FOF I ODENSE SØGER UNDERVISER

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Odense C

Vi er på udkig efter en ny underviser til vores ”I form til fødsel”- og "I form efter fødsel"-hold, med opstart i januar 2024. Du skal helst være fysioterapeut, fysioterapeutstuderende eller have en beslægtet eller relevant uddannelse.

Har du allerede lidt – eller gerne meget – erfaring med at undervise? Og vigtigst af alt: trives du i rollen som den, der både har blik for holdets samlede dynamik og den enkelte kursusdeltagers individuelle behov og ønsker? Så vil vi meget gerne høre fra dig.

Som udgangspunkt skal undervisningen foregå en hverdag efter kl. 16.30 på "I form til fødsel" og i dagtimerne på "I form efter fødsel". Undervisningen ligger i vores flotte lokaler på Vindegade 72-74 i Odense.

FOF er en klassisk aftenskole. Lønnen følger Undervisningsministeriets lønsats og er p.t. på kr. 301,12 excl. feriepenge pr. undervisningslektion (55 minutter inkl. 10 minutters pause). Forberedelse er inkluderet i lønnen.

Interesseret? Så send en mail til Randi Stampe på [email protected] eller ring mellem 10-14 man-tors på 66 11 68 45.

Kilde: Jobnet.dk


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Voksenunderviser", og befinder sig i kategorien "Undervisning".

Arbejdsstedet er beliggende i Odense C.

Jobbet er oprettet på vores service den 6.11.2023, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Voksenunderviser
  • Odense C
  • Fredag den 01. december 2023

Lignende jobs

  • Voksenunderviser (freelance) i Hele Danmark

    [xxxxx] leder efter motiverede og passionerede undervisere til at slutte sig til vores hurtigt voksende fællesskab af private undervisere. Vi rekrutterer på tværs af hele Danmark og inden for e..
    • Voksenunderviser
    • Hele Danmark
    Få mere info
  • Voksenunderviser i Odense C

    Odensekoret og Korup Koret søger dirigent. Odensekoret Vores korleder/dirigent gennem mere end 21 år har valgt at stoppe, og vi søger derfor en ny korleder/dirigent fra medio august 2024..
    • Voksenunderviser
    • Odense C
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som voksenundervisere i Odense C

Herunder ser du udviklingen i udbudte voksenunderviser i Odense C over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal voksenundervisere.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte voksenundervisere over tid

Dato Alle jobs som voksenundervisere
2. maj 2024 1
1. maj 2024 1
30. april 2024 1