejr og alle slags redningsaktioner. Det vil være en fordel, hvis du taler og forstår engelsk, da en stor del af vores kommunikation over radioen foregår med udenlandske fartøjer.

Ansættelsesvilkår

For at indgå i Forsvarets redningsreserve er ansættelse og vilkår i henhold til den til enhver tid gældende Organisationsaftale for Redningspersonale ved redningsstationerne under Forsvarsministeriet mellem Forsvarets Personeltjeneste (nu Forsvarsministeriets Personalestyrelse) og Foreningen af Danske redningsmænd og Lokalaftale mellem Forsvarets Personeltjeneste (nu Forsvarsministeriets Personalestyrelse) og Foreningen af Danske Redningsmænd om tillæg til redningsmænd samt Lokalaftale mellem Forsvarets Personeltjeneste (nu Forsvarsministeriets Personalestyrelse) og Foreningen af Danske Redningsmænd om aktivitetstillæg og rekrutteringstillæg.

For tiden aflønnes redningsreserven ved aktiv tjeneste med timeløn svarende til den timeløn, rådighedsansat personale oppebærer samt et særligt pensionsvederlag på 15 % af de pensionsgivende løndele. I det omfang redningsreserven reelt står til rådighed pga. ferie eller lignende hos de rådighedsansatte, modtager redningsreserven rådighedsvederlag.

Timelønnen er 190,93 kr. pr. time og består af basisløn på 138,20 kr. pr. time, et funktionstillæg for funktionen som bådmand uden duelighedsbevis i sejlads på 47,20 kr. pr. time, et aktivitetstillæg på 4,98 kr. pr. time og et rekrutteringstillæg på 0,55 kr. pr. time.

Redningsreserven optjener ferie i henhold til ferieaftalen. Der udbetales 12,5 % i feriegodtgørelse. Udbetalingen sker en gang årligt og almindeligvis i april måned.

For at indgå som en del af redningsreserven, er det et krav, at du kan deltage i uddannelse og øvelsesaktiviteter mv. samt stå til rådighed for aktiv tjeneste i mindst 6 uger om året.

Du skal være i besiddelse af et gyldigt sundhedsbevis for søfarende og bevisets gyldighed skal opretholdes, så længe du indgår som en del af Forsvarets redningsreserve. Du skal til enhver tid kunne fremvise en straffeattest.

Kontakt og ansøgning
Hvis du vil vide mere om stillingen, er du velkommen til at kontakte stationsleder Dennis Jørgensen på telefon 2093 067 eller mail [email protected].

Har du spørgsmål til løn eller ansættelsesvilkår, kan du ringe til Forsvarsministeriets Personalestyrelse, HR-konsulent June Bastholm på telefon 3266 5470.

Vi vil bede dig søge stillingen via linket eller direkte til stationsleder Dennis Jørgensen på mail [email protected]. Vær opmærksom på at bilag skal oploades som pdf. Hvis det ikke er muligt for dig at scanne og vedhæfte relevante dokumenter, må du gerne tage dem med til en eventuel samtale.

Ansøgningsfristen er den 30. april 2023. Vi holder løbende samtaler.

I Forsvarsministeriets organisation tror vi på, at mangfoldighed optimerer opgaveløsningen. Derfor opfordrer vi alle interesserede uanset baggrund til at søge stillingen.

Om Kystredningstjenesten
Klintholm redningsstation er en del af Kystredningstjenesten, der er underlagt 3. Eskadre i
Søværnskommandoen. Der er i alt 21 redningsstationer fordelt over hele Danmark og der er ca. 200 redningsfolk ansat. Klintholm redningsstation er normeret til 8 redningsmænd med tilkaldevagt samt 3 reserveredningsmænd.

Kilde: Jobnet.dk


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Ufaglært", og befinder sig i kategorien "Industri, håndværk og teknik".

Arbejdsstedet er beliggende i Borre.

Jobbet er oprettet på vores service den 12.4.2023, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Ufaglært
  • Borre
  • Søndag den 30. april 2023

Lignende jobs

  • Ufaglært i Hele Danmark

    Vores kunde har meget travlt. Derfor søger vi nu flere ufaglærte medarbejdere til kortere nedrivningsvikariat i Aarhus. Vores forventninger til dig: Du er fysisk robust Du har måske hånd..
    • Ufaglært
    • Hele Danmark
    Få mere info
  • Ufaglært på Sydsjælland

    Ældreområdet i [xxxxx] søger ufaglærte som ønsker at uddanne sig til social- og sundhedshjælpere med uddannelsesstart mandag den 12. august 2024 (uge 33)INDEN du ansøger på vores stillin..
    • Ufaglært
    • Sydsjælland
    Få mere info
  • Ufaglært i Hele Danmark

    Vores kunde har meget travlt. Derfor søger vi nu flere ufaglærte medarbejdere til længere nedrivningsvikariater i København. Vores forventninger til dig: Du er fysisk robust Du har måske..
    • Ufaglært
    • Hele Danmark
    Få mere info
  • Ufaglært på Sydsjælland

    Er du glad for at arbejde udenfor og syntes du at det er spændende at køre med maskiner? Så er du muligvis den kollega vi søger til Team Idræt og Boldbaner i Næstved Park & Vej. Alder og køn har in..
    • Ufaglært
    • Sydsjælland
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som ufaglærte i Borre

Herunder ser du udviklingen i udbudte ufaglært i Borre over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal ufaglærte.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte ufaglærte over tid

Dato Alle jobs som ufaglærte
5. maj 2024 0
4. maj 2024 0
3. maj 2024 0
2. maj 2024 0
1. maj 2024 0
30. april 2024 0
29. april 2024 0
28. april 2024 0
27. april 2024 0
26. april 2024 0
25. april 2024 0
24. april 2024 0
23. april 2024 0
22. april 2024 0
21. april 2024 0
20. april 2024 0
19. april 2024 0
18. april 2024 0
17. april 2024 0
16. april 2024 0
15. april 2024 0
14. april 2024 0
13. april 2024 0
12. april 2024 0
11. april 2024 0
10. april 2024 0
9. april 2024 0
8. april 2024 0
7. april 2024 0
6. april 2024 0
5. april 2024 0