Fuldtidsansat bådfører til Skagen Redningsstation

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Skagen

Brænder du for at gøre en forskel og hjælpe andre mennesker i nød? Så er det måske dig vi
søger som fuldtidsansat bådfører ved Skagen Redningsstation.

Om os

Kystredningstjenesten udfører hele året igennem mange forskellige redningsaktioner, og når alarmen lyder er det vigtigste, at alle kender hinanden, ved hvilken opgave de skal udføre og at de stoler på hinanden. Det er et fællesskab, som bringer en stolthed med sig og vi arbejder målrettet på at gøre Kystredningstjenesten til en af verdens bedste.

Om stillingen

Som vores nye bådfører er du en del af den lokale ledelse på stationen og skal støtte stationslederen i det administrative arbejde samt med vedligehold og almindelig drift af stationen og materiellet.

Du er ligeledes stationslederens stedfortræder i hans fravær. Du indgår desuden fast i beredskabet på stationen, og du har, sammen med dine kollegaer til opgave, at gøre farvandet ud for Skagen mere sikkert. Der vil være diverse aktioner og øvelser, som du også skal deltage i.

Du er en del af et team af gode kollegaer, hvor der er et tæt sammenhold, og hvor du har mulighed for at påvirke den lokale udvikling af Kystredningstjenesten.

Du er en del af en kultur, hvor vi er stolte af vores arbejde, og hvor vi sætter en ære i at redde folk. Du vil få en arbejdsplads, hvor der altid er både oplevelser og udfordringer.

Om dig

For at kunne komme i betragtning til stillingen er det et krav, at du har erhvervet ”Sundhedsbevis for Søfarende” uden begrænsninger (Blå bog), at du ikke har forhold på din straffeattest, der er uforenelige med tjeneste i Kystredningstjenesten samt, at du, som minimum, har bevis som kystskipper eller fiskeskipper af 3. grad.

Det er et ufravigeligt krav, at du til enhver tid på døgnet kan stille inden for max. 10-15 minutter på stationen og løfte opgaver af redningsmæssig karakter. Kravet har indflydelse på, hvor du bor. Det betyder også, at du skal være i stand til at løfte opgaver til søs i alt slags vejr.

Kendskab til farvandet ud for Skagen er en fordel, da du som redningsmand skal kunne begå dig på havet i alt slags vejr og alle slags redningsaktioner. Det vil være en fordel, hvis du taler og forstår engelsk, da en del af vores kommunikation over radioen foregår med udenlandske fartøjer.

Ansættelsesvilkår

Du bliver ansat og aflønnet efter den gældende organisationsaftale for redningspersonale ved redningsstationerne under Forsvarsministeriet mellem Forsvarsministeriets Personalestyrelse og Foreningen af Danske Redningsmænd samt Fællesoverenskomsten mellem Skatteministeriet og Offentligt Ansattes Organisationer - Det Statslige Område.

Basisløn inklusiv centralt forhandlede tillæg og tillæg for duelighedsbevis samt stedfortrædende stationsledertillæg er 32.418,42 kr. pr. måned. Der er til stillingen knyttet en arbejdsgiverfinansieret pensionsordning.

Stillingen er en fuldtidsstilling på 37 timer ugentlig. Dit faste tjenestested vil være på Skagen Redningsstation.

Stillingen ønskes besat 1.september 2023 eller snarest muligt.

Som ansat under Forsvarsministeriets område er du omfattet af nogle særlige vilkår. Det betyder bl.a. at du skal fremvise din straffeattest og at du som ansat har pligt til at forrette tjeneste uden for landets grænser, herunder ved enheder i internationale operationer med henblik på deltagelse i konfliktforebyggende, fredsbevarende, fredsskabende, humanitære og andre lignede operationer.

Kontakt og ansøgning
Hvis du vil vide mere om arbejdspladsen og arbejdsopgaverne i stillingen, er du velkommen til at kontakte stationsleder Michael Pedersen på telefon 4015 6090 eller mail: [email protected].

Har du spørgsmål til løn eller ansættelsesvilkår, er du velkommen til at kontakte Forsvarsministeriets Personalestyrelse, HR-konsulent Anette Sveidahl på telefon 7281 9125 eller mail: [email protected].

Ansøgningsfristen er den 28. august 2023. Samtaler afholdes umiddelbart efter ansøgningsfristens udløb.

Du søger stillingen via linket og vi beder dig samtidig vedhæfte din ansøgning, CV og kopi af uddannelsesbeviser. Vær opmærksom på at bilag skal tilføjes som pdf-filer.

I Forsvarsministeriets organisation tror vi på, at mangfoldighed optimerer opgaveløsningen. Derfor opfordrer vi alle interesserede uanset baggrund til at søge stillingen.

Om Skagen Redningsstation
Skagen Redningsstation er en del af Kystredningstjenesten, som er en enhed i Søværnets 3. Eskadre. Der er i alt 21 redningsstationer fordelt over hele Danmark, og der er ca. 200 redningsfolk ansat. Redningsstationen Skagen er normeret til 3 fuldtidsansatte, 8 rådighedsansatte og 5 reserve redningsmænd. Redningsstationen Skagen har tjenesteadresse på Oliekajen 17, 9990 Skagen.

Kilde: Jobnet.dk


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Ufaglært", og befinder sig i kategorien "Industri, håndværk og teknik".

Arbejdsstedet er beliggende i Skagen.

Jobbet er oprettet på vores service den 15.8.2023, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Ufaglært
  • Skagen
  • Mandag den 28. august 2023

Lignende jobs

  • Ufaglært i Læsø

    Vi søger to ufaglærte omsorgsmedhjælpere, Social- og sundhedshjælpere eller Social- og sundhedsassistenter, der motiveres af 1:1 kontakt med en borger, og som sammen med det øvrige team skal værne .
    • Ufaglært
    • Læsø
    Få mere info
  • Ufaglært i Aalborg

    Er du klar til at gøre en forskel i køkkenet?Vi søger løbende passionerede ufaglærte til køkkener i hele Jylland, så kom med på vores hold og oplev varierede køkkener, udfordrende opgaver og fl..
    • Ufaglært
    • Aalborg
    Få mere info
  • Ufaglært i Løgstør

    Ufaglært søges til organisation/virksomhed i 9670 Løgstør
    • Ufaglært
    • Løgstør
    Få mere info
  • Ufaglært i Aalborg

    Vi søger faglært som ufaglært hjælper, der kan indgå i et permanent respiratorisk team hos en mand, der får maskebehandling. Arbejdet vil foregå i borgerens eget hjem i Nørresundby, hvor han har be..
    • Ufaglært
    • Aalborg
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som ufaglærte i Skagen

Herunder ser du udviklingen i udbudte ufaglært i Skagen over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal ufaglærte.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte ufaglærte over tid

Dato Alle jobs som ufaglærte
5. maj 2024 0
4. maj 2024 0
3. maj 2024 0
2. maj 2024 0
1. maj 2024 0
30. april 2024 0
29. april 2024 0
28. april 2024 0
27. april 2024 0
26. april 2024 0
25. april 2024 0
24. april 2024 0
23. april 2024 0
22. april 2024 0
21. april 2024 0
20. april 2024 0
19. april 2024 0
18. april 2024 0
17. april 2024 0
16. april 2024 0
15. april 2024 0
14. april 2024 0
13. april 2024 0
12. april 2024 0
11. april 2024 0
10. april 2024 0
9. april 2024 0
8. april 2024 0
7. april 2024 0
6. april 2024 0
5. april 2024 0