Servicemedarbejder søges til Lyngby Boligsels[xxxxx]

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Kongens Lyngby

Er du 100-meter mester til at give god service, har du hænderne skruet godt på til at hjælpe os med, at levere kvalitet og høj standard? Og ikke mindst møder du på arbejde med godt humør? Så det du måske lige den vi leder efter!

Hvad bliver du en del af?
Du bliver en del af et stærk team, hvor du involveres i den daglige drift af afdelingerne, i tæt samarbejde med de øvrige 13 dygtige ansatte og servicelederen.

Lyngby Boligselskab består af 10 boligafdelinger med i alt cirka 1100 lejemål. Boligmassen omfatter plejecenter, kommunal børneinstitution, ældreboliger, og familieboliger, med både A og B ordninger. Alderen på bygningerne spænder fra 1949 til 2023.

Dine primære arbejdsopgaver vil være:
Udfører ind- og fraflytningssyn, dog vil der også forekomme opgaver, som udførelse af beboerservice, reparation og mindre vedligeholdelsesarbejder på almindelige tekniske installationer og inventar i bygningerne. Der vil i ferieperioder og spidsbelastninger også forekomme opgaver som pleje af udendørsarealer, affaldshåndtering, renholdelse samt ad hoc-opgaver.

Vi stiller store krav til dine personlige og faglige kompetencer, men tilbyder samtidig en spændende og afvekslende hverdag i en organisation med udvikling og vækst, og med et stort fokus på det skal være rart og sjovt at gå på arbejde.

Vi forestiller os, at du…

  • har erfaring med ind- og fraflytninger, eller har mod på at lære det.
  • har et stærkt og veludviklet servicegen med stort overblik.
  • kan benytte Office pakken på brugerniveau.
  • er god til at kunne arbejde i teams, men også kunne løse opgaver selvstændigt.
  • har gode kommunikative evner på alle niveauer.
  • er kvalitetsbevidst, udviklingsorienteret, omstillingsparat og fleksibel.
  • evner og har lyst til at udføre et servicejob i en omskiftelig og udfordrende hverdag.

Hvad tilbyder vi?
Løn og pension i henhold til gældende overenskomst mellem Dansk Erhverv og ESL samt gældende lokalaftale, hertil kommer sundhedsforsikring, fritvalgsordning og pensionsordning. Der er gode muligheder for personlig og faglig udvikling, og du vil i hverdagen indgå i et uformelt arbejdsmiljø med dygtige og åbensindet kollegaer.

Stillingen er en fuldtidsstilling på 37 timer pr. uge. Den daglige arbejdstid er fra 07.00 til 15.00 og 14.30 om fredagen. (Dog er der mulighed for at tilpasse dette, hvis du er den rigtige kandidat).

Det er en forudsætning for ansættelsen, at du har dokumenteret erhvervserfaring, at du har kørekort, og at der kan indhentes en anmærkningsfri børneattest.

Ansøgning og tiltrædelse
Søg stillingen på nedenstående link og senest den 10. november 2023. Vi afholder samtaler løbende og tiltrædelse er hurtigst muligt.

Vi ser frem til at høre fra dig.

Vil du vide mere om stillingen, er du velkommen til at kontakte serviceleder Tine Aabald på 21 14 27 71 eller kundechef Susanne Ernstsen på 61 50 04 57.


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Ufaglært", og befinder sig i kategorien "Industri, håndværk og teknik".

Arbejdsstedet er beliggende i Kongens Lyngby.

Jobbet er oprettet på vores service den 28.10.2023, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Ufaglært
  • Kongens Lyngby

Lignende jobs

  • Ufaglært i Nordsjælland

    Vil du selv bestemme, hvornår og hvor meget? Vil du selv bestemme, hvornår du skal have en velfortjent fridag og vil du selv vælge, hvornår du skal arbejde i weekenderne? Det er fleksibelt at ar..
    • Ufaglært
    • Nordsjælland
    Få mere info
  • Ufaglært i Ølstykke

    Er du handlekraftig og serviceminded? Sætter du en ære i at være tilgængelig for beboerne og forstå dem? Er du imødekommende, hjælpsom og nærværende? Ønsker du at være en del af et dynamisk og serv..
    • Ufaglært
    • Ølstykke
    Få mere info
  • Ufaglært i Farum

    Vi søger nye kollegaer til vores medarbejderteams, som er ansvarlige for at yde service til beboerne i vores boligafdelinger og for vedligeholdelse af bygninger og arealer.Nordsjællands Almene .
    • Ufaglært
    • Farum
    Få mere info
  • Ufaglært i Farum

    Kan du lide at tale med mange forskellige mennesker? Skal service og vedligeholdelse af boliger og udendørsarealer være en del af din hverdag? Så er jobbet som servicemedarbejder lige noget for dig..
    • Ufaglært
    • Farum
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som ufaglærte i Kongens Lyngby

Herunder ser du udviklingen i udbudte ufaglært i Kongens Lyngby over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal ufaglærte.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte ufaglærte over tid

Dato Alle jobs som ufaglærte
28. april 2024 1
27. april 2024 1
26. april 2024 1
25. april 2024 1
24. april 2024 1
23. april 2024 1
22. april 2024 1
21. april 2024 1
20. april 2024 1
19. april 2024 1
18. april 2024 1
17. april 2024 1
16. april 2024 1
15. april 2024 1
14. april 2024 1
13. april 2024 1
12. april 2024 1
11. april 2024 1
10. april 2024 1
9. april 2024 1