Pladsmedarbejder søges til byggepladser indenfor solcellebranchen – primært i Jylland

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Horsens

Vil du være en del af en fremadstormende virksomhed indenfor opførelsen af solcelleanlæg? Trives du med at arbejde udendørs i alt slags vejr og kan du holde orden på en byggeplads? Har du certifikat til teleskoplæser? Så søger vi dig til en fast stilling som pladsmedarbejder til vores kommende projekt i Horsens og herefter som fast medarbejder i vores nye afdeling Vest (i det midtjyske).

Om jobbet
Vi søger en frisk person, der synes at det er fedt at være på en byggeplads, sørge for orden og oprydning, samt hjælpe med aflæsning og håndtering af diverse materialer dagligt. Du vil hurtigt få frihed til at bygge din egen rutine, men skal samtidig være klar på at håndtere og løse de mange forskelligartede opgaver der kan opstå på en byggeplads. På sigt, vil der for den rette person desuden være mulighed for at få tildelt mere ansvar og blive byggeleder når vi som planlagt vækster yderligere.

Du skal forvente at arbejdet primært udføres på vores kommende byggeplads i Horsens, hvor vi skal være i hele 2024. Da vi er i gang med at etablere en afdeling i Vestdanmark, vil du indgå som en fast del af det kommende team, hvorfor der kan være brug for dig på andre pladser i Jylland. Derfor kan dit mødested variere, men det planlægger vi sammen når det bliver relevant. Det er derfor også et krav at du har kørekort og certifikat til teleskoplæser da du dagligt vil skulle håndtere materialer.

Om os
SolarFuture ApS har eksisteret siden 2014 og er leverandør af hovedentrepriser indenfor solcelleløsninger til erhverv og industri. Den grønne omstilling går stærkt og vi har ordrebøgerne fyldt, så for at kunne følge med udviklingen er vi i gang med at etablere en ekstra afdeling der skal servicere det jyske marked. SolarFuture består i dag af 15 ansatte og vi forventer at blive flere hen over året. I den jyske afdeling vil der fast sidde en afdelingsleder, en byggeleder, to solcelle-teknikere og en pladsmedarbejder.

Vores kultur
Vi har travlt, men vi sætter altid kvaliteten først. Derfor er det vigtigt for os, at alle vores medarbejdere er klar på levere et godt stykke arbejde og have en positiv attitude overfor de opgaver der bliver stillet. En byggeplads er et stort maskineri og hvis alle gør sit, så kører det bare som smurt. Til gengæld er tonen uformel, vi hjælper hinanden og ingen er for fine til at tage arbejdshandskerne på og give en hånd med hvis behovet er til det.

Praktisk
Stillingen er en fast fuldtidsstilling med konkurrencedygtig løn og mulighed for enten afspadsering eller overtidsbetaling, hvis der ligger opgaver udover de 37 timer, hvilket vi aftaler når muligheden opstår. Alle vores medarbejdere får desuden en god pensionsordning med sundhedsforsikring og tandforsikring.

Søg jobbet
Send en kort ansøgning (max. ½ side) der fortæller lidt om hvem du er og hvad du har arbejdet med før, samt et kortfattet CV til [email protected].

Jobstart er hurtigst muligt, så søg gerne i dag, så tager vi fat i dig og planlægger en samtale.

Har du lyst til at vide mere, er du velkommen til at kontakte Produktionschef Lars Ladekjær på tlf. 25777912 Du kan læse mere om SolarFuture ApS på www.SolarFuture.dk

Vi glæder os til at høre fra dig.

Kilde: Jobnet.dk


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Ufaglært", og befinder sig i kategorien "Industri, håndværk og teknik".

Arbejdsstedet er beliggende i Horsens.

Jobbet er oprettet på vores service den 5.2.2024, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Ufaglært
  • Horsens
  • Mandag den 04. marts 2024

Lignende jobs

  • Ufaglært i Horsens

    Vi søger en teknisk servicemedarbejdere til Politiet i Midt- og Vestjylland. Vi søger en engagerede og dygtig tekniske servicemedarbejdere til korte eller længerevarende vikariater. Vi søger .
    • Ufaglært
    • Horsens
    Få mere info
  • Ufaglært i Århus C

    Vi søger 4 dygtige selvstændige ufaglærte laboratorieassistenter, der kan varetage forefaldne opgaver på vores lokationer i Aarhus, på tværs af de forskellige undervisningsretninger.For yderlig..
    • Ufaglært
    • Århus C
    Få mere info
  • Ufaglært (studiejob) i Århus

    Om jobbet: Brænder du for at være en del af en sundhedsenhed, der har rehabilitering i fokus? Vil du bruge og udvikle dine kompetencer indenfor borgeroplæring og være hands-on ude hos borgerne?? .
    • Ufaglært
    • Århus
    Få mere info
  • Ufaglært (vikar) i Østjylland

    Ufaglært søges til organisation/virksomhed i Østjylland
    • Ufaglært
    • Østjylland
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som ufaglærte i Horsens

Herunder ser du udviklingen i udbudte ufaglært i Horsens over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal ufaglærte.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte ufaglærte over tid

Dato Alle jobs som ufaglærte
20. maj 2024 2
19. maj 2024 1
18. maj 2024 2
17. maj 2024 2
16. maj 2024 2
15. maj 2024 2
14. maj 2024 2
13. maj 2024 2
12. maj 2024 2
11. maj 2024 2
10. maj 2024 2
9. maj 2024 2
8. maj 2024 2
7. maj 2024 2
6. maj 2024 2
5. maj 2024 2
4. maj 2024 2
3. maj 2024 1
2. maj 2024 2
1. maj 2024 1
30. april 2024 1
29. april 2024 1
28. april 2024 1
27. april 2024 1
26. april 2024 1
25. april 2024 1
24. april 2024 1